Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שלא צילמתי את זה :(

אתמול נסעתי מאחורי ניידת משטרה נדבקתי אליה כי אתם יודעים כולם מפנים לה את הנתיב אז אני דבוק לו לתחת אז זה הגיע למצב ששנינו נוסעים על 150 קמ"ש הוא עם הטלפון ביד ונוסע כמו שיכור...

אתם יודעים מה אני יתן לשיכור לנהוג באוטו שלי ולא את השוטר הזה הבחור נוסע בזיגזגים כל הדרך כמעט נכנס במישהו בזמן שרצה לעבור נתיב ונוסע חופשי על השוליים :shock:

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
יש לי רעיון חדש:

משטרת שוטרים.

משטרה שתיתן לשוטרים דו"חות תנועה.

מי איתי?

ניסו את הרעיון הזה לפניך, מח"ש (מחלקת חקירות שוטרים) לא בדיוק עובד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
חבל שלא צילמתי את זה :(

אתמול נסעתי מאחורי ניידת משטרה נדבקתי אליה כי אתם יודעים כולם מפנים לה את הנתיב אז אני דבוק לו לתחת אז זה הגיע למצב ששנינו נוסעים על 150 קמ"ש הוא עם הטלפון ביד ונוסע כמו שיכור...

אתם יודעים מה אני יתן לשיכור לנהוג באוטו שלי ולא את השוטר הזה הבחור נוסע בזיגזגים כל הדרך כמעט נכנס במישהו בזמן שרצה לעבור נתיב ונוסע חופשי על השוליים :shock:

חבל מאוד שלא עשית כלום בנידון, אתה חושב שיכניסו אותך למעצר? אתה חושב שישימו תמונה שלך בכל ניידת על מנת שאם מישהו אי פעם יתפוס אותך הוא "יכניס" לך? למה אתה לא מטפל בזה בדרכים המקובלות?

למה לעזאזל לא עשית כלום?!?!?

הנה עוד עבריין שבוזבז בגלל שאנשים לא עושים כלום על מנת למגר את התופעה.

(אם מעניין אותך, אז כן, אני מקליט כל שוטר ואני מדווח על כל שוטר עבריין)

פורסם

אני כועס מאוד. מאוד.

בדיוק לפני שבועיים הייתי בדרכי לצפון הארץ לביקור אצל חברתי. בדרך ראיתי בכיר במשטרה נוסע על רכב פרטי (מספר צהוב) עם חלונות כהים בכל הצדדים כאשר הוא לבוש במדים והוא אוחז בידו סלולרי. התעצבנתי, וכמעט הערתי לו אבל לא רציתי לגרום למצב לא נעים.

המקרה היותר גרוע שראיתי השבוע. שימו לב ! מקרה מעצבן מאוד. אני מתקרב לרמזור, איזה בן זונה אחד (שמתברר שהוא לקוח של המוסך בו עבדתי) החליט שהוא עובר באדום ! פשוט ככה. אחריו ניידת משטרה במרחק של 50 מטר נוסעת באותה מהירות. הניידת אפילו לא חשבה לרדוף אחריו.

במקרה, היא עצרה ברמזור מולי וכל-כך רציתי לבוא אליהם בטענות אבל לא היה לי עצבים להתגרות בהם כי זה היה מאוחר מאוד בלילה.

בקיצור, המשטרה שלנו היא חרא. סליחה, חרא בריבוע ! הם אמורים לאכוף את החוק אבל הם עוקפים אותו.

גועל נפש !

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
ניסו את הרעיון הזה לפניך, מח"ש (מחלקת חקירות שוטרים) לא בדיוק עובד.

מח"ש עובד גם עובד.

התוצאה שהם מביאים ביחס לכמות שלהם היא אדירה - מה שמרמז על כמות השחיטות שיש במשטרה.

מה שכן, צריך לקחת בחשבון שבשביל לתפוס עבריינים לפעמים צריך להתנהג כמוהם, אני לא מדבר על הכביש, יש דברים יותר בוערים מזה.

ככה שאם מח"ש יהיו חזקים מדי הם יקצצו לכל ה"שאפטים" את הכנפיים יהיה רע.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

ארז אני מצטער אבל קודם כל היה ערב אז ככה שהיה דיי חשוך ודבר שני באמת עדיף שהשוטר לא יראה אותי מנסה לצלם אותו בפלא.

וגם אני מעדיף לשמור את העניים שלי על הכביש (במיוחד ממנו) מאשר לנסות לצלם אותו יש דברים יותר חשובים מזה כמו החיים.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...