Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני מצטער על השאלה הקצרצרה אבל רק רציתי להתייעץ עם מומחים ומבינים ממני לפני שאני עושה את הקנייה כדי לדעת שאין שום טעות במעשיי.

יש לי קומפוננט מורל פולס 6.5 וסאב של רוקפורד P2

אותם אני רוצה לחבר למגבר שאני מעוניין להביא

אני ממש על סף קנייה של מגבר Phase evolution RS4

ורציתי לדעת שהמגבר לא ישרוף, ודווקא ינצל אותם כמו שצריך

והאם לחבר את הסאב בגישור או רצוי שלא?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

קודם כל, זה מגבר טוב.

דבר שני:

לפולס - צריך להיזהר. טיפה חזק להם

לסאב - תולי באיזה התנגדות סופית אתה עובד, האם הוא בעל 2 סלילים ואיזה סלילים? בעיקרון אתה אמור לחבר אותו ב 4 אוהם, זה יהיה בסדר גמור (המגבר מוציא 325 והסאב דורש 250, ואני מאמין שאין לך וולטאז' של 14.4 ברכב והכל טוב) ב 2 אוהם...אני בכלל לא יודע אם המגבר יודע לעבוד כך בגישור (סביר להניח שלא ואז זה לא כל כך מתאים וגם תלוי מהם התנגדויות הסלילים.

קיצור אם הסאב בעל סליל אחד של 4 אוהם - תגשר אותו על 2 ערוצים במגבר וזה יתאים בול.

בהצלחה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

הP2 בעל סליל אחד של 4 אוהם

בקשר לסאב אין מה לדאוג הסאב אמין ועוד מעל להצהרותיו וזאת לאחר שאני השתמשתי בו גם במגבר חזק ממנו בעשרות אחוזים

בקשר לפולס עם כיוון טוב תוכל להגיע למקסימום שהסט יוכל לתת (אני מדבר על סטנדרט ללא איטומים ובאלגנים)

בקיצור מגבר מצויין לך על זה !

פורסם

אם אכן ה P2 סליל אחד של 4 אוהם, כמו שאמר רוני, והוא כנראה לא אומר סתם, אז נשמע מצויין מבחינת ההתאמה. לך על זה, אני שומע רק דברים טובים על המגבר הזה. :mm_yeah:

פורסם

בתור בעליו (הלא כול כך גאה יש לציין של המגבר הזה)הוא אמור להיות 100*4 מה שאין מצב, הוא מחובר אצלי בגישור על הייבריד אוביישן מה שאומר 325*2 ואז 1.או שיש לי הייבריד אוביישן מ"ייצור על" 2.או נצילות על הפנים 3.שמי שכתב את הנתונים האלה לקח משו...

חוץ מנושא העוצמה מגבר דיי איכותי ושהסט חובר BAMP היה לי חיוך דבילי, הסט היה נשמע מדהים, אולי ואפילו לא אולי למחיר שלו דיי שווה.

בקשר לברידג לסאב לא הגעתי/מצאתי סאב שזז כמו שצריך על המגבר הזה וכמובן שבגישור לסאב עמיד רק ב4 אוהם, בסטריאו ניתן 2 אוהם.

פורסם

אתה מגשר אותו להייבריד??

וואלה האמת נשמע מוזר. למרות שאם אני לא טועה, גל כתב כאן שההייבריד אוהב שמתעללים בו...:-)

מה שאני יודע זה שלהייבריד צריך לתת משהו סביב ה 120 נקי. אצלי הוא עבד על ה ECLIPSE שנותן 130 אבל גיין סגור, וולטאז' כללי של 13.7 כך שזה פחות, ועדיין היה נשמע חזק מאוד.

אל תשכח שאין לך ברכב 14.4 ואני גם לא מאמין ש 13.7. אצלי זה רכב דיזל אגב. בקיצור יכול להיות שאצלך באמת הוא לא מפיק את מלוא העוצמה. או שהמגבר לא בדיוק עומד בהצהרות. למרות שכדי לקבל את העוצמה צריך לתת לו את התנאים החשמליים המיטביים.

