Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה האגזוז לא באמצע...?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ישנם גם משפחתיות קטנות עם אגזוז באמצע תראו לדוגמא את הC4 VTS

והונדה האצ'בק החדשות,

חיפשתי, באמת שחיפשתי את האגזוז האמצעי ב-C4 VTS, ואפילו ב-C2 VTS, וכן, גם בסיוויק האצ'בק החדשות, אבל לא מצאתי. לסיכום, הגעתי למסקנה שאתה פשוט הוזה :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ומה דעתכם על התסריט הבא:

פקק. התנועה זוחלת במיקרה הטוב. האגזוז האמצעי ברכב שמילפניך ממלא לך את השמשה הקדמית בכל מיני טינופות. אתה לא רואה כלום אחרי דקה.

או למשל עוד הסבר: האגזוז מתחמם. כדי שיתחמם קצת פחות עושים אותו ארוך יותר ע"י "מיפרקים" שגורמים לו להיות בצד זה או אחר.

מה שבאמת מפריע לי זה דווקא האגזוז במשאיות שנמצא מצד שמאל בגובה החלון של הרכב.

נעים בחוץ, אתה מעשן, החלונות פתוחים, אתה מגיע לנתיב לפנייה שמאלה.רמזור.

בנתיב מימינך של להמשיך ישר נעמדת משאית. אתה נחנק.

למה לעזאזל האגזוז שלהם לא פונה אחורה אלא לצד?!?!למה?! ועוד בכזה גובה ארור?!?! זה ממש מציק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נעים בחוץ, אתה מעשן, החלונות פתוחים, אתה מגיע לנתיב לפנייה שמאלה.רמזור.

בנתיב מימינך של להמשיך ישר נעמדת משאית. אתה נחנק.

חסכו לך סיגריה ואתה מתלונן?

אלוהים נותן אגזוזים למי שאין לו פילטרים.

פורסם

אפרופו אגזוזים וכיוונם, שמתי לב משום מה שאם פתח מילוי הדלק נמצא בצד ימין אז יציאת האגזוז נמצאת בשמאל, ולהפך, כלומר כיוון האגזוז וכיוון פתח מילוי הדלק הפוכים. מה הסיבה לכך?

ROOONEEYY

פורסם

שיקולי אסטתיקה או מבנה רצפת הרכב (סוג הנעה\מיקום מיכל הדלק\סוג המתלה)

אלפא GTV

106ir4.jpg

Alfa Romeo Alfetta

pict0005sv4.jpg

Alfa Spider

spider001gb4.jpg

ועוד

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם
חיפשתי, באמת שחיפשתי את האגזוז האמצעי ב-C4 VTS, ואפילו ב-C2 VTS, וכן, גם בסיוויק האצ'בק החדשות, אבל לא מצאתי. לסיכום, הגעתי למסקנה שאתה פשוט הוזה :-P

האומנם?

Honda-Civic-Si-06-1024.jpg

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם

אם כבר אנחנו בקטע של שאלות כאלה, למה אין מכוניות שההעברת הילוכים בהן מתבצעת כמו באופנוע (קלאץ' ביד והילוכים ברגל)?

פורסם

לרוב פתח מילוי הדלק מנוגד לצד שבו האגזוז נמצא, יתכן שמחשש של מגע דלק שנשפך עם האגזוז החם? עם זאת, אין זה מסביר למה ישנם רכבים עם אגזוזים בשני הצדדים...כך שמן הסתם ישנם משפר שיקולים וסיבות להחלטה על מיקום האגזוז.

פורסם

לדעתי, הסיבה שהאגזוז, בדר"כ בצד ימין, היא:

כשאתה פותח את תא המטען ומשתמש בו- אתה עומד באמצע.

אם האגזוז היה באמצע- היה קצת לא נעים [ועפילו די מסריח] להשתמש בתא המטען כשהאוטו מונע. בדרך כלל, אלה עם האגזוז בצד [עזבו מכוניות תצוגה]- אין להן תא מטען מאחורה...

באלפות, זה נראה כאילו הם סתם חסכו. :lol:

אבל זו דעתי, ככה רעיון שסיפרו לי פעם.

אגב, את הצד של פתח מילוי הדלק עושים חצי חצי, ככה שלא יהיה תור גדול בצד אחד...

dirty old man

need love too

פורסם
לרוב פתח מילוי הדלק מנוגד לצד שבו האגזוז נמצא, יתכן שמחשש של מגע דלק שנשפך עם האגזוז החם? עם זאת, אין זה מסביר למה ישנם רכבים עם אגזוזים בשני הצדדים...כך שמן הסתם ישנם משפר שיקולים וסיבות להחלטה על מיקום האגזוז.
כי יש אנשים שאין להם מספיק קוארדינציה כנראה (אני אחד מהם ניסיתי לסוע על אופנוע בחו"ל ועד שקלטתי איך.....)
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
המטרה היא לפלוט את הגזים החוצה, אם אתה שם את האגזוז במרכז העשן יתחיל לצאת מכל מיני צדדים ויכנס גם לתא הנוסעים ויחמם אותם גם.

למי שהיה פעם חור בדוד האמצעי יודע שזה עושה ריח בתא הנוסעים, אז תחשבו אגזוז שלם שניגמר שם.

holy cow!

חשבתי שהכוונה הייתה למשהו אחר!

אני אשמח אם מישהו מהמנהלים ימחק את 2 ההודעות הנ"ל(זאת והקודמת)

תודה :shock:

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...