Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה ניתקו כבל מהמצבר והנל שינה את הbasic settings תצטרך לגשת למוסך שיעשו adaptation פרוטוקול תאימות בין החיישנים למחשב מנוע ,האם יש שינוי גם בהחלפות ההילוכים?

פתרון שני :שים 44k בטנק הדלק כאשר יש בו רבע טנק וצא לכביש המהיר,העניין אמור לנקות שאריות פיח

יגאל

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניתוק כבל המצבר אכן גורם למחיקת מידע שנאסף במהלך 30 דקות הנסיעה וקיימת פרוצדורה של "תיכנות מחדש" של נתונים אלה מבלי להתחבר למחשב בחברה..

אבל זה לא יכול לגרום לתופעת הצילצולים שהבחור מתלונן.

אחרי נסיעה של רבע שעה הכול חוזר לקדמותו.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

בגולף הנל הטיימינג מאד ברור והגישה נוחה צריך להיות מאד מוכשר כדי לפספס שם בדיקה פשוטה

עם סקנר תתן מענה כולל כוון טימינג ,הרכב הנל מצויד בחישן ארכובה וחישן גל זיזים אם יש פיספוס

זה נותן קוד תקלה

קורה לפעמים שאחרי שמבצעים ללקוח טיפול גדול ברכב לאחר מכן הוא מתחיל " לשמוע קולות "

אולי זה המקרה ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

"לשמוע קולות" זה משפט מהעבר, שתודעת השרות של מוסכים הייתה שואפת לאפס.

רוב הנהגים בעלי רכב פרטי צמוד רגישים מאוד לכל שינוי בנסיעה, אם זה רעש, תחושה או הרגשה.

מנסיוני למדתי, שהלקוחות לא סתם מבלבלים את השכל, שהם אומרים לך שלפני זה זה לא נסע ככה או לא היה את הרעש הזה. כמעט תמיד שנכנסתי לעובי הקורה במקרים כאילו, מצאתי תקלה.

לפני טיפול לא היו צילצולים ואחרי הטיפול הם התחילו, אני בטוח שיש דברים בגו.

אבל כדי לעלות על התקלה כנראה תצטרך מיקצוען אמיתי, צריך המלצות?

פורסם

עכשיו היתי במוסך שוב פעם - והפ פירקו את הטיימינג מהתחלה, חגורות גלגלי שינים והכל.

החליפו לי גם פלאגים. ו... כלום לא עזר.

יש לכם עצות מה להחליף?

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

שמר תן מבט בתשובתי האחרונה באשכול זה לגבי שימוש באוקטן הנכון בבקשה.

"לשמוע קולות" מהסידרה בערוץ 10 "מחשבות רצחניות"

פורסם

האסטרה שלי שנמכרה- החלה לצלצל ב90k -כלום לא עזר-האבחנה היתה פיח שגורם להצתה מוקדמת של התערובת. המחשב לא מסוגל לתת פיצוי כזה גדול במקרה כזה .

אותו כנ"ל עם סובארו 2000gx שנת 2005 שברשותינו- החלה לצלצל כמו משוגעת-פיח.

עובדתית פירקו והרכיבו שוב את הטיימינג לטענתך כך שניתן להניח שאם כל החיישנים בסדר , התשובה היא פיח. ופיח זו בעיה:)

יובל

פורסם
עכשיו היתי במוסך שוב פעם - והפ פירקו את הטיימינג מהתחלה, חגורות גלגלי שינים והכל.

החליפו לי גם פלאגים. ו... כלום לא עזר.

יש לכם עצות מה להחליף?

בבקשה תפרט מה החליפו בכדי שמומחי הדיאגנוסטיקה יוכלו לעזור לך.

פורסם

ניתן להתחבר עם סקופ מעבדה למעגל הראשוני של סלילי ההצתה, מאופן הגרף והמתח שבו, ניתן ללמוד רבות ולהסיק מסקנות ביחס להתקדמות אפשרית.

מגרף זה, ניתן ללמוד על הליך השריפה בתא השריפה, והמושפע מתערובת דלק, איכות הניצוץ, קומפרסיה ועוד.

גרף לא תקין, יצביע על אפשרויות מסויימות לתקלות מסויימות, אותן יהיה צורך לפתור/לשלול, אחד לאחד.

רצוי גם לבדוק בסקופ מעבדה את גרף חיישן הנקישות, גם ממנו ניתן יהיה ללמוד רבות להתקדמות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
האסטרה שלי שנמכרה- החלה לצלצל ב90k -כלום לא עזר-האבחנה היתה פיח שגורם להצתה מוקדמת של התערובת. המחשב לא מסוגל לתת פיצוי כזה גדול במקרה כזה .

אותו כנ"ל עם סובארו 2000gx שנת 2005 שברשותינו- החלה לצלצל כמו משוגעת-פיח.

יובל

לא קניתי - אותו מוסך אבחן את הבעייה?

פורסם

גם אני לא , במיוחד במקרה של רכב שנת 2005.

לי איבחנן פעם פיח בראש מנוע ברכב עם 6000 ק"מ (מוסך מרכזי של היבואן ) . כמובן שאחרי תיקון התקלה במערכת הצתה (שאובחנה במוסף פיזו' והרכב לא היה פיזו' ) נעלמו הצילצולים ולא חזרו אף פעם , למרות שלא השתמשתי בתוספי דלק.

במקרה של הגולף - פיח לא מצטבר תוך יום אחד - כלומר הצילצולים היו צריכים להתחזק בהדרגה ולא להופיע פתאום.

פורסם

שמר: לא לא אותו מוסך.

האופל במורשה

והסובארו (שעשתה כבר 50k ) בסובארו.

אכן ממצב הצלצולים בסובארו גם אני הופתעתי -אני לא נהג יחיד עליה .

אגב אתמול היא היתה בטיפול במורשה סובארו ,חוברה לסורק ונמצאה תקינה.

היא מתודלקת ב95 למרות שההמלצה 98

יובל

• תוכן חדש...