Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה פעמים כאשר אני רוצה לקנות מוצר מחברה שהיא לא היי אנד מובהקת או זבל סיני מובהק, אני מתלבט לגבי רמת החברה

רציתי לבקש דירוג של חברות, מקבוצת החברות הטובות ביותר כגון בראקס ואודיוסון ועד קבוצות של חברות סיניות כמו פולס אודיו, פייל וכדומה

אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לבנות דירוג כזה, ואפילו אפשר לשקלל בסוף את כל הנתונים (של כל מי שהגיב פה) ולקבל רשימה שמכילה המון חברות לפי הרמה שלהן ולנעוץ את זה בסטיקי, זה יוכל לחסוך הרבה שאלות כמו: איך החברה הזו ? האם מגבר של לנזר יותר טוב משל היפוניקס ?

תודה !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
הרבה פעמים כאשר אני רוצה לקנות מוצר מחברה שהיא לא היי אנד מובהקת או זבל סיני מובהק, אני מתלבט לגבי רמת החברה

רציתי לבקש דירוג של חברות, מקבוצת החברות הטובות ביותר כגון בראקס ואודיוסון ועד קבוצות של חברות סיניות כמו פולס אודיו, פייל וכדומה

אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לבנות דירוג כזה, ואפילו אפשר לשקלל בסוף את כל הנתונים (של כל מי שהגיב פה) ולקבל רשימה שמכילה המון חברות לפי הרמה שלהן ולנעוץ את זה בסטיקי, זה יוכל לחסוך הרבה שאלות כמו: איך החברה הזו ? האם מגבר של לנזר יותר טוב משל היפוניקס ?

תודה !

מי יקבע כזה דבר?

למה האופטי דרייב שלהם פחות טוב מהמגברים של היפוניקס?

אבל רוב השאר כן ? אז מה זה אומר?

לכל חברה מוצרים טובים ומוצרים לא טובים.

יש אמנם חברות המתמחות ה HI-END אבל אז אתה רואה את זה במחיר שלהם ישירות.

• תוכן חדש...