Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מחבר קופסא די מהודרת של NRG שכמובן בלי פרופורציה לאריזה מכילה בקבוק קטן שחור.

קוראים לזה ENGINE TREATMENT 1540P מישו מכיר ויוכל להסביר לי על השפעותיו ומתי יש להשתמש בו ?

רשום משו שלא הבנתי על ההורואת שימוש:" תכולה זו מתאימה לרכב עד 1800 סמ"ק לשנה או 20,000 קילומטר, הקודם שביניהם" מה זה 1800 סמ"ק לשנה ? ו20k הכוונה לקילומטרז כללי או ממוצע קילומטרז שנתי ? :roll:

אשמח לשמוע דעות על המוצר מבית NRG לפני שאעשה טעות :).

בנוסף מישו יכול להסביר לי איך אני יודע איזה שמן הכי מתאים לאוטו שלי ?

כי קיבלתי בקבוק שרשום עליו 20W 50 ואני לא יודע לדבר בשפה הזו.

ואחרון חביב..מישו יודע מה זה MOTOR UP ? שמעתי תוסף פלאים אשמח לסיפורים כי לא מצאתי עליו בפורום.

מדובר ביונדאי לנטרה 95 1.8 אוטומט...כן אני יודע שכבר נמאס לכם לשמוע עליה :wink:

תודה מראש.

פורסם

לא קיבלתי תשובה לשאלות המעניינות.

לשים את זה באוטו ?

והאם הבקבוק 20W 50 מתאים לרכב שלי ?

אין לי מושג איך אני יכול לדעת מה חצי סינטטי ומה לא.

פורסם
לא קיבלתי תשובה לשאלות המעניינות.

לשים את זה באוטו ?

אכן מומלץ לשים את התוסף באוטו, במיוחד בבגאז'. שם הוא יפריע הכי מעט.

בצע חיפוש על כל שאלותיך. זה כדאי !

פורסם

אפשר על הדרך המלצה לשמן מנוע לשימוש ?

מדובר ביונדאי לנטרה 1.8 שנת 95 אוטומט.

אני סובל כרגע מבעיות של סל"ד גבוה בהילוך סרק וגם המנוע עובד קשה מדי בלי סיבה ברורה.

בגלל הבעיות הנ"ל אני לא יודע אם להשתמש בסינטטי(זה מה שהבנתי שמומלץ למכוניות שעובדות קשה) או בשמן רגיל כי זה מה שבעל המוסך אמר לי שמומלץ לאוטו ושסינטטי סתם נגמר מהר ושוחק ובלה בלה בלה(לא הבנתי לא הקשבתי, לא התעניינתי).

עכשיו אני מתעניין, אפשר המלצה ?

אם אפשר שתהיה המלצה קצת ספציפית כי אני צריך לקנות שמן ולא מספיק לי רק איזה לקנות אשמח גם להמלצה על חברה כלשהיא והאם שמן שקשור לMOS2(הבנתי שזה טוב לאוטו)

אשמח להמלצה

אה ושמר, כן הרצתי חיפוש על שמן, והשרשור שלך על סינטטי או חצי סינטטי עלה ואחרי קריאה מעמיקה עדיין לא הבנתי באיזה עמדה אתה נקטת לבסוף...סינטטי מלא או חצי ? ובאיזו צמיגות ?

פורסם

בעיות של סל"ד גבוה בהילוך סרק לא נראה לי קשורות לשמן.

שמן אני חושב שאתה צריך liqui moly 10W40 עם התוסף MOS2.

אתה יכול אולי לנסות לשים תוסף של liqui moly לדלק(על אחריותך) וניקוי מצערת יכול לעזור לבעית סל"ד. אתה צריך להתחבר לסורק תקלות לפי דעתי, בשביל לדעת איזה חיישן שולח מידע שגוי וגורם לסל"ד גבוה.

מה הסל"ד בסרק?

האם הסל"ד גבוה רק בהתנעה קרה או שתמיד?

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...