Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'יפ מנוע - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם כדאי להתקין צ'יפ למנוע ל2 מכוניות, רובר 416 97, ורנו קליאו 94. מדובר על אחד הצ'יפים שפה

http://www.carshops.co.il/categories/99.html&zenid=9b897e987e4c246d1a64a2028b7ec78e

דיברתי עם הבן אדם שם והוא אמר שזה יוסיף לכל אחת מהמכוניות 10-12 כ"ס.

פורסם
אם אתה רוצה, אני מוכן להגיד לך שה-CHEAP שלי יוסיף לך 34 -37 כ"ס. :roll:

מוכן לשמוע :) אגב אני מחפש רק דברים חוקיים.

רפי- לגיא יש מוסך פה בפ"ת אפשר כתובת או משהו אולי אני אעבור אראה...

פורסם
מוכן לשמוע :) אגב אני מחפש רק דברים חוקיים.

אמרתי שאני מוכן להגיד לך , מכאן ועד קיום האמירה - הדרך רחוקה.

במנוע אטמ', הפעולה הזו תיתן לך 12 כ"ס בערך באותה מידה שצורת הכתיבה הנכונה היא אכן CHEAP. :?

הציטוטים שאתה משתמש בהם - מיותרים לחלוטין.

פורסם

אני אסביר לך לאט:

להבטיח ולאהוב לא עולה כסף.

הוא יכול להבטיח לך גם 150 כ"ס תוספת. קרא בפורום למה ההבטחות שלו לא שוות כלום.

פורסם

ידידיה,

מנסים לרמוז לך בעדינות שחבל לך על הזמן. כנראה שזה לא ברור אז אוליי באותיות של קידוש לבנה זה יראה יותר ברור :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...