Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התגעגעתם? :D

היה כ-י-ף!

אין מילה אחרת לתאר את החודש הזה. בעצם יש - מדהים. ועוד אחת - מטורף. טוב נו, הנה עוד כמה: @#%^?

מהרגע שנחתנו בניו יורק עד הרגע שהמראנו לדרך חזרה מסן פרנסיסקו... נהנתי מכל רגע.

בואו נסכם את עיקרי הדברים.... נפגשתי בפעם הראשונה עם הרבה הרבה משפחה שם, בין הייתר בן דוד מדרגה שניה שכמה מפתיע.. בעל אותו שם כמו שלי (יש שלוש מאיתנו במשפחה תכל'ס...), והוא נוהג על פורשה קאיין טורבו 06 דנדשה יפיפיה וחזקה בטירוף (כן, בדקתי :D), וכמובן שנסענו עליה למועדון (ונכנסתי בקומבינות ובזיופי זהויות :p) ושתינו שם יותר ממה שנדמה לי שצריך... טנק גוד פור דה נייט דרייבר!

pa010369uj3.th.jpg

אח"כ, בלאס ווגס היה נחמד מאוד תמורת 10 דולרים מטונפים לנהוג שתי סיבובים על קורבט נחמדה ששאגה קצת ואז סיבוב שטח על האמר H2 פיקאפ, וממממ.... הגעתי למסקנה שאני חייב לקנות סירה :)

השכרנו בלייק פאוול סירה לשעתיים, זה איכות!

pa070527ue1.th.jpg

זהו בערך... אחלה טיול לפני הגיוס לדעתי.. כלל הכול מהכול, את הערים הגדולות והמעניינות והפארקים הגדולים והיפים.. ממליץ לכול אחד לעשות טיול כזה לפחות פעם בחיים :)

לסיכום: אין מקום כמו הבית!

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...