Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים את האימובילייזר של MED ? , מיגון דפוק לגמרי במחיר מופרז עם אמינות אפסית, כמו גם יכולת אפסית בהגנה על הרכב, אבל לצערי אני צריך להשתמש בו עקב דרישה של חברת הביטוח.

את ההדק הרגיל שמחברים אליו את הפלוס מהסוויץ' והMED מגשר את הפלוס לסולנואיד במשאבת ההזרקה כל המתקינים מכירים והכול בסדר.

איכשהו נעלמו לי הוראות ההרכבה, אבל היתה שם סכימה שמראה איך אפשר לנצל את ההדק הנוסף שיש על המכשיר לטובת מיתוג ממסר, בשביל לנתק סטרטר או לשימוש אחר . בזמן שמנטרלים את האימובילייזר, ההדק הנוסף אמור לתת אדמה. לוקחים את האדמה לממסר של הסטרטר, הוא מקבל פלוס מהסוויץ' וכך זה אמור לעבוד.

זה לא עובד לי. הוא לא באמת נותן אדמה לממסר, והממסר לא מתמתג. אם אני מודד מתח בין הפלוס ובין ההדק הזה אני מקבל מתחים מוזרים כגון 5,6,7,8 וולט. מישהו יודע מה הסיפור שם?

מדובר על MED שמחובר להיילקס, דיזל, 95

כמה מתקינים שדיברתי איתם טענו שלא ניתן למנוע סטרטר עם הMED וזה סותר את מה שנכתב בהוראות ההתקנה ואת ההימצאות של ההדק הנוסף.

תודה.

פורסם

למיטב זכרוני, אכן ניתן לבצע גם ניתוק סטרטר, לא בכל דגמיו של המד.

יש מד עם מפתחות, יש מד עם לוחות מקשים (אני חושב שגם ניתן לשדרג במקום מפתח לוח מקשים , אם זה מעניין אותך)

היבואן הינו (היה לפחות) חברת "רב בריח" (מח' ייבוא ושיווק מוצרי מיגון לרכב) , אולי כדאי להתקשר ולהתייעץ איתם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בקריאה נוספת של ההוראות, הסתבר לי שהעסק עובד הפוך ממה שחשבתי. אמורים לחבר אותו לממסר שהוא NC ולא NO . ואז, כשמנסים לתת סטרטר ללא ניטרול האימובילייזר, הוא נותן אדמה לפיקוד המימסר, שפותח את המגע ולא מאפשר לזרם לעבור אל הסטרטר.

כשמנטרלים את האימובילייזר, ההדק הוא צף, (ואלו המתחים המוזרים שראיתי) והמגעים בממסר במצב סגור, ומאפשרים לזרם הסטרטר לעבור דרכם.

When everything else fail, read the manual

RTFM , כל פעם נופלים על זה מחדש icon_surprised.gifops:

פורסם

When everything else fail, read the manual

icon_surprised.gifops:

מילים כדורבנות!!! אכן כן, אכן כך. זה אמור בכל אופן להיות שלב ראשוני.

גם בעלי מקצוע, לעיתים מגיעים לדפי השירטוט וההסבר בסוף, במקום בהתחלה..

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מצוטט מתכתובת שלך עם גיפולוג

"למיטב זכרוני, אכן ניתן לבצע גם ניתוק סטרטר, לא בכל דגמיו של המד.

יש מד עם מפתחות, יש מד עם לוחות מקשים (אני חושב שגם ניתן לשדרג במקום מפתח לוח מקשים , אם זה מעניין אותך)

היבואן הינו (היה לפחות) חברת "רב בריח" (מח' ייבוא ושיווק מוצרי מיגון לרכב) , אולי כדאי להתקשר ולהתייעץ איתם."

לי יש את אותה בעייה ואני חייב לשדרג את האימובילייזר ללוח מקשים במקום מפתח פלסטי שנשבר והתקלקל כבר 5 פעמים.

האם באמת יש לך איך לסייע לי למצוא את הקיט ולהתקין. אני מוכן אפילו לבנות אותו אם יש תוכנית.

תודה

איתן

• תוכן חדש...