Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מר "ספרינט " היקר

עדיף לראות שחור מאשר להוביל את אחד הנהגים שמתהפכים לבית חולים ולא לישון כל הלילה כמארגן (שאל את מארגן האירוע ביום הבחירות) כי אין ביטוח. למה לא תמתין לפיילוט חוקי?

אני רואה הפוך מכולם! בגלל זה מעלות אצלי 2 מכוניות מירוץ אבק.

כחבר ומייסד אתה צריך לדעתי לסכם דברים עם העמותה קודם ,כמארגן פרטי אתה לא חייב לאף אחד כלום

יש לי תמיד מה להגיד מה כואב לך? נדמה לי שגם עשיתי קצת חוץ מלדבר

מה הקשר פה לכבוד?

היית כמוני מת לעשות ראלי של 750 ק"מ מה מפריע לך?

1.אחרי מרץ אנחנו לא ממתינים יותר,לביטוחים נדאג

2.אתה אמרת "נמשיך באימונים להראות לרשיות שלא וותרנו" זוכר

3.אני גם פרטי מה לעשות...ואני כן חייב לקדם את הספורט המוטורי בשבילי ובשביל כולם!!!

4.כל הכבוד על מה שעשית,רק על תקלקל לאחרים

5.הכוונה לקצת סיגנון יותר עדין

6.נכון.אבל אני ריאלי כרגע בארץ יותר קל וזול זה ספרינטים...

נ.ב.

אגב זה לא השרשור לריב עם קובי כהן

בברכה

קובי כהן

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אם תהיה עגלה תקועה בבוץ - זה עדיף - על "אין כלום".

אם ה"עגלה" תתקע - נניע בדחיפה...

:lol:

אם צריך נעביר את "הסוסים" למקום המתאים...

קובי כבר הוכיח בעבר שהוא יכול להרים אירוע משמעותי - זוכרים את לטרון?

תנו לבן אדם קצת קרדיט, קצת כבוד והרבה עזרה (מי שיכול).

הרי בסוף, מה שקובי רוצה להרים - עוזר לכולנו.

ותחשבו על זה....

אלון

פורסם

יש בהחלט קרדיט לכל מי שמנסה,דוחף,מארגן,

אף אחד לא התייחס לנושא עצמו, (מילים יפות לא משכנעות)

סה"כ שאלתי האם העמותה תומכת,יוזמת,מאשרת?

האם לא נכון הדבר שמי שמארגן יצטרך לקחת אחריות אישית במקרה של חס וחלילה תאונה שבה יפצע נהג? (מה יעשה יברח מהארץ?) שלא לדבר על צופה או איזה מרשל? אני מזכיר אין ביטוח!!

על זה קם קיצפו של קובי כהן? מה קרה?

זה רציני שתענה בפורום נדאג לביטוח? איך?

שנתיים וחצי אנחנו מנסים להשיג ביטוח ועדיין לא קיבלנו אישור

מה שהיה טוב לפני שנה או שנתיים בתחרויות הפירטיות בזמן טרום החוק, אינו רלוונטי היום.

זו דעתי ואיני מתכתש פה עם אף אחד.

מר קובי כהן היקר!!

אינני נגדך, מעולם לא הייתי,(הזכרתם לטרון? זכור מי עזר להביא לשם את חברי הכנסת) אם תחשוב בראש צלול ושקט אולי תבין שבקטע הזה אני מודאג יותר ממה שיקרה חלילה וחס לך

אליך יבואו בתביעות, לא תוכל לברוח מזה ,הם יחפשו אותך,הנבלות כשעיר לעזאזל, מה נראה לך שאני לא מעוניין שיתקיימו תחרויות?

ולקרוא לי פרקליטו של השטן?

הגזמה פראית

שכותבים על ארגון מירוץ או ליגה של מירוץ כזה או אחר בפורום ,כל עוד שאין אישורים רשמיים וכל העולם ואחותו גולשים בפורום,רואים ושומעים זה מסוכן!! (האוייב מאזין :-o)

ד"א

למה בוטל אירוע האימון בפברואר?

המפיק לא רוצה להרוויח? לדבריו יש ביטוח .

שבת שלום

מירוצי מכוניות

פורסם

לפחות לי ברור שאין ביטוח!

בשיחה עם קובי הבנתי ממנו שבכל מקרה אנחנו מדברים על אירוע שיתקיים אחרי שיהיו תקנות במרץ. אם במרץ לא תהיינה תקנות - נצטרך להחליט.

בניגוד לראלי - ספרינט ראלי יכול להיערך במקום מגודר וסגור - סתם לדוגמא - מחצבה.

זה גם שטח תפעולי ועליו לא חלות הגדרות "דרך" או "דרך ציבורית". (הנה רעיון חינם לכל המארגנים).

אולי - רק אולי, גם אם לא יהיו תקנות - ניתן במסגרת החוקים הקיימים כיום לקיים "מופע ראווה" בדמות ראלי ספרינט (רכב אחד בלבד על מסלול) גם ללא ביטוח מירוצים.

