Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה כלשהי (נדמה לי זאת בעיה) שכשאני נועל את האוטו (נ"מ, דרך השלט) אחרי הצפצוף הבודד יש שנייה רווח, ואז ארבעה צפצופים עוקבים. בדקתי חלונות, דלתות, מזגן, אורות, כל מה שעלה לי בראש, אבל עדיין זה קורה.

לא הצלחתי למצוא איזכור לתופעה בחוברת של הרכב. יש לכם מושג מזה יכול להיות?

תודה.

פורסם

היה יותר מעוזר אם היית רושם איזה סוג אזעקה ואיזה סוג רכב ואיזה דגם ואיזה שנה.

מה, אני אמור לנחש???

לכן תשובתי בכלליות לבעיה שכזו כדלקמן:

בדוק לחצן מכסה מנוע, ולחצן תא מטען,

אופן הבדיקה: פתח מכסה מנוע, אתר את הלחצן, לחץ עליו ביד אחת ואל תרפה, ביד השנייה הפעל את השלט, ובדוק האם יש ביפ אחד או אחריו צפצופים, אם אין צפצופים אחריו סימן שמכסה המנוע אינו לוחץ דיו על לחצן זה, או שהוא התפרק ובכלל אולי גם איננו.

לאחר מכן וודא שלחצן תא מטען כנל, אינו מורה שהוא פתוח אפילו כשהבגז' סגור.

לאחר מכן וודא שכל דלת מדליקה את האור הפנימי בפתיחת הדלת ומכבה אותו בסגירתה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אהלן דני,

כפי שרשמתי האוטו הוא סיוויק 98 (האזעקה היא המקורית שבאה עם האוטו, אין לי מושג איזה אזעקה זו).

מה שכן, הבעיה הייתה במכסה מנוע. הייית היום בעפולה קניתי ציוד סטריאו לרכב, ובמהלך העניין פתחתי את המכסה מנוע לבדיקה קצרה של איפה אפשר להעביר כבל למגבר. אחרי שסגרנו את המכסה מנוע, הבעיה נעלמה כלא הייתה.

תודה על העזרה.

פורסם

אזעקת בוש 4 ציפצופים מעגל (דריכה/דלתות) פתוח 3 ציפצופים בפתיחה המערכת היתה במצב צפירה ואז סופרים הבהוהים בלד כדי לדעת מה הפעיל .

בברכה !

KamiTech

• תוכן חדש...