Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדור שלנו הפסיד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
wil .. סתכל על זה ככה, מכל המכוניות שרשמת, חוץ מ STI וEVO כל השא המכוניות זה צעצועים למה שיש בחו'ל ועוד במחירים שונים לגמרי עם חוקים והגבלות שונים לגמרי ועד שאתה כבר קונה צעצוע אז גם יש לך איפה ליסוע בו חוץ מאשר ללחוץ בעיר פה ושם ולשקשק או ליסוע הילוך ראשון ולגרד שני בגי'מקאנה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 210
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מילים כדורבנות wil!

לפעמים יוצא לי לחשוב במה אחליף את ה 306 שלי וקשה, באמת קשה למצוא מחליפה.

מיאטה? חמודה אבל לא מתחשק לי דו מושבית.

קליאו ספורט? חזק ומהיר אבל פשוט לא מתחשק לי כזו.

אימפרזה GT? קשה מאוד למצוא אחת שפויה

בימר? ביטוח מטורף, אבל בהחלט רכב שהיית רוצה לרכוש (סידרה 3, ידנית - לך תמצא קופה כזו).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
הצחקת את יוסיפון.

ההבדל ביני לבין שאר חברי הפורום הוא שכשאני יגדל אני רוצה 306 GTI-6

ולא בימר משום סוג ולא מיאטה ולא GT - דרך אגב הפיז'ו שנת 2000 עלתה 80000 ש"ח סכום שמאפשר לקנות כל אחד מהרכבים הנ"ל.ודי כבר עם הבולשיט של הנעה קדמית ,כפולה,אחורית.

הנאה מנהיגה לא קשורה בכך ביחוד שמדובר מלכת ההנעה הקדמית GTI-6.

ולגבי מה שרשמתי אם אפשר התייחסות עניינית.

פורסם

WIL - מילים כדורבנות, מסכים עם כל מילה.

wegti6 - אני מבין שנהגת כבר על הנעה קדמית, אחורית, וכפולה, בשביל להבין שכל זה בולשיט, הא?

תנהג. תבין. עד אז. תשתוק.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

GTI-6 מלכת ההנעה הקידמית ?

אולי במלכת PSI אחרי מלחמת עולם עם בעלי 106.

חוצמזה היא אפילו לא קרובה להיות חברת כנסת בממשלת ההנעה הקידמית.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
GTI-6 מלכת ההנעה הקידמית ?

אולי במלכת PSI אחרי מלחמת עולם עם בעלי 106.

חוצמזה היא אפילו לא קרובה להיות חברת כנסת בממשלת ההנעה הקידמית.

אגב, יצא לי לנהוג ב-306 XSI (אמנם לא GTI6, אבל עדיין...), והספרינט לא רואה אותה ממטר מבחינת הנאה וטירוף - נקודה.

והיא גם לא רואה את המאזדה 3 2.0 עם 150 סוסיה היפנים...

ואם היה יותר קל לחיות בארץ, הייתי נשאר עם הספרינט כל החיים.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

הפיג'ו 306 היא מכונית ההנעה הקדמית המהנה ביותר לנהיגה שיוצרה אי פעם,והגירסאות הספורטיביות שלה רק ממחישות עד כמה פוטנציאל השילדה שלה היה גבוה מלכתחילה,והיפה בכל העיניין שההתנהגות הנהדרת שלה כמעט ולא באה על חשבון נוחות הנסיעה.

מבחינת שילדה נטו הספרינט אפילו לא מיתקרבת ליכולת ה 306,בייחוד בדגמים שיוצרו מ 85' והילך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אגב, יצא לי לנהוג ב-306 XSI (אמנם לא GTI6, אבל עדיין...), והספרינט לא רואה אותה ממטר מבחינת הנאה וטירוף - נקודה.

ומאיזה מרחק היא כן רואה מבחינת אורגזמה ופסיכוזה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ומאיזה מרחק היא כן רואה מבחינת אורגזמה ופסיכוזה?

אורגזמה? פסיכוזה? יחסית לספרינט, ה-XSI הרגישה כמו מכונית מנהלים כבדה עם הרבה כוח.

לא מעניין אותי מה רושמים בעיתונות או בכל פורום זה או אחר, לדעתי הספרינט הרבה הרבה יותר מהנה ומטורפת לנהיגה, ויש לה משהו של-XSI לעולם לא יהיה - קסם.

אין לי שום עניין לעורר ויכוח לגבי מי יותר טובה, זו דעתי (המשוחדת, יש לציין).

