Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה של הגולף - פיח לא מצטבר תוך יום אחד - כלומר הצילצולים היו צריכים להתחזק בהדרגה ולא להופיע פתאום.

הצלצולים אומנם הופיעו אחרי תקופת הטיימינג, אבל הם אכן התחזקו לאט לאט, התחלתי להרגיש את זה בהילוכים 4 ו 5, ואז בשני, ועכשיו מההילוך הראשון זה מצלצל. לגבי השאלה "מה החליפו" פשוט עשו לי כיוון טיימינג, מה שהוחלף זה פלאגים, את הרצועה הוא פירק אבל החזיר.

עולתה לי אפשרות לראש, שבאותה תקופה של הטיימינג, אני החלפתי אגזוז ושמתי אצל "אגזוזן" :) אגזוז לא מוכר, של אוטו לא מוכר, בשביל שיעשה קול "נחמד", לעומת המקורי הנפח שלו כחצי.

האם זאת יכולה להיות הסיבה?

ובמקרה וזה באמת פיח, מה אני צריך לעשות...? תודה.

:silly: Cx5 - 2012

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תפקיד האגזוז לשחרר את הגזים השרופים מתאי השריפה, עליו לבצע השתקה (ובמכוניות משנת 94 גם "המרה" של גזים דרך הממיר) בזמן שיחרורם התקין.

אגזוז שלא משחרר את הגזים באופן הראוי , יגרום לואקום לא תקין במנוע (ואקום שפעולת המנוע מייצרת מחד, ולחץ חוזר מאת האגזוז שלא מצליח לשחרר את כמות הגזים במהירות הנדרשת ), התנגדות ו/או הפרעה לפעולת השריפה ובמקרים חריגים למצב שאותו בכלל לא מניע (בדכ בגלל ממיר סתום דווקא).

יש לדאוג להתקנת אגזוז (דוד) מתאים, חבל שאתה מבצע שינויים כאלה ברכב, תמיד, אבל תמיד, כאשר יש בעיות כאלה ואחרות, יש לבדוק מצב הדודים (אגזוז) , וטוב שנזכרת.

סיכוי גבוה לתקלה מהאגזוז, אך לא ב100 אחוזים, ו/או לא רק.

ניתן לאמת תופעה זו על ידי שימוש בשעון ואקום מכני פשוט כמו פעם (בתנאי שיודעים להבין את המשמעויות שהוא מציג, כמו גם דרך סקופ מעבדה בחיבור לסליל ראשוני בכוייל, ועוד.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אבל הדוד שאני שמתי אינו חוסם אלה להפך, הוא דוד שאם מסתכלים מצד אחד, רואים את הצד השני. כאילו יש חור.

האם בכל זאת כדאי להחזיר את המקורי ?

פורסם

אגזוז, בניגוד למה שחושבים - אינו סם צינור. הוא מתוכנן כך שייוצר בו לחתץ שלילי שיעזור "למשוך" החוצה את הגזים השרופים.

אין לי מושג אם זו הבעייה שלך , אבל היתי מנסה להחליף למקורי בכל מקרה, ולבדוק מה קורה.

אל תשכח לספר לנו אם ביצעת החלפת מנוע לרוטורי,סילוני או כל סוג אחר.

פורסם

חשבת פעם למה השנורקל, שאתה שוחה איתו הוא בקוטר מסוים כמו כל השנורקלים בעולם?

מהירות זרימה ,ופינוי גאזים

יגאל

פורסם
אגזוז, בניגוד למה שחושבים - אינו סם צינור. הוא מתוכנן כך שייוצר בו לחתץ שלילי שיעזור "למשוך" החוצה את הגזים השרופים.

אין לי מושג אם זו הבעייה שלך , אבל היתי מנסה להחליף למקורי בכל מקרה, ולבדוק מה קורה.

אל תשכח לספר לנו אם ביצעת החלפת מנוע לרוטורי,סילוני או כל סוג אחר.

לא לא החלפתי מנוע :) אבל אני אחזור את המקורי ונראה מה יקרה, אני אעדכן כאן

תודה לכם !!!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אגזוז הוחלף, עשיתי אינפוזיה, ושמו לי חומר באיזשהו צינור שמתחבר למצערת. וגם דרך המצערת, יצא לכלוך מהאגזוז...

ועדיין יש צלצולים! יש הצעות?

פילטר אוויר הוחליף מחר אני חושב להחליף פילטר דלק...

תודה

פורסם

מיותר להחליף, לפחות במקרה שלך. פילטר מלכולך היה גורם להשתנקויות במקרה הגרוע.

שאלה קטנה. בחתימה שלך, מופיע - SUPERCHIP. למה הכוונה?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היתה מדבקה על האוטו של סופרצ'יפ כשקניתי אותו - אני מפחד שבאוטו יש צ'יפ וכל זה בגללו.

החלפתי פילטר אויר ודלק ופילטר שמן - שיהיה...

שמתי 95, ועכשיו אני כבר לא יכול לסוע באוטו, זה מוגזם.

מישהו יודע איפה אני אוכל אולי לבדוק את הבעיה לעומק - כי שאלו אותי גם ב WV אם יש באוטו צ'יפ ואמרתי כמו שידוע לי - לא !

• תוכן חדש...