Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבל גז או פרפר מצערת\קפיץ מחזיר.

לחבר'ה שניקו ולא עזר...חאליק! בצעו עבודה יסודית.

לי קרה הדבר בתחילת דרכי עם הקליאו רק שהמנוע נתפס בניתוק הצתה ולא השתחרר גם כשפמפמתי את הדוושה.... כן,כיבוי המנוע ב120קמ"ש וירידה לשול.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
לא בדיוק הבנתי. לאיזו טבעת הכוונה? ואיך בודקים משיכות אויר?
בחיבור הבית מצערת יש טבעת O שתפקידה לאטום את החיבור בית הסעפת יניקה והמצערת.

כמו שאמרתי - מפרקים את הבית מצערת (לפני כן קונים גומיית O חדשה לאטימה), מנקים את הפרפר היטב (הכוונה ביידיים עם חומר מסיר שומנים) ומחזירים הכל + טבעת O חדשה.

אצלי יש שתיים בחיבור בין הסעפת לבית מצערת. לבעלי הקליאו - תבדקו בספרות כמה טבעות O יש.

Veni Vidi Vici

פורסם
כבל גז או פרפר מצערת\קפיץ מחזיר.

לחבר'ה שניקו ולא עזר...חאליק! בצעו עבודה יסודית.

לי קרה הדבר בתחילת דרכי עם הקליאו רק שהמנוע נתפס בניתוק הצתה ולא השתחרר גם כשפמפמתי את הדוושה.... כן,כיבוי המנוע ב120קמ"ש וירידה לשול.

דודו

אני אומר לך חאליק.. אין קשר בין שתי הבעיות זה לא אותו דבר, היה לי את שתיהן הבעיה של המנתק נפתרה הבעיה שלהתקעות בסביב ה2000 סל"ד לא!

אטם מצערת הוחלף אתמול והיום היה לי עוד כמה מקרים של תקיעה (זה כמובן לא כל עצירה קורה אלא מידי פעם)

ניקוי בחומצה מילחית לא יעזור זה משהו מכאני שנדפק או שפרפר משפשף (מה שאצלי לא.. נבדק) או קפיץ עייף מה שכנראה הבעיה אצלי ואין מצב להשיג קפיץ כזה בלי מצערת שלמה.

דבר נוסף נבדק בחניה כאשר הסל"ד נתקע אם אני עם היד יסובב את איפה שהכבל גז מחובר (העיגול פלסטיק עם הקפיץ) אני מרגיש שהוא כאילו נתקע במדרגה קטנה שעם אני יסובב אותו עם היד יש לו עוד מילימטר להסגר כמו הוא לא נסגר כמו שצריך לבד...

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

יש לי את הטבעות הישנות + מס' מק"ט.

תכף אבדוק לך.

עריכה:

אינני זוכר מי שייך למי אבל המקט"ים של הטבעות O הם:

8200068566

8200068583

אתה צריך את שתיהן כאשר ליותר דקה יש חשיבות יותר רבה.

ביחד סכומן לא אמור לעבור את ה-110 ש"ח במורשה.

אם תרצה עזרה בפירוק, תפנה בה.פ.

Veni Vidi Vici

פורסם
משיכות אויר בדקתה יש טבעת 'O' סביב הבית מצערת בין הפלסטיק למתחת איפה שמתחבר הכבל גז,

רסס שם ספרי קרבורטור (מנוע חם) ותראה אם הסלד משתנה ?

האם אתה מתכוון לזה שדרך סדק בחיבור של הסעפת, המנוע מושך אוויר מהאוויר שנמצא בתא המנוע, כלומר אוויר שלא עבר דרך הפילטר. וכשמרססים ספריי דליק באזור שמחוץ לסעפת הספריי נשאב פנימה ומעלה את הטורים, וככה אפשר לדעת שיש בעיה של סדק ?
פורסם

אני לא יודע אם הבעיה תפתר אם אני יחליף את הטבעות האלה הנה מאמר בנושא שיכול להיות המון סיבות לבעיה הזו אני הדפסתי את המאמר הזה ואני אגש איתו למוסך יום ראשון.

דרך אגב מי מתמחה בירושלים בבעיות כאלו חוץ מהמורשה לשם כבר אני לא יגש כי אזל לי התקציב

(אני טיפלתי עד עכשיו במוסך אריה את בני בתלפיות)

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=73501&highlight=%F1%E9%E1%E5%E1%E9+%F1%F8%F7

המאמר...

מגאן קופה 16v 2000

פורסם

אולי הבעיה היא במנוע צעדים.

הייתה לי בעייה דומה במגאן שלי שהטורים קפצו לפעמים ל - 3000 סל"ד ולא ירדו גם עם לחיצת גז.

החלפתי מנוע צעדים וגם עשיתי ניקוי לבית מיצערת ולסעפת היניקה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
אני אומר לך חאליק.. אין קשר בין שתי הבעיות זה לא אותו דבר, היה לי את שתיהן הבעיה של המנתק נפתרה הבעיה שלהתקעות בסביב ה2000 סל"ד לא!

אטם מצערת הוחלף אתמול והיום היה לי עוד כמה מקרים של תקיעה (זה כמובן לא כל עצירה קורה אלא מידי פעם)

ניקוי בחומצה מילחית לא יעזור זה משהו מכאני שנדפק או שפרפר משפשף (מה שאצלי לא.. נבדק) או קפיץ עייף מה שכנראה הבעיה אצלי ואין מצב להשיג קפיץ כזה בלי מצערת שלמה.

דבר נוסף נבדק בחניה כאשר הסל"ד נתקע אם אני עם היד יסובב את איפה שהכבל גז מחובר (העיגול פלסטיק עם הקפיץ) אני מרגיש שהוא כאילו נתקע במדרגה קטנה שעם אני יסובב אותו עם היד יש לו עוד מילימטר להסגר כמו הוא לא נסגר כמו שצריך לבד...

יאללה רוץ תקנה חדש!

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...