Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

דייהו רייסר מודל 95 נפח מנוע 1.5 סמ"ק.

אני מזהה כי מד החום ברכב, ומד הדלק מזייפים.

האם למישהו יש מושג מה הבעיה, במקרים אלו?

מי מטפל בתקלות כאלו?

תודה שגיב

פורסם

כל מכון ספידומטרים יכול לבצע בדיקה, כתובמאיזה אזור אתה בארץ על מנת שיהיה אפשר לתת כוון

בברכה יואב

פורסם

מי אמר שהם מזייפים?

מד החום ברייסר בקושי עוזב את חלקו התחתון של הסקאלה, הוא יעשה זאת רק בימים חיים מאד ובעת עמידה. ברכבים דומים שעברו תיקון ראש מנוע עם השחזה/הורדה של מס' מ"מ מגובה הראש המחוג יטפס מעט מעבר לכך.

מד הדלק ברייסר(כמו ברכבים רבים) אינו ליניארי. בכדי שהמחוג יראה מלא, יש צורך לתדלק את הרכב גם לאחר שהידית תדלוק קפצה בפעם הראשונה.

תצרוכת דלק משולבת תהיה בסביבות 1:11-12 לרכב ידני.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עד לפני חודשיים גם לי היה בדיוק אותו רכב (עכשיו נמצא אצל אבא שלי).

הייתה לי בעייה דומה-אני מקווה שאני קולע לבעייה שלך!

מד החום לא היה עולה בכלל ולפעמים היה מחליט לקפוץ למקסימום (אם הייתי מכה בעדינות את לוח השעונים אז הוא היה משחק קצת לשני הכיוונים).

נכנסתי למוסך מורשה והחלפתי את מד החום לחדש (סביב ה 200 שקל).

אני לא רוצה להיכנס לתשובה השניה אך ע"פ מייטב ידיעתי והיכרותי המעמיקה עם הרכב (3 וחצי שנים) מד החום כמעט תמיד נמצא על האמצע (יש לו שתי נקודות עדינות שמסמנות את התחום האופטימלי).

לגבי מד הדלק-אינני מכיר את הבעייה אך סביר להניח שהבעייה דומה מכיוון שאלו שתי יחידות שיושבות צמודות.

אין שכל-אין דאגות:יש רק הרבה הוצאות כספיות!:?

פורסם

תודה לכל המגיבים.

בנוסף אציין שעד שבוצע לאוטו ראש מנוע, המחוג היה במרכז הסקלה. לאחר ביצוע הראש המחוג היה עולה מעט מעל הקו הכחול העליון.

"נהג עצבני"- האם אתה יכול לומר מה בדיוק החליפו לך?

אני אזור הצפון (יוקנעם).

לגבי מד הדלק, ניתן לראות בקלות כי הוא מזייף, מכיוון שלאחר שאני ממלא מיכל מלא, המחוג לפתע מתחיל לרדת לאט לאט עד למטה, כאילו המיכל ריק.

אשמח לדעות נוספות,

שגיב

פורסם

אני בכלל לא עצבני-"נהג בעייתי" אבל לא משנה

רשמתי שהחליפו לי את מד החום-פתחו לוח שעונים והחליפו שעון לחדש-הבעייה נפתרה!

לגבי המד דלק-לא מחייב שהתקלה היא שעון-יכול להיות גם מצוף דלק!

פורסם
מי אמר שהם מזייפים?

מד החום ברייסר בקושי עוזב את חלקו התחתון של הסקאלה, הוא יעשה זאת רק בימים חיים מאד ובעת עמידה. ברכבים דומים שעברו תיקון ראש מנוע עם השחזה/הורדה של מס' מ"מ מגובה הראש המחוג יטפס מעט מעבר לכך.

מד הדלק ברייסר(כמו ברכבים רבים) אינו ליניארי. בכדי שהמחוג יראה מלא, יש צורך לתדלק את הרכב גם לאחר שהידית תדלוק קפצה בפעם הראשונה.

תצרוכת דלק משולבת תהיה בסביבות 1:11-12 לרכב ידני.

ככה זה בדיוק היה אצלי. לא ייחסתילזה חשיבות מרובה אלא פשוט לאחר 450 ק"מ הייתי מתדלק.

Veni Vidi Vici

פורסם
שלום "נהג בעייתי",

האם אתה יכול לציין, היכן תיקנת את הבעיה?

כן - "במוסך אופיר"-

מורשה דייהו/דייהטסו ליד משרד הרישוי במפרץ חיפה 04-8727171.

אני יכול לציין שהם מאוד אמינים ואדיבים-אבל אני מציע לך להגיע למוסך ולבקש שיאתרו לך את התקלה בעצמם כי יכול להיות שהם יעלו על משהו אחר לגמרי... בהצלחה ותעדכן אותנו מה נסגר!

• תוכן חדש...