Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

ברשותי סובארו די אל 1600 שנת 93

עכשיו הבעיה היא כזאתי ,

קורא שלפעמיים בהנעה שנותנים סתרטר יש מן רעש מוזר שלא נותן את האצטה למנוע ואינו נותן לפעולתו

יש מן רעשים כאלה של מכות טק... טק... טק... כל "טק" כזה שנותנים זה סתרטר ואחרי כמה נסיונות נותן סתרטר והוא מניע בקלות אז מה היא הבעיה אתם אומרים ?! וד"א זה לא כל הזמן קורא.

ובבקשה ממכם לא לענות סתם רק מי שמבין ויודע אני ישמח :|

תודה,

קובי.

פורסם

נראה לי שהתשובה הכי רצינית שאפשר לתת לך היא לגשת למוסך/חשמלאי לבדיקה.

אם אתה רוצה ניחושים- אכן נשמע שהבעיה בסטרטר אז הניחוש הראשון סטרטר, השני מצבר, השלישי סוויץ', הרביעי ממסר, החמישי בעיית טעינה... להמשיך?

פורסם

נכון שחשבתי על זה ללכת לחשמלאי אבל אמרתי אולי הייתה למישהו את אותו בעיה והוא יפתור לי תפתרון אז ככה יהיה יותר קל ישר לסדר אתזה אני לא סתם שואל ומתעניין חבר

לילה טוב.

פורסם

עם הרעש ה טוק.. טוק.. בה ממסר אז לא מגיע חשמל לסטרטר עצמו

ועם הרעש בה מהסטרטר אז הבעייה היא ב אוטומת הסטרטר או ברוטר

FAVORIT LX לא מה שחשבתם.:king:

• תוכן חדש...