Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה מתקנים מוליכים של מפשיר אדים.

1. מנקים עם בנזין לבן את איזור ההדבקה וממתינים לייבוש

2. מתחת ומעל החיווט תדביק סלוטייפ באיזור התיקון בכדי למנוע נזילה של הדבק על החלון.

3. מרח את הדבק שקנית על איזור הנתק.

4. המתן 24 שעות לייבוש הדבק ורק לאחר מכן תסיר את הסלוטייפ והפעל את מפשיר האדים לבדיקה.

1. בנזין לבן מאיפה משיגים?

2. אם איזה דבק צריך להדביק?

3. איך יודעיך מה הפלוס והמינוס?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
בנזין לבן משיגים בבית מרקחת.

דבק מוליך חשמל משיגים אצל "דבק און" שברח' בוגרשוב 12 ת"א, טל' 03-5285348.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

רפי אני לא אסע עד ת"א בשביל דבק?

אתה יכול להגיד לי מה שם החברה או הדבק נחפש פה בצפון

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
קצת הגיון, טלפן אליהם ושאל אותם מי מוכר זאת באזורך ואולי תהיה בר מזל או שניתן לשלוח לך את זה.

בברכה - רפי לין :-)

רפי שלום, אני גם קיבלתי ממך ומעוד כמה חברי פורם בשרשור שלי בנושא את העצה הזאת. הבעיה שגם אני מאזור הצפון, וכאשר התקשרתי לבעל החנות שאתה ממליץ עליה הוא ענה לי שרק הוא מוכר את הצבע הזה(הוא הסביר שיש לו צבע מוליך ולא צריך דבק) ושהדרך היחידה שלי לקבל ממנו את זה, היא לשלוח לו צ'ק בס"ך 90 ש"ח! והוא ישלחו לי את הצבע. {או להגיע אליו}.

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים מרפי,

הוא נתן לכם את העצה המקצועית, אתם רוצים שהוא גם ישבור את הראש איך להשיג את הדבק בצפון?

או שתעשו אית הבירור בעצמכם, או שתשלחו לבחור צ'יק או שתשאלו אם יש עוד פתרונות. מה נסגר איתכם?

פורסם

נסה את הייבואן של חברת PERMATEX ראיתי באתר שלהם שיש להם מוצר לתיקון מפשיר אדים אחורי בקישור:

http://www.pako.co.il/ProductDetails.aspx?productID=87&ty=0

ופה הסבר על אופן השימוש בחומר:

http://www.permatex.com/documents/tds/automotive/21351.pdf

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...