Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החיסרון היחיד הוא שאין לי ביטוח על הפלאפון מכיוון שהחברה שלי (אורנג') לא מכירה בו ולכן לא יכולה לבטח אותו.

צודקים

ממתי אורנג' מבטחים את פלאפון?

פורסם
אני מבין את חוסר הרצון שלך להמשיך לשלם על ה-6100...אבל אין מה לעשות. פרסת בתשלומים לשלוש שנים, בעיה שלך. תשלומים זה נוח וקל בכיס אבל לפעמים זה מעצבן. אין שום סיבה שסלקום יוותרו לך על התשלומים, אל תבנה על זה.

קספר, סלקום מקבלים חזרה ממני את ה-6100. אותו הם מחדשים ומעבירים הלאה(כחלופי לבעלי 6100מבוטחים) או לחילופין הופכים אותו לחלקי חילוף.

חוץ מזה שהם מקבלים למעשה התחייבות חדשה לעוד 3 שנים במקום לשנה כפי שנשאר עכשיו.

שמר,רשמתי בכוונה את המילה עימות, וע"פ ההגדרה שצירפו היא גם נכונה ומוצדקת:

"ה?תי?יצבו?ת מו?ל מישהו? ב?וויכ?ו?ח?"

בחברות הסלולר לרוב, אחרי וויכוחים מתמשכים וקצת רעש הכל יכול להיות.

אני צופה שיהיה ויכוח לגבי ההסדר לתשלומים הנוספים

מכאן גם שלכל לקוח בסופו של דבר מנסים למצוא את עמק השווה כדי ששני הצדדים יהיו מרוצים והקשר ימשך.

לגבי הדרישות- לא מעניין אותי דור 3. לא שיחות וידאו ולא נעליים.

רוצה מצלמה טובה לצילום מזדמן, אופציית נגן ה-MP3, ממשק נוח ומכשיר קל ופרקטי.

ה-6230I עונה לי על כל הדרישות, אך עניין הצדפה ב-6131 קורץ לי יותר (אוהב מקשים חבויים).

תודה

אמיר.

פורסם

אני באופן אישי מעולם לא ביטחתי מכשיר סלולרי בבעלותי. פשוט איני מוצא את ההגיון בכך בהתחשב בכך שאני אדם די מסודר שלא נוטה לאבד/לשבור/לשכוח את הדברים שלי ובהתחשב בכך שמחיר הביטוח הגבוה משתווה לערך המכשיר תוך מספר מועט של תשלומים.

המכשיר טבע בים/נשבר/מת? ואללה, עשו לי טובה. עכשיו אני יכול להתקדם למכשיר חדש יותר.

הדבר הכי חשוב הוא לא לקנות מכשיר באופן אימפולסיבי. עשיתי את הטעות הזאת בפתיחת שנת הלימודים הקודמת ואני עד היום מצטער עליה. זה לא שעשיתי עיסקה רעה, פשוט המכשיר (נוקיה 3200) מחורבן ברמות שבד"כ נוטים לפגוש במכשירי סמסונג. חובה לבדוק בטרם הרכישה איזה מכשיר מתאים לך ולא לקנות על סמך החלטה רגעית, אבל אני רואה שאתה כבר די סגור אז מהבחינה הזאת אתה די מכוסה.

באשר לשאלתך על שלושת המכשירים, אישית הייתי הולך על הסליידר. יצא לי לשחק בו קצת וזה נראה לי מכשיר מעולה ומאוד נוח, אם כי מחירו, אפילו בחנויות שאינן קשורות לרשת סלולרית כזאת או אחרת, לא זול במיוחד ובוודאי גבוה מהסכום שאני מוכן להשקיע במכשיר שתכל'ס מה שאני צריך שהוא יעשה זה יקבל ויוציא שיחות, יהיה בעל איכות שמע טובה ושלא יהיה יותר מידי גדול וכבד בכיס.

