Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה שנכנסתם לעזור, כרגע הרכב שהורס לי את הגב הוא קורבט שנת 94' ואפשר להבין מכך שהדרישות לרכב הבא הם שונים לגמרי ממה שהקורבט מציעה, התקציב הינו עד 200 אלף ש'ח והדרישות הן: נוחות, יוקרה במיוחד בinterior, יופי ושלא תהיה עגלה.

במקרה יצא לי לראות clk 320 שנת 02 ב170 אלף ש'ח ובמבט ריאשון האוטו ניראה מאוד נחמד,

אם למישהו יש ניסיון עם הרכב או ששמע משהו שיכול לעזור לי אני יודה לכם מאוד.

אגב אם יש לכם הצעות לרכב אחר,כל רכב, נוח יפה ומפנק עד הסכום הנ'ל אני ישמח מאוד אם תאירו את עיניי.

פורסם

הפאסט באמת אופציה מעניינת רק שבכדי לקנות אותה מאובזרת וחזקה אני יצטרך לשלם יותר מ200 אלף בגלל שאין שנתיים אחורה במודל.

כי האמת היא כל עוד שהאקזמפלר שמור אין לי בעיה כל כך עם השנה שלו.

למשל הclk הזו שראיתי... חדשה מבפנים ובאמת יפה.

אם יש עוד רעיונות עד שנת 2002 2001 אני ישמח מאוד.

פורסם

אם הוא חושב על CLK כנראה שפאסאט ודומיהן (מכוניות למשפחה) לא ממש מעניינות אותו.

עוד אופציה לבדיקה, סדרה 3 קופה או קבריו עם מנוע 2.5 או יותר.

פורסם

xenon דיי צודק, הרי הסתדרתי עד עכשיו עם רכב בעל 2 מושבים ככה שבאמת דיי קורצות לי המכוניות מהסוג שציינת.

סדרה 3 קופה/קבריולט כמעט ואין למצוא, אם אמצא אחת במצב טוב בקונפיגורציה שאני אוהב - אני אקנה.

אבל בכל מקרה אני בודק אפשרויות נוספות כאן, רכבים שאולי לא חשבתי עליהם כלל והם אחלה אופציות.

• תוכן חדש...