Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:lol:

עכשיו אני מבין למה לא רכשתי קליאו ספורט בשנית.

הקליאו ספורט הוא רכב מדהים כזה שעד היום כשאני נזכר בו משהו בבטן זז.

המוסכים והנהלים של קרסו הנוגעים לדגם זה גרמו לי לכאב רב בכיס ובבריאות.

חוצפה.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה ממש מדהים שאין מוסכים נורמלים לרנו!

בקשר לפלאגים הבחור עדיין לא ענה למה בדיוק זה סכנה לאנושות לא לקנות מקרסו הגנבים את הפלאגים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

כי את הבחור לא מעניין מאיפה תקנה את הפלג! העיקר שתהיה מודע לתוצאות .

לגבי המפתח יש אפשרות ל250 שח בתנאי שזה ללא UCH (כלומר BMT).

בברכה !

KamiTech

פורסם

לי יש בכלל פיג'ו וגם שם במורשה אמרו לי שיש מצב שהבעיות גיר שיש לי (אותו גיר כמו רנו) נובעות מסלילי הצתה. (אגב זאת לא הבעיה אצלי).

בכל מקרה אני לא מומחה אבל נראה לי שהתנגדות של מצת זה דבר עקרוני במפרט הטכני שלו, ולכן אם המפרט תואם להמלצת רנו-ספורט אז לא יהיו בעיות.

מצד שני זכותו של בעל המוסך לבקש שתחתום לו שהוזהרת לגבי המצת, כמובן רצוי תמיד לדבר בנימוס, למשל:

"תשמע, אני מוכן לשים לך את המצתים שהבאת כי זה הרי הרכב שלך, אבל אני מבקש שתחתום לי כאן וכאן מכיוון שאותנו הזהירו מהתקנת המצתים האלו"

פורסם
איש איש ודעותיו .

אתה מדבר המכיס אני מדבר מהראש והנסיון אותי לא מעניין המחיר הפלג או איפה תקנה אותו זה בעיה שלך ולגבי NGK כשתבדוק התנגדות עם רב מודד על הפלג ועל פלג של רנו אולי אז תראה את ההבדל .

רגע רגע מה אני שובר את הראש אני הרי מתפרנס מנזק במחשבים ..

סליחה אתה צודק כל מה שהוכחתי והראתי זה קשקוש ! פלגים לא עושים נזק בכלל

מחירים מוזלים לחברי הפורום על מחשבי ניהול מנוע וגיר לכל דגמי רנו ....:-D

לפי הודעתך אתה מתפרנס מתיקון ומכירת מחשבי ניהול מנוע...ראוי שהמידע שאתה מנדב בפורום יהיה מדוייק.

כדי להסיר כל ספק, נבדקו ע"י במעבדה ובין היתר גם עם אוסצילוסקופ, מס' מצתים מיצרנים שונים :

DENSO

CHAMPION

BOSCH

העוניםלמפרט שהיצרן קבע והתואמים את מפרט מצתי NGK PFR6E-10 לרנו קליאו ספורט.

אציין שוב' ההבדל היחידי בין המצתים מדגם: NGK PFR6E-10 המשווקים ע"י קרסו יבואני מכוניות לבין אותם מצתים המשווקים ע"י יבואנים אחרים בארץ הוא רק בעטיפה ושמות המותג בהתאמה.

עבור העטיפה בלבד עם הלוגו " RENAULT נדרשים לשלם בין 400 ש"ח עד 500 ש"ח!!!

מריוס

מצתים קליאו ספורט.JPG

פורסם

באמת תודה לאל שיש את מריוס בפורום שיוכיח שוב כמה אנשים עם ידע חסר בסיס באים ונותנים דעות כביכול כ"עובדות"

תודה רבה מריוס!

1969 Pontiac Firebird

פורסם

אני גם אוהב את משפחת קרסו רצועת תיזמון של קנגו "מקורית"

450 ש"ח נכון עם הסמל של רנו רצועה חליפית 200 ש"ח

אך הפלא ופלא אותו יצרן POWER GREEP

עם סמל בלי סמל נשאר לכם לבחור רק במחיר ולא באיכות איזה קל

בברכה ניצן

פורסם

חבר'ה, עם כל ה"אהבה" שלי לקרסו אני לא בטוח שהם האשמים.

