Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

Major Tom מי זה?


ROEY B
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להוריד את השיר של דיויד בואי "מיז'ור טום" ולהפתעתי שמתי לב שיש שיר נוסף ומוכר שלא ידעתי שזה שמו. לאחר הקשבה לשני השירים אני מבין שמדובר על קצין שנאבד/נהרג בחלל (בשני השירים מדובר על נושא זהה). האם מדובר על סיפור/מקרה אמיתי או שיד הגורל הביאה שני שירים בעלי אותו שם ואותו סיפור? אשמח למידע.

 

 

מבלי קשר איזה שיר יפה יותר לדעתכם:- דיויד בואי או פטר סקילינג? (מי זה!)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לבואי יש עוד כמה שירים שהוא מזכיר בהם את מייג'ור טום, בלי לציין שהוא אסטרונאוט (כמו ב space oddity).. אני חשבתי שזאת סתם דמות קבועה אצלו.



 

 

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

יש שלושה שירים:

 

הראשון שלדעתי אליו אתה מתכוון נקרא space oddity במקור של דיוויד בואי, עשו לו לא מעט קאברים.יצא במקור בשנת 1969, בשנת 1975 דיוויד בואי הוציא את השיר מחדש כסינגל והגיע איתו למקום הראשון במצעד הבריטי.

 

השני נקרא ashes to ashes , גם הוא של דיוויד בואי ומספר על המשך עלילותיו של מיג'ור טום. הסינגל הגיע בשנת 1980 למקום הראשון במצעד הבריטי.

השיר השלישי בטרילוגיה נקרא major tom is coming home של זמר גרמני לא מוכר בשם פיטר שילינג, שיר שהוא מחווה לשני השירים הקודמים של בואי על מייג'ור טום.

×
×
  • תוכן חדש...