Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה בקשר למידות של הסאב .

קניתי סאב של חברת SOUND XSTREAM

דגם SXT-1204

גודל 12"

1000 וואט סליל אחד

יש לי מערכת קנוואד עם מסך כחול וכתוביות לבנות אם מישהו מכיר אני לא זוכר את הדגם .

רמקולים מקדימה שאני לא זוכר את הדגם ,מאחורה יש לי פיונייר 460 וואט דווקא לא רעים בכלל דגם TS-A6991S ומגבר של DOMBOOS

2200 וואט גם משו סיני אבל דופק לא רע 4 יציאות

400 RMS נקי

בקיצור, אחרי כל הנתונים האלה הבעיה היא התיבה של הסאב.

איזה תיבה אני אמור לעשות? אטומה או פתוחה ?

ואם זה אמור להיות תיבה אטומה זה אומר שלא צריך שיהיה לה פתח אויר כזה בצד ולמלא אותה ספוגים וכאלה או שלא הבנתי כלום מכל מה שקראתי בפורום ?

האם התיבה אמורה להיות בצורת טרפז כזה או מרובעת ?

ד"א אני רואה שכולם עושים פה תיבות מעץ MDF אני דווקא בחרתי לעשות מערץ סנדווי'ץ 4 ס"מ עובי .. האם זה משנה ?

ועוד שאלה קטנה אם אפשר מה בערך אמורות להיות המידות של התיבה ?.

סליחה על הבורות אני מקווה שיהיה מישו שבאמת יהיה לו סבלנות לענות לי על כל זה אני יודע שיש פה מלא שאלות אבל אני לא יודע כלום אני מצטער מקווה שתוכלו לעזור .

תודה אלמוג .:wink:

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם

תשמע, אני בספק עם למישהו מפה יש את הסאב הנ"ל, לכן קשה לתת לך ייעוץ לגביו,למרות הנתונים.

אני מציע לך להכניס את הסאב לתיבה פתוחה בגודל X ותיבה אטומה בגודל Y ותחליט מי מהם טוב יותר בשבילך.

או לחילופין, יש מחשבונים באינטרנט לחישוב תיבות(מצריך קצת ידע) :

לחישוב תיבה אטומה : http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/closedbox/26-04-04-Theory-Closed-Box-design.html

תיבה פתוחה : http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/portedbox/27-12-04-Theory-ported-Box-design.html

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אההה תודה .

אבל עדין אני לא יודע אם היא אמורה להיות בצורת טרפז כזה או מרובעת ? ואם צדקתי לגבי זה שאם היא אטומה אז היא אמורה להיות עם ספוגים והכל ובלי חור לאוויר .

ואם זה טוב לעשות את התיבה מהעץ שבחרתי או שזה בכלל לא משנה ?

בכל מקרה תודה

פורסם

לסאב לא משנה מה הצורה של התיבה אתה יכול לעשות אותה בצורת עיגול,טרפז, משושה וגם אם תרצה בצורת פירמידה. מה שחשוב זה הנפח של התיבה.

כדי לדעת איזה תיבה תתאים יותר לסאב אתה צריך להסתכל על ה QTS שלו.

פורסם

אהה תודה .. ומה לגבי העץ הוא טוב ?

ואיך אני מוצא את הנתון שננת לי לחפש מה זה אומר בכלל ?

פורסם

לא משנה העץ תאמין לי

בנינו תיבה לסאב 12 אינצ' מקרשים של ארון (סנדוויץ')

עשינו פיר (החור הזה לאוויר)

ותאמין לי זה מפציץ לפנים

(גובה 37 אורך 40 רוחב 44 )

הסאב ביתי לא מוכר ללא חברה

300W

8OHM

הכי חשוב למלות את התיבה מבפנים בסיליקון !!!!!!!

בהצלחה

פורסם

סבבבה זאת התשובה שחיפשתי תודה רציתי לדעת אם לעשות את החור של האוויר .. אל תדאג הוא יהיה אטום לפנים תודה ..

ד"א אפשר עוד שאלה .? רציתי לדעת באיזה אופן מתבצע החיבור גשר שעושים למגבר כי מהמערכת יוצאים שתי בננות ואז אני אמור לפצל אותם ל4 ? כי חיברתי רק את הרמקולים האחוריים . אז הרמקולים האחוריים+ הסאב אני אמור לפצל את הקבל RCA הזה של המגבר משתי בננות בקצה שלו ל4 ?כי לפי מה שאני יודע ברגע שאני אפצל את זה מ2 ל4 אז כל בננה כזאת תקבל יענו רבע מהכוח מאשר שיש רק 2 בננות ואז כל אחת מקבלת חצי .בגלל זה אני לא יודע מה לעשות בכל מקרה תודה למי שיוכל לעזור

• תוכן חדש...