Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לארנון ומוטי היקרים שנמצאים מעבר לים: :wave:

תפסיקו עם השטויות. כל אחד ניהיה פה "מר בטיחות".

נכון שעדיף היה לתת מרחב ביטחון בין הקהל לרכבים, אבל גם היום במרוצי ראלי אנשים מגיעים למרחק אפס כמעט ממכוניות שנעות במהירויות פסיכיות. אותו דבר היה בשנות השמונים (כמו בסרטון האודי קוואטרו המפורסם) רק שאז זה היה נראה יותר כמו אקט התאבדותי של הצופים.

הבעת את דעתך אבל בעצם גם ענית לעצמך:

בארץ הפחד הוא שתאונה אחת והתקשורת חוגגת והלך הספורט.
אם השכלת להבין זאת אז אני לא מבין מה בעצם רצית להגיד?! אל תשכח שבמקומות אחרים - התרבות המוטורית קיימת כבר עשרות שנים להבדיל ממה שיש בארץ שאת אותה תרבות צריך לפתח מאפס.

להזכירכם ישראל ואיראן הן המדינות היחידות בעולם (עד כמה שידוע לי) שלא קיים בהן ספורט מוטורי חוקי
לא יודע מה לגבי אירן, אני יודע שבשוויץ גם לא קיים ספורט מוטורי

אגב, למי ממכם שלא הבין את התגובה הראשונה שלי - היא נרשמה בציניות (או שאתם לא מעודכנים על מה שקורה בעזה?!) על אף שאני אכול קנאה כשאני רואה את הסרטון והתמונות משם ובא לי לגדל זקן ולהפעיל קשרים בכדי להתחרות עימם (ועל הדרך להוריד כמה.. סתם סתם..) :wink:

נ.ב: רד בול הפיקו מירוץ קארטינג באחד הרחובות היותר סואנים בתל אביב באמצע הקיץ, ביום שישי בתחילת המלחמה וגם ב-MDC#6 הם נכחו , אז אל תרד כל כך על ספונסרים - כי הם מתחילים להכנס לאט לאט לענף (לאט, אבל גם זה משהו).

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
הסיבה שאצלם יש ארועי ספורט מוטורי מאד פשוטה ונעוצה בעצם בכך שאין להם עדיין מדינה ואין בירוקרטיה ולכן הכל מאד פשוט , גם לצאת ולירות אחד בשני ברחוב ...

אז השאלה מה עדיף ספורט מוטורי ויריות או כלום...?

ותחשבו טוב לפני שאתם עונים :lol:

דובי

מה זאת אומרת ?

ברור שספורט מוטורי אין - אבל יריות ? חיסולי חשבונות של העולם התחתון ? מחבלים מתאבדים ? ...... בטח שיש !!!!!

אם נותנים לנו את כל אלו, הגיע הזמן שנקבל גם את החלק השני !

מי בעד ? :lol:

דני G.

פורסם
מה זאת אומרת ?

ברור שספורט מוטורי אין - אבל יריות ? חיסולי חשבונות של העולם התחתון ? מחבלים מתאבדים ? ...... בטח שיש !!!!!

אם נותנים לנו את כל אלו, הגיע הזמן שנקבל גם את החלק השני !

מי בעד ? :lol:

דני G.

אם אתה מציג זאת כך...אז אני מצטרף לקבוצת התומכים :)

נ.ב.

לגבי שוויץ, בעברם היה להם ספורט מוטורי.

• תוכן חדש...