Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש את עזרתכם

קיבלתי הצעת מחיר לתיקון של:

ברקסים קידמיים דיסקים + רפידות

משאבות אחרויות בברקסים - הסבר קצר מה זה גם יתקבל בברכה

"בוקסה" של ציריה ימנית

גומיה של ציריה שמאלית

1600ש"ח לפני מע"מ

דברים נוספים שהמליצו

נזילת שמן ממקום לא מוגדר - מציאה בלבד

נזילת מים מהרדיאטור - מציאה בלבד

גומיה ב"פלנג' מאחורי המנוע"

טרמוסטט + פלנג

סה"כ כל הסעיפים כ3000 ש"ח לפני מע"מ

הרכב פז'ו 405 אוטומטית 1600 מודל 97

הרכב לא שלי ואני לא לידו כך שאין לי אפשרות להביט על הדברים ולהבין אותם

מי שיכול לשפוך קצת אור על הסעיפים שמסומנים ועל המחירים - תודה

פורסם

משאבות אחוריות :

brake_drum_open.jpg

החלק שנמצא מעל הקפיץ, הוא המשאבה, שמקבלת לחץ הידראולי מהדוושה (בד"כ דרך מגבר(בוסטר), ונפתחת כך שהיא לוחצת על סנדלי הבלימה (BRAKE PADS) שעוצרים את הגלגל באמצעות לחץ על תוף הבלימה (החלק שמכסה את הברקס ומחובר בחיבור קבוע אל הגלגל.

בד"כ הגומיות הפנימיות נשחקות עם הזמן, נוזל הבלימה מתחיל לברוח החוצה וכח הבלימה נפגע. במקרים קיצוניים הנזילה מרטיבה את כל העסק, וכמו שגלגל מחליק על כביש מכוסה שמן, כך יכולת הבלימה נעלמת.

לא בטוח מה הכוונה ב"בוקסה", אני משער שמדובר על הפעמון בצירייה (שמאפשר תנועה למעלה למטה וימינה שמאלה):

dtxc7280bs01b.jpg

גומייה של פלאנג':

כאן תוכל לראות פלאנג' של תרמוסטט של מנוע. החיבור בין גוף קשיח כמו מנוע לצינור כלשהו נקרא פלאנג'. כדי למנוע דליפות בחיבור נהוג לשים גומיית אטימה, כמו בתמונה. כשהגומייה מתבלה מתחילות נזילות של נוזל הקירור. הגומייה עולה גרושים בד"כ. כמות העבודה משתנה בהתאם למיקום.

5a_1_b.JPG

פורסם

לגבי המחירים:

אופייני בהחלט למוסך מורשה,אבל...אם תרים טלפון למקצוען בתחום הבלמים (המלטש) בצומת קריית אתא, אשר כל המוסכים בכל האיזור פונים ורוכשים\משפצים ממנו חלקים:

טלפון: 048412490 או 048412937 בקש את גלעד או רונן.

אז אני מניח שתשמע מחיר אחר לגמרי.

• תוכן חדש...