סתם לדוגמא: איך אופנענים "התפרעו" על מקפצות עפר ב"יד אליהו"?

יש פתרונות.

לגבי העמותה - יש אישור של יו"ר העמותה וועד העמותה לקדם את נושא הספרינטים - בסוף - אם יהיה אירוע, איך שאני מכיר את קובי - הוא יפנה לכולנו ונצטרך להחליט - רוצים? יבואו! לא רוצים? יראו את "אלוף ישראל בראלי ספרינט" בטלויזיה. (בכוונה זה במרכאות - לא להתרגש).

דווקא הועד מעודד כל הזמן "תעשו..." "אל תדברו..." - אז הנה - קם בן אדם שעושה.

אלון.

פורסם

אלון ידידי

עוד טעות רווחת , הכרזת אתר בתור שטח תפעולי חייב באישור משרד התחבורה ורק הוא!!

מכיוון שההכרזה על שטח תפעולי היא לטובת אימון,הצגה,מירוץ,(מחק את המיותר) משרד התחבורה אינו נותן שום אישור לשטח תפעולי לנושא אירוע מוטורי. ראה עניין ערד עמותת הדראג.

הנימוק נהיגה תחרותית היא בסמכות משרד הספורט בלבד

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

אם היית כותב את הבקורת שלך (בפעם הראשונה) בסגנון טיפה שונה מזה שנכתב , לא היית מקבל תגובות זעם

והכפשות לא נעימות. אני יכול להבין (אך לא מסכים) את תגובתו של קובי ואחרים, ואני חייב לציין שאסור לנו (כמה שאפשר)

להכנס לוויכוחים מכוערים פה מול חברי הפורום שלא כל כך מעודכנים על הנעשה מאחורי הקלעים , וכאשר הם קוראים

דיון סוער כגון זה , הם מגיבים בהתאם ובצדק , כפי ש-"SOLI ואאוץ" התבטאו !!!

רציתי להבהיר לקוראים שלא תמיד הנכתב פה משקף נכונה את כוונות הכותבים, אני יכול להעיד על כ-90% מהחברים בעמותה

שמגיבים כאן, שבאופיים הם מאוד נלהבים ואכפתיים, , לכולם "ראש אלומיניום" מתחממים מהר ומתקררים מהר, ולכן

התנודות החריפות בטונים ,ואחרי ימים ספורים הכל עובר !

ולנושא עצמו:

דני , הכעס שלך מובן וברור שהוא מכוון לחברי הוועד של העמותה, אז למה לך להביע אותו כאן בפורום, הרי אתה יודע שכדי

לשנות ולתקן, יש דרך להביע זאת בפני הוועד, ולהתלונן על הטיפול הלקוי של הוועד בסוגייה ! (לטענתך)

יכול להיות שקובי לא רואה את המכשולים והקשיים שיעמדו בפניו כשירצה להוציא את רעיונו לפועל !

זו לא הדרך והמקום לעשות זאת אם אתה באמת חרד לגורלו באם יקרה משהו !!!

קובי,אלון, הכוונות שלכם ברורות, נשבר לחכות שמשהו "יזיז את התחת" כדי לקדם קיום אירועי הספרינט - ובצדק !!!!!

להזכיר לכם ,שאני לפני 6 שנים הייתי במצבכם, וכדי שיהיה לי ולאחרם מקום "לשחק ולהוציא את התסכול" יזמתי וארגנתי לבד

עשרות אירועי ספרינט , ובהם גם אני השתתפתי ,על אף שהיו כאלה שקיטרו על כך !!אז הצהרתי שכאשר האירועים יהיו יותר

ממוסדים ותחת פיקוח כלשהו ,אז לא אוכל לארגן ולהשתתף גם יחד ! כיום הדברים שונים ועלינו מדרגה, לכן אתם צריכים לחשוב

טוב טוב לאן מובילה היוזמה הנוכחית ובאיזו רמה יאורגנו האירועים ? בתחום הזה את הגן חובה כבר עברנו, וזה לא ג'ימקאנה !!

לא לשכוח !!! כולנו רוצים אירועים, ארוכים וקצרים!! כולנו "חרמנים לנהוג" !! אך אל לנו להיות חסרי סבלנות ולקיים אירועים

בכל מחיר ולאבד את הראש !!! חרמנים עד גבול מסוים !!

בברכה

מישל

פורסם

דני מישל וכל השאר תודה על הדאגה, אני מודעה לכל הבעיות, הטעונים שלכם נכונים אבל ראבק אנחנו מחכים כמו ילדים טובים (אבל סתומים, סליחה על הביטוי)6 שנים שרים מתחלפים ממשלות נופלות וקמות...ואנחנו עדיין מחכים!!!

כמעט כל השרים והחכ"ם מסובכים בפלילים ....ואנחנו עדיין מחכים!!!

להזכירכם החוק עבר לפני שנה וחודש וכל פעם סיפורי אלף לילה ולילה...ואנחנו עדיין מחכים!!!

