Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ספורטיבי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברור שהיא לא תתאים, אני מאוד רוצה לגשת לקורס נהיגה מתקדמת ולדעת יותר.

לגבי נהיגה על האימפרזה טורבו, הייתי מעוניין לקבל מושג כי הרי אני לא ארצה להשאר חסר ניסיון לאורך כל חיי ואני מתכנן לרכוש לעצמי רכב כזה בעתיד אז מה רע בלראות "איך זה" עכשיו? :lol:

אני יותר בקטע של לדעת - ואפילו יותר בקטע של להמשיך לחיות כדי לדעת יותר.

מה רע בלראות איך זה עכשיו?

אני חושב שכדאי לרכוש ניסיון על משהו רגוע יותר, ושתרגיש, אם תרגיש, שאתה ממצה את עצמך על משהו חלש יותר, תוכל להתקדם למשהו החזק יותר, ולהתמקצע עליו.

חבל שתקפוץ ישר למים העמוקים ותעוף לתעלה בצד הכביש באחד הנסיונות לשחות כמו אלוף אולימפי מנוסה וממוקצע.

אם אתה יותר בקטע של לדעת ולהמשיך לחיות כדי לדעת יותר, קח בחשבון את מה שרשמתי. ואני חושב שאחרים יסכימו איתי, מתקדמים בהדרגה מסוימת.

!AWDSOME

פורסם
מה רע בלראות איך זה עכשיו?

אני חושב שכדאי לרכוש ניסיון על משהו רגוע יותר, ושתרגיש, אם תרגיש, שאתה ממצה את עצמך על משהו חלש יותר, תוכל להתקדם למשהו החזק יותר, ולהתמקצע עליו.

חבל שתקפוץ ישר למים העמוקים ותעוף לתעלה בצד הכביש באחד הנסיונות לשחות כמו אלוף אולימפי מנוסה וממוקצע.

אם אתה יותר בקטע של לדעת ולהמשיך לחיות כדי לדעת יותר, קח בחשבון את מה שרשמתי. ואני חושב שאחרים יסכימו איתי, מתקדמים בהדרגה מסוימת.

למקרה שלא הבנת, ויכול להיות שפשוט לא הסברתי טוב, אני בדיוק תומך במה שאמרת כרגע! :wink:

פזיזות היא מהשטן :evil: מהירות היא מהאל 8)

פורסם

ניסיתי להבהיר שהייתי מעונין לדעת את ההוצאות עליהם בהנחה ואני אוכל לארגן לעצמי עד 100,000 ש"ח.

עוד הפעם אתה סתם זורק שמות של מכוניות? הוא ציין שהתקציב עד 45K!

אופציות:

אלפא 156

ב.מ.וו סדרה 3 קופה 94-97

איביזה טורבו

HGT

פיאט קופה

הונדה פרלוד (בעלת לוק ספורטיבי)

אודי A3

גולף VR6\GTI

בהנחה שיש לך תקציב של 100K, נמצא לך מכוניות בהתאם לתקציב.

הצעתי מכוניות שנכנסות עד 100K ש"ח, כי הוא הדגיש שהתקציב יכול לעלות :)

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...