Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזל"ט אחד היה פותר להם את כל בעיות המרדפים בלי בכלל צורך לסכן את מי שעל הקרקע.

גם זה הרבה יותר מרתיע בגלל שאתה יודע שכל הזמן המשטרה חגה מעלייך ויכולה לראות אם אתה מבצע עבירת תנועה חמורה.

אגב, עד כמה שהבנתי הלמבורגיני הזו היא לא למרדפים אלא להובלת איברים להשתלות דחופות.

או מסוק , כמו ב USA

הרכב הזה הוא כמו וועדות החקירה למיניהן בארצנו

עושה הרבה רעש , אך יעלם במהרה ללא שום תוצאות והשפעות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסוקים למשטרה כבר יש, חמישה, אם אני לא טועה.

וגם ראיתי אותם מבצעים מעצרים באמצעות המסוקים. הם מסתכלים על עבירות של חצייה בקו לבן, השתוללות. וזה בדיוק מה שאנחנו צריכים.

אבל (וזה אבל גדול מאוד) אין כסף לתפעל את המסוקים.

כי שעת מסוק עולה כמה אלפי דולרים.

אם רק היו מפנים את הכסף של הקרוס-פייר לטובת המסוקים, התאונות היו פוחתות בהרבה. וכך גם ההרתעה תעלה.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה בכתבה מפורסם שלמשטרה האוטו עולה 390 אלף שקל שהמחיר של האוטו הוא 280,על מה נוספו עוד 110 אלף שקל?

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
והכי חשוב תסתכל על עצמך ועל התקציב שלך ולא על אחרים יקנו או לא יקנו הבעיה שלהם יגמר התקציב לפני זמנו יסעו על קורקינט .

צודק ב100 אחוז.. אם התקציב לרכישת הרכב הזה היה הולך מכיסו של הסנ"צ שנוהג בו..

כל עוד הכסף לרכישה מגיע מהמיסים שהציבור משלם, הציבור בהחלט צריך להסתכל איך מבזבזים אותו..

ונראה לך באמת שאם יגמר התקציב יסעו על קורקינט?

אם יגמר התקציב יש 2 אפשרויות ריאליות..

1- ישביתו חלק מהמכוניות ויוציאו פחות צוותים לשטח - מה שיגרום לפחות אכיפה ובעקבות כך יותר עבירות.

2- ימשיכו לפעול בכל מקרה ויכנסו לגרעון תקציבי, שהכיסוי שלו חביבי, יגיע מהמיסים שאנחנו משלמים..

מה שאומר שאם יהיה צורך לכסות גרעון - יקחו יותר מיסים כדי שיהיה יותר כסף.

בסה"כ, איך שלא תסתכל על זה, הכסף יגיע מהכיס שלי, שלך, של שמר, של אישפוז ושאר אזרחי מדינת ישראל שמשלמים מיסים.

MUSTANG1967, תוכל להביא לי מספר טלפון או כתובת של סוכנות שאני יכול לקנות בה את הרכב ב290 אלף שקל חדש ?

דוד שלי כבר הרבה זמן מחפש רכב מהסגנון הזה (2 מקומות, קופה, הנעה אחורית והרבה פוזה) בעד 300K..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מישהו יכול להסביר לי למה בכתבה מפורסם שלמשטרה האוטו עולה 390 אלף שקל שהמחיר של האוטו הוא 280,על מה נוספו עוד 110 אלף שקל?

אביב.

אתה צודק. באתר של מוטוקאר כתוב 278K. http://www.motocar.co.il/motocar/model/index.asp?id=2071

מה גם שכתוב שם שהיא מאיצה ב6.5 שניות למאה.

מה שמאוד מוזר לי. כי האיוו והאסתי חזקות ממנה ב60 כ"ס (לקרוס-פייר 220, לאיוו\אסתי 280 בערך) והם מאיצות בדומה לקרייזלר. ועולות אותו הדבר ואפילו יותר(כ300K). והם עירומות מבפנים, ללא המושבי עור-מערכת טובה-שאר פינוקים של הקרוס-פייר. אז איך לעזזאל המחיר דומה?

למישהו יש תשובה??

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
לא מסכים פה עם אף אחד בערך.