מחר יהיו בידי נתוני מחירים של מספר חלפים מקוריים של "רנו" במוסכי הרשת בצרפת, והמחירים אמנם נמוכים מאשר בישראל אבל ההפרש ניתן לייחוס למיסוי ותו לא - אין שם הבדלים של סדרי גודל כפי שניתן היה לצפות.

נתונים מספריים - מחר או מחרתיים. סבלנות...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אוקיי אז קרסו לא גנבים אלא רנו זה לא משנה את העובדה שהם כמעט משקרים בזה שחלקים זהים לחלוטין בשוק עולים חצי והם עוד אומרים שהם עושים נזק ועושים כסת"ח לעצמם...

1969 Pontiac Firebird

פורסם

מכיוון שהנושא מכיל את המילים "רנו" ו"מוסך" אני חושב שראוי להזהיר בכל לשון ממוסך מורשה רנו "ניסים" ברמלה.

לא אפרט פה את המעללים - אני עייף ויש מבחן מחר, אבל מדובר במוסך שכשל וכשל בתיקון הכשל הראשון, ולאחר תלונות אל היבואן בעצמו והפגנה של בורות ברמה של מוסך רחוב בכל התהליך, אני מציע להמנע מלבקר שם.

בשביל הפרוטוקול - מוסך מורשכ יבואן, נחשב לאחד המרכזיים באיזור [לצד רנו-ניסאן באר יעקב] ולצערי ניחן באיכות עבודה גרועה מאוד עד כדי סכנה בטיחותית של ממש.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אגב חלפים מקוריים ומחירם בחו"ל, ב-k-tecracing, שזה אחד האתרים (והסדנאות) הרציניים לשיפורים של רנו באנגליה, מוכרים עכשיו רצועת טיימינג מקורית של רנו:

http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=2127

המחיר הוא חצי מהמחיר שאנחנו משלמים על החלקים האלה בארץ (ולהזכירכם, אנגליה זה מקום מאוד יקר).

מצד שני, העובדה שהם מוכרים באתר חלק מקורי של רנו (ממש לא נהוג שם) ולא באיזו הנחה פראית, בסה"כ 10%, אומרת שכנראה שגם שם זאת נקודה כואבת (באופן יחסי כמובן).

מישהו רוצה להתחיל לייבא ? בכלל יש להם הרבה דברים מעניינים.

ניר

פורסם

שתדע שהתלונות על רנו זהות לחלוטין בארץ ובאנגליה בפורום שלהם אתה רואה הרבה מאוד תלונות גם על חלקים וגם על מחירים מופרזים.

טיימינג עולה שם מאוד יקר כמו בארץ מה שאתה עכשיו אומר זה משהו חדש לי כי אני יודע שבעיקרון המחירים שם דיי זהים לארץ (לטוב ולרע)

1969 Pontiac Firebird

פורסם

היום עשיתי את הטיפול... כאשר הסתכלתי איזה פלאגים הם אלו שיצאו מהמנוע הפלא ופלא כתוב עליהם NGK והאוטו עד היום נסע כמו שצריך ולא נשרף המנוע מדהים ממש... עוד הוכחה לשטויות שנאמרו.

מה שכן האוטו אחרי הטיפול מגיב הרבה יותר טוב! תענוג :grin:

1969 Pontiac Firebird

פורסם

את הטיפול היום עשיתי בכל מקרה במנור כי הייתי צריך לעשות את הטיפול והזמנתי כבר חלקים, הם מוסך בסדר גמור אבל השירות לקוחות מזוויע הם אנטיפטים ברמות על ואני בן אדם שאוהב מאוד את האוטו שלו התעניינתי ושאלתי ובמקום לענות באדיבות על כמה שאלות פשוטות הם התייחסו בעויינות.

1969 Pontiac Firebird

• תוכן חדש...