Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מכיר את הטייפ הנ"ל אבל תנסה ללחוץ על שתי הכפתורים בצד ימין למעלה איפה שרשום

prog

זה נראה לי הכי הגיוני

פורסם

אני לצערי גם לא מכיר את זה , אבל יש לך שם כפתור MODE , תלחץ עליו , ואתה אמור לקבל כמה תפריטים . סביר להניח שבאחד מהם תמצא אית הכיוון שעון

בברכה והצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ישנם שני מצבים של תצוגה שאני מחליף ביניהם ע"י לחיצה על כפתור הווליום: שעון, וערוץ רדיו. אם אני לוחץ על הMODE כשהתצוגה ברדיו, לא קורה כלום. גם בלחיצה ממושכת. אם אני לוחץ על MODE כשהתצוגה בשעון, היא מתחלפת לתצוגת רדיו.

פורסם

תחליף לתצוגת שעון, ואז תנסה ללחוץ על אחד מהכפתורים הימניים למעלה(איפה שכתוב מעליהם prog)

תנסה בהתחלה על כל אחד בנפרד לחיצה קצרה אחרי זה את שתיהם ביחד לחיצה קצרה.

אם לא עובד תלחץ על כל אחד בנפרד לחיצה ארוכה ואם לא עובד אז לחיצה ארוכה על שניהם יחד (כל זה אל תשכח במצב התצוגה של השעון).

זה אמור לעבוד

זה פחות או יותר כל האופציות שלך.

יש לך עוד אחת זה לשלב את הmode עם ה-prog בכל מיני וריאציות.

נ.ב

לא הצלחתי להבין של איזה חברה הרדיו הנ"ל?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

את שני המשפטים הראשונים בהצעה שלך, ניסיתי. לא הלך.

אני אנסה מהמשפט השלישי והלאה, תודה.

לא הצלחתי להבין של איזה חברה הרדיו הנ"ל?

גם אני. מדובר במשאית שקניתי לעסק שפתחתי עכשיו. כרגע צריך להחזיר השקעות ראשוניות, ובהמשך יגיע מכשיר סביר יותר, ממותג, עם חוברת הוראות. כרגע זה מה יש ועם זה אני מנסה להסתדר. אין במשאית שעון אז אני רוצה להיעזר בשעון הזה. תודה לעוזרים.

פורסם

נסה לשלוף את המכשיר , ולראות איזה דגם הוא.

זה יכול לעזור לך מאוד למצוא לו חוברת הפעלה ברשת.

אם לא , יש לי שעון קטן שאני מוכן לתרום למשאית שלך :)

בהצלחה בעסק!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

תגיע למצב של שעון.! תלחץ לחיצה ארוכה על הכפתור של התחנות.

עם מעביר את התחנות.

תנסה לכבות את הרדיו.

להגיע למצב של שעון. ואז ללחוץ (ארוך) על כפתור התחנות.. או על כפתור ה"באנד" (תדרים).

ואז על התחנות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...