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אורגזמה? פסיכוזה? יחסית לספרינט, ה-XSI הרגישה כמו מכונית מנהלים כבדה עם הרבה כוח.

לא מעניין אותי מה רושמים בעיתונות או בכל פורום זה או אחר, לדעתי הספרינט הרבה הרבה יותר מהנה ומטורפת לנהיגה, ויש לה משהו של-XSI לעולם לא יהיה - קסם.

אין לי שום עניין לעורר ויכוח לגבי מי יותר טובה, זו דעתי (המשוחדת, יש לציין).

הראל.

אם ל-XSI יש לפי דעתך הרבה כוח אני לא רוצה לחשוב איזו עגלה הספרינט...

לגבי "קסם" שמעתי שהיום רב יצרני הרכב קונים קסם בסין ובגלל זה איכותו גרועה.

לגבי העובדה שזו דעתך זה ברור ואפילו לגיטימי ביותר, רק שחבל שהיא לא מנומקת ביותר ממחמאות סתומות שיכולות באותה מידה להתאים גם לחולצה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כל נימוק שיכול להינתן במסגרת השרשור הזה הוא סובייקטיבי בבסיסו, כשקשת התגובות נעה בין נוסטלגיה לשמה לבין ניסיון להציג את חסידי הצד שכנגד כטפשים שלא מבינים כלום, תוך השוואת בולבולים די ילדותית (הרכב שלי הוא מלך ההנעה המרכזית, הרכב שלי מחרמן אותי יותר מאנג'לינה ג'ולי וכו').

לגופו של עניין, הדור שלנו (מי זה - ילידי שנות ה-80, ה-70? לא ברור...) לא הפסיד כלום. מכוניות החדשות לא רעות כלל ועיקר, והרי תמיד הדברים הרעים נשכחים עם הזמן. המכוניות שהיו בעבר היו ישירות יותר, בעיקר מפני ששקלו 20% פחות והיו חפות משילושי אותיות חונקים. מצד שני, הן היו, בחלקן, אמינות פחות מחלידות יותר (לדוגמא, כל הבריטיות והאיטלקיות, מעוז הנשמה המוטורית לדעת רבים) ובגדול, מסוכנות יותר, גם אם מהנות לכשעצמן. רוב המכוניות החדשות מהירות יותר, בטוחות יותר ואמינות יותר. המחיר, כאמור, מתבטא לרוב במשקל, וזה הtrade-off. המכונית היחידה אשר נשארה הטובה בסגמנט שלה מאז ומעולם, לדעתי, היא המקלארן F1, וגם זה נתון לוויכוח, לאור הפגאני זונדה והקוניגסג (ולאו דווקא הווירון. לדחוף הרבה טכנולוגיה ב-2 טון לא נשמע לי כ"כ מסובך או חכם במיוחד, ו-1000 כ"ס מוציאים גם מוויפר עם שני מגדשים ומסקייליינים משופרים, שעולים פי כמה וכמה פחות).

מה שאנשים נוטים לשכוח, שאהבת הרכב לא פחות רגשית מכל בחירה אחרת, ועל כן לעולם יהיו חילוקי דעות, אשר לעולם אנשים יכתבו עליהם בפורומים תוך ירידות הדדיות. הדבר חסר כל תכלית ותועלת. הניסיון לשכנע חובב רכב בבחירה משיקולים מושכלים גרידא מוטעה מיסודו, וכך גם כל ניסיון אחר, כמו, במקרה זה, לקטלג רכבים על פי תקופות ייצור.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מכול הוויכוח דבר אחד נכון שWILL צדק במה שאמר וכול הכבוד לו , ובהמשך לדבריו אז הדור הזה הפסיד , אבל אם המגמה הזו תמשיך ,הדורות הבאים בכלל לא יבינו מה הם הפסידו .

כי חוץ מעשירים כבדים אף אחד אחר לא ידע מה זה מכונית ספורטיבית שלא לדבר על קופה או רודסטר מעולה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
מכול הוויכוח דבר אחד נכון שWILL צדק במה שאמר וכול הכבוד לו , ובהמשך לדבריו אז הדור הזה הפסיד , אבל אם המגמה הזו תמשיך ,הדורות הבאים בכלל לא יבינו מה הם הפסידו .

כי חוץ מעשירים כבדים אף אחד אחר לא ידע מה זה מכונית ספורטיבית שלא לדבר על קופה או רודסטר מעולה

בברכה יהודה

מה שכתבת לא כ"כ מסתדר עם החתימה שלך...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...