אם הוא רוצה הרתעה - זה הכי מרתיע שיש בהכי פחות כסף (חוץ מאולי אלפא GT). אימפרזה זה לא מרתיע. איוו זה לא מרתיע. זה יפני מצ'וקמק שמעט מאוד אנשים יודעים שהוא שונה מדגם רגיל, כי מעט מאוד אנשים בעלי רשיון נהיגה (17+) מתעניינים ברכב במדינת ישראל. פה בפורום, איפה שכולם יודעים לזהות WRX לפי הזיז של הגשאפט השמאלי, זה ירתיע. שם בחוץ, איפה שאף אחד לא יודע מה זה איוו, זה לא.

לעומת זאת אני לא מסכים עם משהו אחר לגמרי. אני לא חושב שמשטרה צריכה להרתיע מלכתחילה.

זה לא שכולם בסדר, ויש מעטי מעטים שנוסעים ממש מהר במכוניות משופרות ומסוכנות. זה בערך ההיפך - יש מעטי מעטים שהם בסדר (ויש להם מכוניות משופרות אהם אהם), וכל השאר נוסעים במאזדה 3 בצורה שלא ראויה למחזיק ברשיון רכב, בלי לדעת שהם עושים את זה. אז מה הטעם להרתיע? על מי אתה מאיים?

אם בהרתעה אתה חפץ - CBR עם מספרים אחריו (לא יודע כלום על אופנועים) ירתיע יותר מכל דבר אחר.

אם במניעת תאונות דרכים אתה חפץ - תן דוחות לנהגים על אי שמירת מרחק, על נהיגה פרועה, על נסיעה ממושכת במסלול שמאלי ועל מעבר נתיבים ללא איתות. ואז כולם נוהגים כמו זקנים. כמו שצריך לנהוג. עם הכסף שתחסוך תקנה רובה כמו שיש לשוטרים אמריקאים בניידת, אותי זה מרתיע.

יונדאי קופה עולה פחות וגם נראית "מרתיעה" בדיוק באותה רמה

ואפילו עם מנוע 2 ליטר ותיבה אוטומטית זה מתאים כ"כ לשוטרים

Discover באמת הרכב עולה 280K חדש מהחברה

אני מניח שעוד 110K זה על הלפטופ, הממל"ז עם המצלמה והמערכת של המשטרה שמותקנות ברכב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יונדאי קופה עולה פחות וגם נראית "מרתיעה" בדיוק באותה רמה

ואפילו עם מנוע 2 ליטר ותיבה אוטומטית זה מתאים כ"כ לשוטרים

:?

סובארו ומיצובישי זה אמנם לא מרתיע, אבל זה לפחות נוסע. יונדאי קופה לא מרתיע, וגם לא נוסע. כולם יסכימו שהקרייזלר מרתיעה נהגי עברייני תנועה מטורפים מפני המלטות מהמשטרה (לא משנה שזו תופעה לא קיימת, כמו שאמר ארנון). אז לפחות היא מבצעת את המשימה שלשמה היא נרכשה..

לעומת זאת אם המשטרה היתה רוכשת יונדאי קופה הייתי מצפה שיהיו ניאונים בתוך האוטו כדי שנזהה אותם מרחוק בלילה, כי אחרת ה-2 ליטר לא ירתיעו אותי כל כך.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

מה שכתוב במוטוקאר זו טעות, הרכב עולה 390.

6.5 שניות למאה זה משמעותית יותר מה-5.7 וה-5.4 של האיוו והאסתי (לא שזה משנה, כי הנתון הזה לא תמיד אומר הרבה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו שרוני אמר, המחיר אכן טעות..

הלכתי עם דוד שלי לסוכנות לפני חודש+ והמחיר של הרכב על הכביש + כמה שטיקים, הגיע ל420.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פשוט ביזיון כל הדבר הזה.

אני לא מצליח להבין איך עדיין אנחנו חיים בצורה כזאת שמדינות עולם שלישי יכולות לגחך עלינו.

מה הדבר הבא? פורשה קאיין כדי לרדוף אחרי צעירים על טרקטורונים בחוף?

פורסם
כנראה שהם יאלצו להסתפק בפולקסוואגן טוראג ... ;)
למה "להסתפק" בטוארג? הוא עולה חצי מהפורשה, והוא הרבה פחות "מרתיע".
פורסם

מה אתם דואגים?!

גם ככה המשטרה שלנו הורסת רכבים כמו טויוטות, עכשיו יש לבם קרייזלר .. היא תיהיה רוב הזמן במוסך

בנוסף , היא עגלה מתה..

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

• תוכן חדש...