Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את הטיפול היום עשיתי בכל מקרה במנור כי הייתי צריך לעשות את הטיפול והזמנתי כבר חלקים, הם מוסך בסדר גמור אבל השירות לקוחות מזוויע הם אנטיפטים ברמות על ואני בן אדם שאוהב מאוד את האוטו שלו התעניינתי ושאלתי ובמקום לענות באדיבות על כמה שאלות פשוטות הם התייחסו בעויינות.
אז הם שמו לך את הפלגים שהבאת איתך בסוף?

אני צריך להחליף בטיפול הבא.

ראיתי ב-EBAY ב-20 דולר ליחידה לא כולל משלוח, וזה עדיין יוצא פי 2 זול יותר מקרסו!

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבעליו לשעבר של רכב מסוג מגאן ( כ 3 וחצי שנים), מוסך מאוד מומלץ לרנו, הוא מוסך "רקפת" בת -ים. הוא מוסך רנו. טיפול מעולה, מקשיבים לך בתור לקוח, אפיו פתרו לי כמה תקלות מבלי לחייב כלל. בעל המוסך יעקב, ובנו מתעסק בדיאגנוזה, אנשים זהב. ואני עם הרכב שלי החלטתי להשתגע ולשפר, ולמען האמת הם עזרו לי מבחינת נתונים וכו, ואפילו כמה עבודות קטנות, תוצאות בחתימה.

מומלץ בחום.

זה ממש מדהים שאין מוסכים נורמלים לרנו!

בקשר לפלאגים הבחור עדיין לא ענה למה בדיוק זה סכנה לאנושות לא לקנות מקרסו הגנבים את הפלאגים.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
אז הם שמו לך את הפלגים שהבאת איתך בסוף?

אני צריך להחליף בטיפול הבא.

ראיתי ב-EBAY ב-20 דולר ליחידה לא כולל משלוח, וזה עדיין יוצא פי 2 זול יותר מקרסו!

כן הם שמו את הפלאגים שאני הבאתי, לא היה לי שום כוונה לוותר בנושא וכמה צחקתי שראיתי את הפלאגים שהיו על האוטו... הפלאגים האלה מצויינים ואין שום סיבה לא לשים אותם.

20 דולר זה בהחלט זול השאלה אם שווה להשקיע ולהביא אותם מאיביי.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

יצרני הרכב עושים לנו בית ספר. (גם לנהגים וגם למוסכניקים).

הנגדים שמותקנים בתוך המצתים נועדו לשיכוך רעשי RFI ומניעת הפרעות ונזק למחשבי הבקרה ברכב.

במרבית הדגמים הנגדים האלו היו ועדיין חלק מסלילי ההצתה, ומחיר המצתים היה שווה לכל כיס.

חלק מהיצרנים החליטו להוריד עליות של מיכלול הסליל הצתה, ביטלו את הנגד בסליל והתקינו מצתים עם נגד.

עכשיו אנחנו משלמים פעמיים, גם על המצת שמחירו נעשה יקר וגם על יחידות בקרה במקרה שאנו מתקינים מצתים לא מתאימים.

מי אמר שאין להם שכל...

פורסם

מה שאתה בעצם אומר זה שפלגים לא מקוריים יכולים לשבש לי את מחשב ניהול המנוע? רעשי מנוע והשראות שמופיעים ברמקולים לאחר החלפת מצתים יעידו על כך?

הנסיך כתב:

מכיוון שהנושא מכיל את המילים "רנו" ו"מוסך" אני חושב שראוי להזהיר בכל לשון ממוסך מורשה רנו "ניסים" ברמלה.

לא אפרט פה את המעללים - אני עייף ויש מבחן מחר, אבל מדובר במוסך שכשל וכשל בתיקון הכשל הראשון, ולאחר תלונות אל היבואן בעצמו והפגנה של בורות ברמה של מוסך רחוב בכל התהליך, אני מציע להמנע מלבקר שם.

בשביל הפרוטוקול - מוסך מורשכ יבואן, נחשב לאחד המרכזיים באיזור [לצד רנו-ניסאן באר יעקב] ולצערי ניחן באיכות עבודה גרועה מאוד עד כדי סכנה בטיחותית של ממש.

מצטרף בחום וברצינות להערתו של הנסיך.

המוסך ברמת "שוק" לראיה נשאלתי בעבר אם ה172 שלי יבוא אישי? (מוסך מורשה כן.)

בנוסף שרות לקוחות מגעיל , ידע נמוך ביותר, ובוחן שרק מנסה לשים את ידיו על רככבי לקוחות לצרכים אישיים וסיפוק יצרים!

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
לפי הודעתך אתה מתפרנס מתיקון ומכירת מחשבי ניהול מנוע...ראוי שהמידע שאתה מנדב בפורום יהיה מדוייק.

