Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך את עזרתכם בקשר למגבר מונו של אינפינטי דגם 611: http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='REF611A'&Ser=REF&Cat=AMP

1. מאיפה ניתן להשיג את המגבר הנ"ל?

2. מה המחיר שלו בערך כחדש בארצנו הקטנה? (אם יש כאלה בכלל בארץ)

3. האם הוא יתאים לסאב קסנון (לאלה שלא יודעים- הקסנון יכול לקבל 500RMS ואפילו יותר והוא עובד על 2 אוהם והמגבר מוציא בערך 670 ב-2 אוהם, עכשיו נכון שתגידו לי ענית לעצמך אבל אני לא מכיר את המגבר הנ"ל ולא יודע אם אינפיניטי אכן חברה ברמה טובה ואיכותית במגברים שלהם והאם היא עומדת בהצהרות המגברים שלה) ,ולכן אני צריך שתעזרו לי בקשר לזה.

מודה לכם על העזרה,

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני צריך את עזרתכם בקשר למגבר מונו של אינפינטי דגם 611: http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='REF611A'&Ser=REF&Cat=AMP

ולא יודע אם אינפיניטי אכן חברה ברמה טובה ואיכותית במגברים שלהם והאם היא עומדת בהצהרות המגברים שלה) אינפיניטי ,כפי שאוגי ציין בתרד שלו , היא חברת בת של הרמן קרדון ביחד עים JBL ושם עושים את המגברים , כך שזה מגבר JBL עם שם של אינפיניטי , לא בדקתי את מחירי הJBL אבל אם תמצא אותם זולים יותר תדע מה לקחת,ולכן אני צריך שתעזרו לי בקשר לזה. לגבי העמידה בהצהרות שליו(חבר פורום) בדק את הJBL GTO75.4 ומצא שהוא עומד בהספקים הרשומים. כך שאין מה להניח שזה לא

מודה לכם על העזרה,

גיא.

בברכה ושבת שלום

יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ולא יודע אם אינפיניטי אכן חברה ברמה טובה ואיכותית במגברים שלהם והאם היא עומדת בהצהרות המגברים שלה) אינפיניטי ,כפי שאוגי ציין בתרד שלו , היא חברת בת של הרמן קרדון ביחד עים JBL ושם עושים את המגברים , כך שזה מגבר JBL עם שם של אינפיניטי , לא בדקתי את מחירי הJBL אבל אם תמצא אותם זולים יותר תדע מה לקחת,ולכן אני צריך שתעזרו לי בקשר לזה. לגבי העמידה בהצהרות שליו(חבר פורום) בדק את הJBL GTO75.4 ומצא שהוא עומד בהספקים הרשומים. כך שאין מה להניח שזה לא

מודה לכם על העזרה,

גיא.

יהודה,

יש לך טעות קטנה. JBL הם חברה שמייצרת רמקולים בלבד! את כל מוצרי האלקטרוניקה שבאים תחת המותג של JBL, מייצרים חברות אחרות בתאגיד הרמן.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

נו אז אם אני משיג בזול, כדאי לקנות אחד כזה או להשקיע טיפה ולקנות משהו יותר ברמה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...