או שכמו שאמרתי - את מתעלל בהייבריד והוא אוהב את זה! :-)

פורסם

אין שום בעיה עם DYNAMIC HEADROOM נדיב, כל עוד מי שמכוון את הסט-אפ יודע מה הוא עושה.

אני יודע על סט מגנט קלאסיק שעובד יותר משנה על גישורים של JBL75.4, הותקן אצל אחי ברכב.

על חברה עלומת שם וחסרת מוניטין להגברה מקצועית בשם TURBOSOUND שמעתם?

מתוך הFAQ שלהם

Q: What is the optimum size of power amplifier for my speaker set-up?

A: You should use an amplifier that whose broadband r.m.s. power rating is equal to twice the stated r.m.s. power handling of the loudspeaker at its nominal impedance. For example the power handling of the TSW-718 is 800 watts r.m.s., and the nominal impedance is 4 ohms. Therefore you should use a good quality power amplifier capable of delivering 1600 watts per channel into a 4 ohm load.

http://www.turbosound.com/lab/faqs/index.html

על חברה מוצרי ה10WAY בשקל בשם XETEC שמעתם?

מתוך ה TECHTIPS שלהם

It would be more sensible to use an amplifier with a higher performance as for 3dB more performance of the loudspeaker only requires half of the amplifier performance for the same volume. In the same way an equaliser with an increase of 3 dB in bass doubles the performance of the amplifier

תעברו על הת'רד הזה בנושא "What's too much power for a component set? "

תעשו חיפוש על מרווח ראש דינמי / DYNAMIC HEADROOM

איין שום בעיה לחבר מגבר חזק יותר באופן משמעותי מהצהרות ספיגת ההספק של הסט. אבל, זה אבל רציני, חשוב ביותר שהכיוון יעשו באופן נאות, מושכל ומקצועי מאחר ובהתקנה שכזו מרווחי הטעות מצטמצמים באופן משמעותי.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אחלה מגבר לכסף שלו , מאוד מוערך בחו"ל, לא יעשה לך כלום אם לא תשחק לו בטיפשות בגיינים.

אני עם עוגי , רמקול טוב צריך להחזיק בין 1.2-.1.5 יותר RMS ממה שכתוב עליו . אם הוא לא אז עדיף שהוא לא יהיה באוטו שלך.

ראובן אתה רוצה מגבר יותר טוב ? תחליף איתי , קח את הפייז שלי ותן לי את ה RS4 . אני אשמח.

בברכה,

ק.

פורסם

אז לדברי OOGEE

1.או שאני מבין מה אני עושה 2.או שאלוהים היה איתי בכיוון(תבחרו את האופציה השנייה:wink: ).

אין לי כוח לחפש עכשיו אבל פעם קראתי שמישהו הגביר את הפוקל אוטופיה בברידג על מקינטוש (מגבר, כן!?, לא IPOD מחובר לפוקל:wink: )וכתב שהסט היה צמא לעוד, בעיקר המיד באס, לטוויטר זה די הספיק.

ק!, אין מצצצצצצצצב:wink: (ודרך אגב אני מת לשמוע את הCANTON מה ניסגר עם הטוויטרים?)

פורסם

אחד נשבר והלך לעולמו.

השני אצלי.

אני מת לשמוע אותם כגם אבל כרגע מחובר אצלי רק המיד באס .

לאחותי יש את הרמקול הזה בגרסת הבית ואני בוכה כל פעם שאני אצלה וצריך להקשיב לו ולא אצלי באוטו.

להביא זוג טוויטרים חדש יעלה לי איזה 500-600 שקל כנראה שאני אצטרך להשיג סט חדש...

אגב ב PB יותר טוב מה RS . הוא היום אפילו עולה יותר במחירון של SG אלקטרוניקה.

בברכה,

ק.

• תוכן חדש...