Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו אתה ממש גאון! איך לא חשבנו אל זה!

הסיבה היא אולי שעם אני ירשום שלא קיבלתי את הכסף אך חתמתי על המסמך הוא לא יהיה מעוניין בכך

הוא רוצה שאני יחתום שקיבלתי את הכסף מבלי שראיתי אותו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תכניס גם את הסעיף הזה למסמך.

שמע, סה"כ הוא נחשב בן אדם ידוע בציבור. אתה אומר שהוא בעל חברת ביטוח? הסיכויים שהוא מנסה לדפוק אותך קלושים. אבל, אי אפשר לקחת סיכונים. תעבור שוב על ההצעות שלי, תראה איך אתם יכול להכניס אותם ולהשתמש בהם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מטריקס - כמו שכבר אמרו לך, הוא לא נראה לי בא לדפוק אותך אלא להפך.

אם היה רוצה לדפוק היה בורח ולא משאיר פתק - אם השאיר כנראה שיש כוונה טובה.

בסה"כ לא מדובר פה בכזה סכום גדול (כולה 400 ש"ח - לא שווה ללכת למשפט בשביל זה אפילו).

כמה רחוק ממך הוא גר? הוא לא מגיע לאזורך ואתה לא מגיע לאזורו?

הכי טוב שתפגשו - הוא יבוא וייתן לך את הכסף ותחתום לו במקום.

פורסם

לכל הפחות, תשנה את המכתב ובמקום "מאשר שקיבלתי..." ותכתוב "כנגד קבלת שיק בסך 400 ש"ח בתוך 7 ימים מיום החתימה על מכתב זה ובכפוף לפרעון השיק ע"י הבנק..."

פורסם

אני לא מבין את העניין, תסביר לו שאם הוא לא מוצא דרך להעביר לך את הכסף תוך שבוע, ולא משנה כמה רחוק הוא גר.

אתה פונה לחברת הביטוח/למשטרה.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

בדיוק, לא מבין למה אתה בכלל מסתבך. שהוא יבוא אלייך ולא אתה אליו. תבהיר לו שאם לא, אז אתה תובע אותו על פגע וברח או לחילופין תובע אותו בתביעות קטנות וממרר לו את הנשמה שנה וחצי בתביעות קטנות. אם הוא היה רוצה לצאת איתך גבר אז הוא היה משלם הכל כמו שצריך ולא מבלבל את המוח, עם כל הכבוד לשים פתק על מכונית שפגעת עליה בעיני לא נקרא לצאת גבר, אלא פשוט להיות בן אדם. מדהים כמה שההתנהגות הנורמלית והמקובלת נהיתה אצלנו בחברה בתור "יצא גבר". אהה כן ותדרוש ממנו את מלוא התשלום, קרי 500 ש"ח.

ROOONEEYY

פורסם

על מה כל הרעש? בנאדם ישר השאיר לך פתק ורוצה לשלם. תחתום לו על מה שהוא רוצה וזהו. איך הגעת למצב שאתה טוען שהוא רוצה לדפוק אותך? הוא בסך הכל קצת לחוץ ואולי גם ראה פה ושם כמה מקרים שמפחידים אותו. קח את תפקיד המרגיע, וסגור עניין חלק.

אם הוא לא יעביר לך את הכסף, שום חתימה שלך על שום דבר לא תשנה. ואם אתה חושש, בקש ממנו לציין על המסמך את מספר השיק שהוא ייתן לך, שיהיה לא סחיר ועם קרוס. כך אם השיק לא יופיע אצלך בחשבון סימן שלא קיבלת אותו.

פורסם

ברגע שאתה חותם שקיבלתה את הכסף העניין נסגר. אחריות ההוכחה שהוא דפק אותך עוברת אליך. כל מילה שתגיד נגד יש מסמך הטוען אחרת. אל תחתום.

