Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי האחרון חניתי את הרכב בחניית בית ספר על יסודי, לאחר שיצאתי שמתי לב שהרכב שלי היחיד שנשאר לחנות באותו חניון, אך יש הפתעה פנס אחורי שמאלי מרוסק+ שיפשופים בטמבון החדש :x אחרי שאני מוציא את הזעם ומרביץ לפנס המרוסק, עוברת בראשי המחשבה אולי זה היה בן-אדם הגון? אני מתקרב לשמשה הקדמית ומוצא פתק בו רשום: "אנו מצטערים שפגענו לך בפנס השארנו מספר טלפון להתקשר *******".

אני מתקשר, עונה לי בחור מאוד נחמד ומסביר שאישתו פגעה לי ברכב והם גרים רחוק ובכלל לא באזור שלי. אמר לי לנסוע לכל מוסך פחחות ולשאול כמה יעלה לתקן את הנזק והוא ישלח לי צ'ק על אותו סכום.

אחרי שסיכמנו על סכום הוא אמר לי שהוא שולח לי בפקס את המכתב שאני אמור לחתום שקיבלתי את הכסף ובזה נגמר הסיפור, אני חותם בעצם על זה שאין לי שום כוונה לתבוע אותו אך הבעיה שהוא לא מוכן לשלוח את הצ'ק לפני שאני חותם!

ואני לא מוכן לחתום לפני שאני קיבלתי את הכסף עם הוא עדיין לא שלח לי את הצ'ק!

מה אתם ממליצים לי לעשות?

הנה המסמך שאני אמור לחתום עליו ולשלוח לו בפקס בחזרה:

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=folder&path=200604081452489708

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אולי אפשר לנסח מכתב שבו נאמר שיש הסכם שהפוגע ישלם סכום X (ששניכם תחתמו) וכאשר הצ'ק ירד בחשבון של הצד הנפגע (אתה) תהיה זו ראיה לכך שהסיפור נסגר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תגיד לו שילך לנקות את התחת עם המסמך הזה.

אפילו חברות הביטוח נותנות לך את הכסף לפני שאתה חותם. אומנם אתה לא יוכל להפקיד אותו עד שאתה חותם, אבל יש לך כסף ואתה מחליט אם אתה רוצה אותו או לא.

תגיד לו שאם הוא לא רוצה תביעות וכו' שיגיע לאזור שלך ויתן לך את הכסף ביד על התיקון.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

את האמת אני קצת מפחד כי על המסמך שהוא שלח מופיע השם שלו ורשום שזו סוכנות חברת ביטוח ששיכת לו! כך שכנראה אני מתעסק פה עם מישהו מוסמך לעניינים האלו, ואני טירון שנתקל במקרה כזה בפעם הראשונה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה יכול לפנות ולהתייעץ עם סוכן הביטוח שלך.

אין לך מה לפחד ממנו, הוא א-ש-ם. נקודה. רק תוודא שיש לך את הפרטים שלו כדי שבמקרה והוא ינסה לא לשלם תוכל לתבוע אותו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בשביל טירונים יש ייעוץ משפטי ויש חברים שמבינים ויש את סוכן הביטוח.

בסה"כ, גם אם אתה חותם על המסמך הזה, ברגע שהוא לא שילם לך את הכסף, המסמך בטל ומבוטל מכיוון שהוא לא מילא את צידו במסמך.

אני ממליץ לך לשנות את המסמך ולתת לו dead line עד מתי לשלם את הכסף, ולכתוב בפירוש שאם הכסף לא משולם עד התאריך הזה, המסמך בטל ומבוטל.

בנוסף לזה תוסיף שאם הצ'ק חוזר, המסמך גם כן בטל והוא פתוח לתביעות.

פורסם

האנטר אני מסכים איתך שברגע שהוא לא שילם את הכסף אז הוא מבוטל, אבל במקרה והוא לא יביא לי את הכסף אחרי שאני יחתום ותהיה תביעה הוא יכול להגיד שהוא נתן לי את הכסף מזומן, הרי אין הוכחה!

פורסם

אני חושב שאם הוא לא היה רוצה לתת לך שקל אז הוא לא היה טורח להשאיר לך פתק (ואפילו יצא חרוז).

את המסמך אני בכלל לא מצליח לראות כי הוא פרטי.

פורסם

תברר איפה הוא גר, וגם אם זה רחוק - תסע אליו.

תנסה לבקש מחבר עם דלקן טרמפ, ובמידה ולא אפשרי - כמה רחוק הוא כבר יכול להיות ממך? לא שווה את ה50-100 שקל שיעלה הדלק? (במידה והוא באמת גר ממש רחוק..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

האמת שזאת כן בעיה בעיה, דבר ראשון לא הוא השאיר את המספר פלאפון אלא אישתו שלא נמצאה איתו באותו רגע, דבר שני המחיר של התיקון הוא 500 ש"ח אחרי שהוא התווכח ואמר שזה יותר מדי אמרתי לו שמצדי אני ישלם את ה-100 ש"ח הנותרים (כן אני יודע שאני פראייר) אבל רק ככה אני יצליח לתקן את הפנס והשפשופים, ואני עוד צריך להשקיע לדלק ולנסוע עד עליו?!? זה כבר הגזמה.

וקסנון תנסה עוד פעם את הלינק.

פורסם

מסמך מחורבן שבא לדפוק אותך.

תגיד לו שיכניס למסמך הזה קודם את כל את השם שלו, את השם של אישתו שפגעה בך, את סוג הרכב שלו, את מספר הרכב, את תעודות הזהות שלהם, כתובות וכו' וכו'.

שנית, תכניס לשם אתה שאתה לא חותם כל עוד אתה לא מקבל בפקס העתק של הצ'ק כשהוא חתום על ידיו ומופנה אלייך. אחרי שאתה מקבל העתק של הצ'ק, תדרוש שישלח אותו בדואר רשום, ושישלח לך העתק של אישור המסירה, שתוכל לעקוב אחרי החבילה באינטרנט וגם שתדע שבאמת נשלח.

את כל אלה תכניס כתנאים לכיבוד ומימוש ההסכם הזה, ובנוסף לכל התנאים האלה תכניס את התנאי הכי חשוב שהוא שהצ'ק לא יחזור.

פורסם

מה הבעיה פה בכלל אני לא מבין???

שיעשה העברה בנקאית לחשבון הפרטי שלך ובדף העברה שירשום בעקבות התאונה בתאריך כך וכך

ומבחינתך פשוט תוסיף סעיף לפקס שהמכתב הזה הוחתם לפני שהכסף הועבר אליך!

DON'T JUDGE THE CAR BEFORE YOU POP THE HOOD

בעבר: סיאט איביזה 1600 קופה ידני 97'

בקרוב: רנו קליאו 1200 אקסטרים 11'

• תוכן חדש...