מה עוד? באשר לסלקום - רד מזה. חתמת איתם על חוזה כשקיבלת את המכשיר, קרא את מה שחתמת עליו. אני יודע שזה נ-ו-ר-א ארוך ונ-ו-ר-א משעמם, אבל תגלה שהם מכוסים מאיזה צד שלא תסתכל על זה. גם אני לקחתי את ה-3200 כשנשארה לי עוד שנה לסיום התשלום על ה-6100 שלי (בסכום שערורייתי של 69.90 ש"ח לחודש), אבל ככה לפחות יש לי מכשיר מתקדם יחסית באורנג' (יש לי שני טלפונים, אל תשאל למה :loco: ).

זהו, יצא קצת ארוך אבל מקווה שהתשובה שלי היתה מספיק מקיפה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לפי דעתי רד מ-6230I.

רק מבחינה אחת זה הצלצול שלו.הוא לא חזק כול כך.

מכשיר ה-6280 יהיה לך קצת שונה מהנוקיה הרגילים כי יש לו מערכת הפעלה ממש שונה ממה שהכרת עד עכשיו בנוקיה.

כך טיפ חינם:

שחק פיזית עם המכשירים שאתה רוצה ורק אז תגיע לבחירה ותראה מה נוח לך יותר.

גרסה 3.81 מסדרת את הבעייה

פורסם

ד"א אורנג' מוכנה לבטח מכשירים שלא נרכשו דרכה.

אני גם רוכש מזה שנים רבות מכשירים מיבוא מקביל (לא מוכן להתחייב והרבה יותר זול).

העלות של שירות תיקונים בלבד היא כ-30 ש"ח וכולל גניבה כ-45 שקלים (זה פחות או יותר זהה למחיר שתשלם על ביטוח ושירות למכשיר שרכשת באורנג' לפני המיקוח).

פורסם

משום מה ניראה שאתה נעול על נוקיה.

לדעתי הגיעה הזמן להחליף חברה. מה דעתך על סוני אריקסון K750?

מחיר סביר (כמו של ה6131) מצלמה מ-ע-ו-ל-ה ונגן MP3 (לא יעודי) עם הרחבת זיכרון עד 4 ג'יגה.

אם MP3 חשוב לך מאוד תוכל לקחת את האח התאום שלו ה W800. הם בדיוק אותו הדבר רק שלW800 יש נגן MP3 יעודי עם מצב טיסה (רק MP3 וכל שאר הפונקציות מכובות), שזה נותן לך עד 30 שעות ניגון. יחד איתו מקבלים כרטיס של 512 מגה ואוזניות מעולות. מצד שני הוא עולה יותר מהK750.

אופציה נוספת היא ה W600 שעולה יותר זול משניהם. בא עם 256 מגה ומנגנון פתיחה חמוד. החיסרון שהוא קצת שמן והמצלמה לא משהו.

ד.א אין לי שום דבר נגד נוקיה, פשוט כל המכשירים שלהם מרגישים אותו הדבר. לטוב ולרע.

פורסם
אין לי שום דבר נגד נוקיה, פשוט כל המכשירים שלהם מרגישים אותו הדבר. לטוב ולרע.
זאת ההגדרה הנכונה. לטוב ולרע.

אני כבר 7 שנים עם נוקיה על כמה מדגמיהם (עוד מימי ה-5120) ועד היום לא התאכזבתי משום מכשיר שהיה ברשותי.

הממשק הכי נוח לתפעול מבחינתי, המכשירים ברובם פרקטיים מאוד וכל היופי זה שהם לא מאבדים את הטאצ' שלהם בשום דור חדש של מכשירים שיוצא לשוק.

שיחקתי עם הסוני אריקסון, לא מעט חברים שלי בעלי סמסונגים למינהם והיום אפילו בחנתי V3X...הם פשוט לא נוקיה בשבילי.נקודה.

פורסם

הערה קלילה לגבי דור3:

יש גביה כלשהי על מסד נתונים, איזשהו סכום קבוע כל חודש שלא ניתן לבטל אותו, אם תרכוש מכשיר מחוץ לסלקום ותכניס את הסים, הוא לא יתמוך את שירותי הדור3 למינהם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

האירו את עיניי עם רעיון חדש.

