Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאנל לא גולש-TAKE TWO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש וחצי רכשתי אלפיין 9855 אחרי כמה שעות של תיפעול היתגלה שהפאנל אינו גולש ואינו מאפשר הוצאת דיסק או הזזה במצב TILT כיודע לכם פניתי לחנות והיו מיספר בעיות שלאחר מכן המכשיר נישלח למעבדות אפריל טקליין יבואני אלפיין ..אחרי יום וחצי חזר אלי המכשיר מתוקן...הכנסנו אותו לרכב בכדי ליבדוק ..בהתחלה הכול עבד אך עשה מין עצירות בגלישה שניראו לי ישר כמוזרות . אחרי מיספר ימים הפאנל שוב הפסיק לגלוש באותו רגע עלת בתוכי השאלה איך לעזאזעל אפריל תקליין לא תיקנו אותו?? הרי הם מעבדות היבואן והם לא שנה ושנתיים בתחום... המכשיר עמד להישלח חזרה לסלבה ואז דרך סוכן לאפריל חזרה שלפתע יום לפני אני מקבל טלפון מי שמיעון וליאור(מנהלי TOP SOUND או בשם החדש ליאור מולטימדיה) בו הם אומרים לי שהם מתנצלים ושדברים לא היו צריכים לרדת לרמה כזו של ויכוחים ודיבורים בפורום וזה שאני לא יצאתי מפסוט מהחנות והם לא לקחו אחריות על מכשיר ולא הציעו שרות בהתחלה..לאחר השיחה הוחלט להביא לחנות את מכשיר ושהמכשיר ישלח למעבדות החנות על ידי היבואן אחרי כמה ימים חזר המכשיר אך שום פעם הוא לא תוקן לאחר כמה דיבורים והרבה עצבים של מנהלי החנות ושוב דיבורים אחרי דיבורים הוחלט להביא לי מכשיר חדש ושאני איני אשם בנזק שניגרם למכשיר..

לסיכום שימעון וליאור יצאו איתי גברים כמו שצריך להיות.

פורסם

תתחדש

באמת נמאס עם ההתנהלויות של היבואנים לגבי מוצרים פגומים

היה לחבר שלי כזאת בעיה דומה עם אלפיין ואפריל טקלין עם דיסק שלא יוצא.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

כל העניין הזה היה צריך לקרות מההתחלה ולא אחרי דיבור ארוך בפורום ואחרי שאתה שלחת אותו דרך סלבה למעבדות אפריל שיתקנו ושילמת על זה כסף!

ד"א אם טקליין לא תיקנו אותו טוב או שלא יכלו לתקן אז כנראה המכשיר באמת תקול!

האחריות של ליאור מולטימדיה היא בגדר ערבון מוגבל לפי דעתי.

נ.ב.

מעניין מה קרה שליאור נזכר בך, אחרי כמעט חודשיים, והחליט להתנצל???

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

שמע זה לא היה אחרי חודשיים אלה אחרי שבוע פשוט לא רציתי ליכתוב או לעסיק מסקנות ישר... רצוי לציין שכול הסיפור נימשך בערך חודש וחצי...

פורסם

אז היית צריך לכתוב שהוא התקשר אלייך אחרי שבועיים , כי לפי איך שכתבת פה ובתרד הקודם שלך זה היה נראה כאילו הוא שם עליך ז*ן .

אלכס.

פורסם

לסיכום שימעון וליאור יצאו איתי גברים כמו שצריך להיות.

לא גברים ולא נעליים!! אם הם היו "גברים" או מינימום בעלי עסק הגונים - מעולם לא היית צריך לעמוד מול טריקת דלת שכמוה קיבלת מהם, בימים הראשונים של הבעיות.

פתאום שכחנו את ה: " לא התקנת כמו שצריך.....לא היית עדין איתו כמו שצריך....אנחנו לא אחראים על התקנה עצמית שלך....בלה בלה בלה לא רוצים לשמוע ממך יותר!"

אין פה בפורום אנשים מטומטמים, אולי עם זיכרון קצר, אבל לא מטומטמים - וזה שעכשיו אחרי כל הייסורים שעברת, ואני מדגיש - ייסורים, כי מי שמכיר אותך יודע (וגם דיברנו על זה במפגש בשישי) שאצלך הכסף לא גדל על העצים, ועד שמגיע היום שלו ייחלת כ"כ הרבה זמן לרכוש מכשיר שכזה, במחיר שכזה (וכרגע לא משנה אחריות של יבואן או לא אחריות של יבואן) פתאום מוצא את עצמו מנסה להבין איך נפלת עם הדבר הזה, ומאיפה בא היחס העלוב הזה של בעל עסק ואפילו אפשר להגיד באיזשהו מקום, אנשים, שנחשבים לחברים במידה מסויימת - אז אנשים פה לא מטומטמים עד כדי כך בשביל פתאום לחשוב ש: "וואלה...יצא איתו אחלה גבר...".