כדי להסיר כל ספק, נבדקו ע"י במעבדה ובין היתר גם עם אוסצילוסקופ, מס' מצתים מיצרנים שונים :

DENSO

CHAMPION

BOSCH

העוניםלמפרט שהיצרן קבע והתואמים את מפרט מצתי NGK PFR6E-10 לרנו קליאו ספורט.

אציין שוב' ההבדל היחידי בין המצתים מדגם: NGK PFR6E-10 המשווקים ע"י קרסו יבואני מכוניות לבין אותם מצתים המשווקים ע"י יבואנים אחרים בארץ הוא רק בעטיפה ושמות המותג בהתאמה.

עבור העטיפה בלבד עם הלוגו " RENAULT נדרשים לשלם בין 400 ש"ח עד 500 ש"ח!!!

מריוס

אם כבר מדברים על מידע מדוייק אז מה בדיוק בדקתה עם אוסילוסקופ???

חברה אני מדבר מנסיון כללי עם הרכב ולא נכנס לכיס של אף אחד וזה גם לא מעניין אותי מי הגנב ומי לא

גם אני לא מת על הרשת במיוחד בתור אדם שיצא ממנה וכל מוסך שהוזכר להשמצה פה השתיקה יפה מלדבר עליו (ניסים יוסי ,כוכב הצפון,צמרת אשדוד) ואני מדבר על דברים מבוססים .

באמת שאותי לא מעניין מאיפה הפלגים שלך הגיעו אני רק מנסה להסביר למה המוסך חיפש כסת'ח

כי זה מה שהוא מקבל מלמעלה .

ומריוס ידידי, אני יכול להוכיך לך שפלג בעל התנגדות שונה יכול לגרום במספר מנועי רנו לתופעות לוואי. אבל תהיה מספיק הוגן לאחר מיכן להודות שלמדתה משהו חדש ולכתוב את זה.

אני עוסק בתחום האבחון ופתרונות מחשוב כבר מס שנים ואגב עובד גם עם צהל ואני יודע שכל בעל מוסך שמוציא הצעת מחיר למחשב (חדש- כי רנו אוסרים תיקון) ברשת רנו וצהל מאלץ אותו להזמין אותי רוצה להרוג אותי. כי מחיר התיקון שווה בערך למחיר המעמ של המחשב החדש. ובה נעשה נסיון במנוע הכי נפוץ K4M עם פלג NGK ונבדוק עם אוסילוסקופ ספייקים של מתח על הקו תקשורת בין מחשב מנוע לגיר ונסע ברכב ונרגיש יפה מאוד מה זה עושה .

כמובן שנזק למחשב לא נגרם מיד אבל מה קורה לחר 30K?

ולך ידידי פותח השרשור!!

פורום נועד כדי לחלוק באינפורמציה ואני מנסה לעזור בזמני (ואין לי הרבה, רואים לפי שעות הכתיבה)החופשי מה נוח לך קבל מה לא סבבה אבל אל תשמיץ .

יש בפורם הזה מספיק אנשים שקיבלו ממני עזרה ויודעים במי מדובר .אבל מה איתך??

בברכה !

KamiTech

פורסם

רגע רגע, מה אוסילוסקופ? בקליאו ספורט יש קויל לכל פלג או חוטי הצתה? ואם התשובה הראשונה הנכונה, איך בדיוק בדקו עם סקופ?

אגב, כאשר יש חוטי הצתה, החוט עצמו מהוה התנגדות ואז אין צורך בנגד במצת או בסליל ההצתה.

נגדים אלו, שדיברתי עליהם קודם, נמצאים במערכת הצתה מסוג COP - Coil On Plug.

פורסם

התכוונת 4 ערוצים, קויל לכל צילינדר נותן ניצוץ בסוף מהלך דחיסה בלבד, בניגוד לDIS שני סלילים ל4 מצתים, שם הניצוף מופיע פעמיים - בסוף דחיסה ובסוף פליטה.

פורסם

???

בקליאו ספורט למיטב זכרוני יש קויל אחד בלבד...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא! הכוונה כוהל לכל צילנדר שבמחשב ניהול המנוע יש שני ערוצים כלומר שני רכיבים שכל רכיב נותן פולס לשני כוהלים . מדובר במנוע F4R .

אגב אני מעוניין לרכוש מגאן או קליאו F4R עם בעיית מנוע או גיר כלומר רק הבודי מעניין אותי .

בברכה !

KamiTech

פורסם
???

בקליאו ספורט למיטב זכרוני יש קויל אחד בלבד...

נו, תחליטו!

kamitech יש לך אולי שרטוט חשמלי של מערכת ההצתה של קליאו ספורט, שנוכל לסגור עניין?

• תוכן חדש...