Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקנתי את ה PR880 של פיוניר לאחר שמכרתי את הקלריון 865 שהיה לי, אני יודע שחלק יתפלאו (אני נורא התאכזבתי מהקלריון נורא) ואני יש לציין מאוד מאוד מרוצה מהפיוניר .

רק שיש לי בעיה אחת אולי הגדרות , אולי משהו בחיווט , הבעיה שהמסך מקבל כל זמן רקע לבן כזה וברגע שאני נוגע באחד הכפתורים הרקע נעלם, גם אם אני לא נוגע אחרי זמן מסויים זה נעלם מדוע? ישנו איזה כבל שנקרא illumination שלא חיברתי האם בגלל זה הבעיה?

RS3 8Y

פורסם

אני מציע לנסות ולנקות את המגעים של הפאנל ושל הרדיו דיסק.

גם בפיוניר שלי הייתה בעייה דומה (התאורה הייתה נעלמת וחוזרת) וניקוי מגעים ע"י קיסם אוזניים ואלכוהול 99% פתר את הבעייה.

האילומיניישן לא קשור לעסק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני מציע לנסות ולנקות את המגעים של הפאנל ושל הרדיו דיסק.

גם בפיוניר שלי הייתה בעייה דומה (התאורה הייתה נעלמת וחוזרת) וניקוי מגעים ע"י קיסם אוזניים ואלכוהול 99% פתר את הבעייה.

האילומיניישן לא קשור לעסק.

איתמר.

הרדיו דיסק חדש היום נפתח מהקופסא , ואצלי התאורה לא נעלמת, פשוט המסך מקבל מעין רקע לבן אבל עדין במצב כזה רואים את כל הפונטים ואת השומר מסך שרץ ברקע.... למישהו רעיון?

RS3 8Y

פורסם

המצב הזה נקרא מצב הפוך!

תכבה את המכשיר ותלחץ על מקש עם המספר 5. ותדליק. זה אמור לפתור לך את הבעיה.

(כך זה היה בדגמים הישנים יותר)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כן גם לי ב6800 יש את הבעיה הזו בכל הרקעים והאנימציות.

אני אחדד את דבריו כל דקה בערך הכתב הכהה והרקע הלבן מתהפכים אחד עם השני ז"א הכתב נהיה צבע בהיר והקע נהיה כהה.. כלומר היפוך צבעים בתצוגת הרדיו דיסק.

אני רוצה גם לדעת איך מבטלים את זה כי אני ממש שונא את זה ולא מצאתי בספר איך עושים את זה

ולגבי הבחור שאמר ללחוץ על הכפתור 5......אז אין לי כפתורים עם מספרים בדגם שלי.....

פורסם

לבחור מעליי. מאיפה אתה בארץ?

ויש בתפריט אופציות. כאשר המכשיר כבוי. (REV MODE. ) אתה צריך לבטל אותו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

כתבתי לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כבו את המכשיר!

תלחצו לחיצה ארוכה על האופציות (FAN) יפתח לכם תפריט!

דפדפו בתפריט לאופציה בשם (REV) תעבירו אותה ל OFF. וזהוא.

שבת שלום. שנה טובה. להתראות במילניום הבא.

פורסם
כתבתי לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כבו את המכשיר!

תלחצו לחיצה ארוכה על האופציות (FAN) יפתח לכם תפריט!

דפדפו בתפריט לאופציה בשם (REV) תעבירו אותה ל OFF. וזהוא.

שבת שלום. שנה טובה. להתראות במילניום הבא.

תודה רבה רבה.

RS3 8Y

• תוכן חדש...