נראה לי ששמה למעלה שמים עלינו ז....אבל מזה גדול!!!

בירדן ביוון ובקפריסין כבר שנים יש מרוצים...אבל אנחנו עדיין מחכים!!!

עכשיו מבחינתי יש חוק חייבים להיות מרוצים!!!

אם צריך עוד בג"ץ נלך לתבוע את מה שמגיע לנו בכל דרך!!!

אחרי המועד האחרון לתקנות במרץ.....אנחנו כבר לא מחכים!!!

ודובי העגלה הזאת לא צריכה סוסים היא צריכה מנוע של טנק :wink:

בברכה

קובי כהן

פורסם

קובי

בבקשה ממך ,תפסיק להוציא אנרגיות וקיטור לשווא !!

אתה לא קורא או מבין מה אני כותב לך בין השורות ?

אתה ואני כנראה לא רואים את הפתרון לאדישות של כולם בעין אחת !!

מצטער שאתה מתבטא כך, זה לא מוסיף לך כבוד, חשבתי שאתה מסוגל גם להקשיב למי שיש טיפה יותר ניסיון ממך !!!

אם נפגעת מהדברים שכתבתי,אני מתנצל, זו לא היתה כוונתי !!

אני מסביר שוב, אל נהיה חסרי סבלנות,וזה כולל גם אותך,קובי, כי אנ כולנו קשורים אחד בשני,אתה מבין ?

לא כל ירייה מהמותן פוגעת !! תהיה רציני !! יש משהו כאן שרוצה ספרינטים יותר ממני ?? גם אני מנסה לשים לך רגליים ??

אני אמשיך את הדיון איתך בשיחה טלפונית !

שבת שלום

מישל

פורסם
אלון ידידי

עוד טעות רווחת , הכרזת אתר בתור שטח תפעולי חייב באישור משרד התחבורה ורק הוא!!

מכיוון שההכרזה על שטח תפעולי היא לטובת אימון,הצגה,מירוץ,(מחק את המיותר) משרד התחבורה אינו נותן שום אישור לשטח תפעולי לנושא אירוע מוטורי. ראה עניין ערד עמותת הדראג.

הנימוק נהיגה תחרותית היא בסמכות משרד הספורט בלבד

דני

דני תיקון קטן, שטח תפעולי דורש קצין בטיחות ואין שום בעיה להכריז על שטח סגור

כשטח תפעולי. דורש תקצבי גידור אבל הכל ענין של תקציב (ראה יונדאי אקסטרים שטח תפעולי עם רכבים תפעוליים).:idea:

פורסם

מיקי תיקון קטן

באוונטה הכל אפשרי, באמיתי? מפגישות במשרד התחבורה נאמר לי מפורשות על ידי היועצת המשפטית

על מנת לקבל אישור לשטח תפעולי לרכבים (כלי ספורטיבי הוא רכב) לצורך מירוץ,אימון,תצוגת מהירות,הצגה,

חייבים אישור של משרד התחבורה והמשרד ייתן זרג ולא אישור.כסת"ח (זה בסמכות משרד הספורט שימצא הוא אישור)

עובדה קיימת, הווטו של משרד התחבורה על הדראג בערד, שם הלכנו ישר :-( לפי החוק כולל אישור מיקדמי של המשטרה.

אם הצהרת אצלך באירועים שאלו רכבים תפעוליים וקיבלת? זכית !! היום זה לא יילך

משרד הספורט, אגב עבורך קובי באמת מנסה לדחוף את התקנות אבל בבירוקרטייה כמו בבירוקרטייה זה הולך קשה

פריצת הדרך תהיה לדעתי בשבוע הראשון של פברואר, הביטוח (בעזרת השם)

מירוצי מכוניות

פורסם

גם אופנוע הוא כלי תחרותי - אבל קיבל אישור לקפץ בתוך יד אליהו...

גם האופנועים בקרקס מדרנו נסעו בתוך רחבת שטח תפעולי...

אם צריך נדאג לבקש את אותו אישור גם לשטח תפעולי עבור תצוגת אקרובטיקת רכבים - ולא "מירוץ".

אי אפשר לתת אישור לאחד ולאחר לא - ברוך השם יש בג"ץ. - הבעייה זה הספונסר - וגם זה ייפתר!

מצידי - שגם לא ימדדו לי זמנים - ממילא אני חושב שאני הכי מהיר...

8)

חוץ ממך, כמובן, קובי...

אלון

נ.ב.

ואל תשאלו אותי אז מה, אתה רוצה אירוע קרקס? אני רוצה אירוע, מצלמות, רכבים, ספונסרים ותצוגה לקהל - מצידי שיקראו לזה קרקס מוטורי.

אלון

פורסם

נכון

באצטדיון סגור בו יש הפרדה בין קהל למתחרים יהיה סיכוי לקבל אישור אבל מה זה רלוונטי לעיניינינו?

אנחנו חייבים מירוצים, נשבר הזרג לגמרי

עד מרץ אלוהים יעזור אינשאללה

דני

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...