אני לא קונה את זה, ואני באופן אישי לעולם ידרוך כף-רגל במקום כזה.

הוחלט להביא לי מכשיר חדש ושאני איני אשם בנזק שניגרם למכשיר..

שוב פעם...פתאום הכל נשכח...הכול נעלם...אולי בגלל שבחודש האחרון העיניינים קצת התחממו פה בפורום - וככה בשיחות בין אנשים שונים במפגש האחרון...כנראה שיש כמה אנשים שעושים הערכת נזקים ובודקים איפה הם מפסידים הכי פחות - ולשם לגשת לתקן.

בלי שום קשר - אתה חבר שלי, וכשאתה מבסוט, גם אני מבסוט ואני סוף סוך שמח בשבילך שתקבל את מה שמגיע לך ותתחדש ותתפנן איתו!!

ובשביל שיהיה לך יותר בסבבה - תיהיה לארג' והפעם תפנק את עצמך עם מזגן כשאתה מכוון אותו :-D

תתחדש!!!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אבל זה כל הקטע! זה לא כל מה שהכי חשוב!

מה שהבחור עבר בשביל לקבל את ההחלפה זה העניין העיקרי פה! המסע ייסורים (כפי שנאמר ע"י MAZDA3MAN) שאדי עבר בשביל זה לא יעלה על הדעת, היחס שהוא קיבל וכל הבלאגן שהיה לו! אבל לא נתחיל את הדיון הזה בשנית מספיק שרשור אחד של 5 דפים בנושא.

מה שטוב זה שעכשיו יודעים על זה וכל פעם שמישהו יעשה חיפוש באתר על התקנות בצפון הוא יפול על השרשור של אדי ויחשוב פעמיים אם לבוא לליאור מולטימדיה...

אבל גברים הם ממש לא יצאו איתך אדי, ממש לא.

העיקר שאדי קיבל את המכשיר החדש שאני מקווה יהיה ללא תקלות לפחות לשנתיים הקרובות ואם אפשר אז לאורך כל השימוש שלו בו :-P

מה עוד אדי הרווחת עכשיו מזג אוויר סבבה כך שלא תצטרך מזגן :lol:

אלכס.

פורסם
אבל גברים הם ממש לא יצאו איתך אדי, ממש לא.

הוא קיבל מה שהיה צריך,

אם הם היו כדבריך " גברים" , המכשיר היה מוחלף תוך שבוע או פחות מזה.

על זה אין לי ויכוח איתך.

שורה תחתונה:

יש מכשיר חדש ברכב (למרות שזה לקח חודש).

מידן.

ZZR

פורסם

אדי,

לדעתי האישית, צורת ההתנהלות שלך לכל אורך הדרך לא הייתה נכונה.

1. בחרת לחסוך כסף ולקנות מכשיר שמיובא ע"י יבואן פרללי. מה חשבת לעצמך? שאפריל טקליין יהיו אחראים לתקינותו של המכשיר? והם אלה שיתקנו ו/או יחליפו לך את המכשיר במידה והוא יתקלקל?

מדובר במכשיר לא זול, לכן כאשר החלטתי שאני מעוניין לקנות את המכשיר הזה, שלמתי קצת יותר ממך, וקניתי את ה - 9855R עם אחריות של אפריל טקליין לשלוש שנים.

2. כאשר המכשיר התקלקל לך בפעם הראשונה, בחרת שלא לשלוח את המכשיר לבדיקה אצל היבואן הפרללי ו/או להפעיל את האחריות של המכשיר. פנית על דעת עצמך לאפריל טקליין ושילמת כסף על התיקון. כסף שסביר להניח שלא תקבל אותו בחזרה. לא חבל? בסופו של דבר מסתבר שגם אפריל טקליין לא הצליחו לתקן את המכשיר כראוי. לבסוף מי שפתר לך את הבעיה, זאת החנות שבה קנית את המכשיר והיבואן הפרללי שהחליף לך בסופו של דבר את המכשיר במכשיר חדש. כמובן רק לאחר שהמעבדה שלו לא הצליחה לתקן את המכשיר (בסדר גמור).

אדי, למזלך קבלת מכשיר חדש. זה באמת הדבר החשוב ביותר.

תהנה מהכשיר,

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...