Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההצעה שלי היא זו:

רדיו דיסק פיוניר 580 --------1000 שקל!למה לא פנסוניק 5301 ב850 ש"ח? הרבה יותר טוב ויותר זול

קומפוננט אלפיין 171---------1000 שקל לא מכיר לא יודע , אבל למה לא משהו שכולם שמעו ו/או מפורסם ו/או ידוע שהוא טוב , כמו פוקאל דוטק הרץ וכאלו ?

רמקולים אחוריים פיוניר 240 ואט----450 שקל! אם מוחקים את זה מהרשימה ומוסיפים את ה150 שהרווחנו בלא לקנות את הפיוניר , אפשר לקנות אטון RS (לפי עוגי הוא אחד הטובים שיש היום)

מגבר jbl 75.4 מגבר בן אלף ****-----1000 שקל!!! אולי אבל אם כבר למה לא פולס אהודיו ב520?

סאב של רוקפורד p2 ------- > בערך 800 שקל לדעתי....

קובי.

הדעות שלי באדום

הייתי מחליף את הסאב לסרווין ווגה הד או פניקס גולד משומש אבל זה לא קריטי

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מחזק את התגובות לגבי רמקולים אחוריים.

במידה ואתה בדר"כ לא נוסע לבד באוטו, בשביל שהנוסעים לא יקבלו רק באסים לראש תשקול או לחבר את הרמקולים המקוריים של הרכב מאחורה סתם בשביל שיהיה משהו מעבר לבאס

או קניה רמקול 6X9 בעיקרון עדיף ג'י בי אל או המורל אבל אני דווקא חושב כרגע אחרת- אפילו רמקולים מסריחים (אוויי כמה שהם מסריחים) הפיוניר הפשוטים 240 וואט משהו כזה ובכלל בשביל לחסוך כמה גרושים עדיף למצוא יד שניה להשקיע מינימום כסף כי גם ככה לא תנצל אותם.

לגבי קומפוננט- חשוב לשמוע בשביל לבחור כל סט בפני עצמו מתאים לנגן בצורה שונה, יותר מיד יותר טוויטר מפורט לא מפורט וכו'...

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

תשמעו הבנתי כבר את הסיפור שרוב העוצמה צריכה להיות מקדימה אבל זה לא אומר שאם אני ישים שש תשע מאחורה זה יגנוב את ההצגה דרך אגב יש לי כבר שש תשע מאחורה אולי פשוט אני ישאיר אותם ולא יקנה אחרים

פורסם
תשמעו הבנתי כבר את הסיפור שרוב העוצמה צריכה להיות מקדימה אבל זה לא אומר שאם אני ישים שש תשע מאחורה זה יגנוב את ההצגה הדרך היחידה שבה ניתן לשים רמקול מאחורה בלי שהוא יזיז את הבמה , זה לשים מידי בלבד של אותה חברה שבה אתה קונה את הקומפוננט העיקרי דרך אגב יש לי כבר שש תשע מאחורה אולי פשוט אני ישאיר אותם ולא יקנה אחרים אם רוב הנסיעות שלך יושבים אנשים מאחורה והם אוהבים לשמוע מאחור ו/או שאתה דווקה אוהב לשמוע מילוי באיכות נמוכה , שאם תשמע דאייר סטרייטס או פינק פלוייד או כול מוסיקה אחרת שעובדת די הרבה על מיקום בסטריאו , לא תרגיש טוב את המוסיקה , אזי תשאיר את זה

דעתי באדום

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
ובקשר לקומפנטט איפה הוא ממוקם בבגאז?

קומפוננט לרוב ממוקם בדלתות קדמיות ו/או אחוריות .

כמובן שאם מאוד תרצה יהיה אפשר לדחוף לך קומפוננט בבגאז' אבל הייתי ממליץ על סאבוופר :p

בברכה,מושיק.

• תוכן חדש...