פורסם

רגע אבל למה הוא חושב שתתבע אותו לאחר שהוא שילם לך את הכסף ?אתם שניכם נורא פרנואידים תשתחררו מזה

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

שכחתם דבר חשוב אחד: אין לחתום על אף מסמך או לפעול ללא ידיעת חברת הביטוח - ברגע שחתמת על מסמך בלי לערב את הביטוח - הביטוח בטל ומבוטל. להוציא מקרה אחד קל מאוד ששברתי לשכן שלי פנס (פנס בלבד ללא כל נזק נוסף) תוך כדי נסיעה לאחור וקניתי לו פנס חדש - אני למדתי בדרך הקשה ולהלן סיפורים אמיתיים שקרו לי לפני מספר שנים שהייתי קצת יותר צעיר, קצת יותר טיפש והרבה יותר תמים:

שעת לילה מאוחרת צומת כלשהיא באיזור הקריות. אני פונה שמאלה ברמזור, לפתע מכה חזקה מאחור. אני עוצר את הרכב, עוצר לידי בחור מאוד לא סימפטי ומאיים, שהוציא נייר וניסה לגרום לי לרשום עליו שאני אשם בזה שהוא פגע בי כי סטיתי מהמסלול בזמן הפניה. לא חתמתי על כלום למרות שרשמתי פתק כלשהו (חששתי מהבחור, הוא נטה לאלימות והייתי שם לבד).

הסיפור נגמר בבית משפט ובהוצאה לפועל ונמשך כשנתיים, שבסופן התברר שהאיש וסוכן הביטוח שלו ניסו לעבוד עליי ולהוציא ממני כסף, ודיווחו דיווח שקרי לחברת הביטוח שלהם, שבה אגב ביקרתי בתום השנתיים האלה וכנראה שגרמתי לזירוז פיטוריו של הסוכן מכיוון שהוא לא הודיע להם כלל על המקרה.

מקרה מספר שתיים:

אני עוצר במעבר חציה, מונית נכנסת בי מאחור. יוצא הנהג ומתחנן שלא אודיע לחברת הביטוח כי חבל לו על הפרמיה - הוא מתעקש שאקח את האוטו (אוטו חדש לחלוטין אגב שהיה באחריות) למוסך שלו, הם יתקנו לי את האוטו "חבל על הזמן לא תראה כלום" וככה נסגור סיפור. סירבתי, תיקנתי את האוטו במוסך מרכזי, הוא לא דיווח לביטוח שלו ומשך אותי במשך שבועות עד שקיבלתי ממנו כסף. בסוף יצא ששילמתי מעל 400 שקל מעלות התיקון מכיסי הפרטי בגלל שברוב טיפשותי ריחמתי עליו (גם הוא אגב איים בחצי פה, שהוא שוטר לשעבר ובלה בלה בלה).

יצאתי משני המקרים האלה בהרגשה רעה מאוד ולמדתי לקח: יש ביטוח, להפעיל את הביטוח. כשגורמים נזק יש לשאת באחריות. כשאני גרמתי נזקים לקחתי אחריות, הפעלתי את הביטוח ושילמתי את מה שצריך לשלם. מספיק כבר עם הקומבינות והסידורים. אם הוא כזה ישר שיישא באחריות - כל דרך אחרת לא מקובלת ולא מומלצת - מה גם שמסמך או הסכם שנערך שלא במסגרת הביטוח יהווה בעיה בבית המשפט והוא לרוב פסול.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אל תחתום על המסמך,אם הוא רוצה לסגור את הסיפור שיגיע אליך,בכל מקרה תודיע לו שאם עד יום X,הוא לא נותן את הכסף 500 ש"ח אתה פונה לביטוח ושישבור איתם את הראש.

אתה לא צריך לנסוע אליו,לא לחפש אותו ובטח שלא לרחם עליו,הוא עשה טעות,שישלם עליה.

זוהי דעתי,רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הוספתי סעיף למכתב שבו אני רושם שהפוגע ישלם לי את הסכום בצ'ק, ושאני לא קיבלתי את הכסף מיד אחרי חתימתי. עם הוא לא צלצול כנראה שאין לו בעיה עם הסעיף, נראה אם הוא שלח את הצ'ק!

נראה ונעדכן אותכם.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זהו זה הבנ-אדם לא התקשר אליי מאז אותו יום ששלחתי לו את הפקס עם הסעיפים שהוספתי, כנראה לא הייתה לו בעיה איתם, אתמול הגיע אליי הביתה צ'ק בדואר על סך 400 ש"ח + מכתב ברכה לשנה החדשה.

ירבו אנשים כמוהו!

פורסם

נחמד לשמוע שזה הסתיים ככה, ויש עוד אנשים הגונים בעולם. רוב האנשים היו פשוט נוסעים ולא משאירים כלום, ואם זה היה בן אדם באמת ח*א אז הוא היה משאיר פתק עם טלפון לא נכון, או פתק עם "מצטער שפגעתי בך" ושום פרטים. ראיתי דבר כזה אגב קורה...

• תוכן חדש...