בקרוב מאוד יחול ההסכם החדש שבו יהיה ניתן לעבור בין חברות ולהישאר עם המספר הסלולרי הנוכחי כולל הקידומת!!

כרגע החברות עושות בעיות ומשלמות כנסות אבל העניין יפתר מתישהו בזמן הלא רחוק.

חוץ מזה שישנם שמועות על הגעת כמות נדיבה של מכשירים חדשים בדור ה-3, מה שיוזיל עוד יותר את מחירי המכשירים העכשווים.

אני אמתין בסבלנות. :-)

תודה על התגובות.

פורסם

זה לא הסכם , אלא אילוץ מהממשלה , ונקרא "ניידות מספרים" (Number portability).

להערכתי לפני אפריל מאי לא יהיה יישום בפועל של התוכנית , למרות הקנס המגוחך למדי (כ-300 אלף שקל) שהוטל על החברות השונות.

לגבי השירותים - אין קשר בין רכישת המכשיר מהחברה לשירותים אותם ניתן לקבל. אם למכשיר יש את התכונה, יש USIM (שהוא הSIM של דור 3) וחב' הסלולר מפעילה למנוי את השירות - אפשר לקבל כל תכונה הנמצאת ברשת.

פורסם

בכל אופן כדאי לחכות ולצפות לניידות המספרים.

התחרות תפתח בין החברות לצרכנים בצורה מרשימה מאוד.

כנראה שבינתיים ארכוש בהזדמנות מכשיר זמני עד שהאילוץ יהיה בר תוקף.

שמר, האם באמת ניתן לצפות בתור צרכן ליתרונות מרובות מהאילוץ הזה? (אני לא רואה רעיון לחסרון כלשהו..)

פורסם

מנסיון (קצר מאוד) של חצי שעה בערך עם 6280 - הוא נראה נחמד מאוד , קליל מאוד ביחס לגודל (שמטעה מאוד) , מצלמה מצויינת , צג גדול וברור , ובו זמנית נוח להחזיק אותו.

לעומת זאת , ציפור קטנה (בדמות אוראל RS) לחשה לי שיש באגים כרגע עם ה6280 , לא משהו שאני יכול לערוב לו.

בכל אופן אני חושב שהוא עדיף על ה6230 , גם דור שלישי (למרות התשלום הלא קטן של 15 שקל בחודש על חבילת דור שלישי בלי קשר לשימוש) , וגם בשאר הפונקציות , למרות שה6230 נחל הצלחה לא קטנה.

בכל מקרה - אני אישית מאוד מעדיף עיצוב צדפה , לא יודע למה האמת - פשוט מעדיף . לכן חשבתי על הZ500 של סמסונג (אורנג') , למרות נתונים פחות טובים - 1.3MP במצלמה , אבל העיצוב צדפה שאני מעדיף.

בכל אופן יתכן ובקרוב יגיעו עוד מכשירים שיאפשרו לך לקבל את כל הדרישות שלך.

מה שכן - N93 של נוקיה RULEZ - פשוט מכשיר ענק עם מצלמה באיכות שלא תאמן - יצא לי לשחק איתו מעט (לא שלי) , והוא פשוט מדהים - ויקר בטירוף ... :roll:

פורסם

מדרגות הזיכוי בסלקום :

לקוח פרטי שמדבר מעל 199 ש"ח משלם על 6280 \ 6230I בשורה התחתונה 15 ש"ח.

חייל צריך לדבר מעל 149 ש"ח בשביל לשלם ככה.

לקוח עסקי מעל 99 ש"ח משלם 30 ומעל 299 ש"ח משלם 15.

תקנו בחוץ, גם תשלמו על שיחות, לא ממש יהיה מענה לבעיותכם וגם תשלמו על מכשיר.

haters will hate

• תוכן חדש...