Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי כמעט שנה של תיכנונים, כאבי ראש, בירורים ואין סוף חישובים, מחר בבוקר, בשעה 08:05 אנחנו עולים כל המשפחה על טיסה לכיוון ארה"ב, לחודש שלם.

מקווה שתתגעגעו אליי :razz:

behave while i'm gone kids, ואל תשכחו שסמים זה לא טוב.

אה, וכמובן חג שמח ושנה מצויינת שתיהיה לכולכם! מקווה לחזור עם חוויות מעניינות ולשתף אתכם :smile:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

שיהיה לך בכיף! גם אני בעזרת השם רוצה לנסוע בקרוב לביקור בפעם הראשונה בחיי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רגע אתם טסים לשנה וקניתם הרגע אוטו?

למה?!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
רגע אתם טסים לשנה וקניתם הרגע אוטו?

למה?!

לא שנה, חודש.

וקנינו עכשיו בשביל לא לוותר על המציאה הזאת, כמו שראית רכב במצב נדיר מאוד.

שנית, בשביל שלא יהיה לנו את הכאב ראש של לחפש רכב ולבזבז כסף על השכרת רכב אחרי שאנחנו חוזרים. שנחזור ישר לשגרה נורמאלית כמו שאנחנו מכירים אותה לפני כל הבלאגן.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

טיסה נעימה ובטוחה .

שנה לקח לך לתכנן את הטיול ? כל הכבוד , כנראה שחשבת על כל הפרטים .

תהנו - והכי חשוב תחזור עם תמונות וחוויות . :)

פורסם

וואלק אני, צריך ללמוד לקרוא.

קבל התנצלות ותהנה בטיוליישן!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היום בלילה אחד הגיסים שלי נוסע עם משפחתו לאורגון לשנה שלמה..ובעוד כשבועיים גיס אחר גם נוסע לשנה אבל לוירג'יניה (DC).

מה קורה פה שכולם נעלמים?

בריאות לכולם!

פורסם
היום בלילה אחד הגיסים שלי נוסע עם משפחתו לאורגון לשנה שלמה..ובעוד כשבועיים גיס אחר גם נוסע לשנה אבל לוירג'יניה (DC).

מה קורה פה שכולם נעלמים?

זה בגלל שהם נפולת של נמושות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...