Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החוקים של הפורום קשורים לכל מה שנכתב כאן.

אתה עובר על החוקים האלו.

לכן, תקרא, ואז תערוך את ההודעה הראשונה שלך בהתאם למה שנכתב.

פורסם

הוא רמז לך על כמה נהלים בסיסיים שיש לקרוא לפני שכותבים הודעה בפורום הזה.

אחיייייים שליייי אחושרמוטטטה זה לא במקום.

לשאלתך - ניתן באופן תאירוטי לחבר מגבר של רכב לבית, אך העלות והתוצאה לא משתלמת ולא כדאית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה צריך ממיר מתח מ240 ל14 וולט ואז לחבר הכל כמו שמחברים ברכב הבעיה שעם רימוט תיהיה לך בעיה אז על הכבל תתקין לך מפסק שתרצה לכבות את המגבר אז תלחץ עליו.

כל הסיפור יעלה לך יותר מ400 שקל וישמע גם ככה. עדיף לך לשים עוד כמה מאות ולקנות רסיבר יד שניה זה ישתלם לך יותר.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

סתם תסבכתם תבחור

אתה צריך ממיר ל12V שעולה כמה עשרות שקלים (ואפילו יש לו בנוסף בית של מצת כמו באוטו {אין קשר אבל זה נחמד})

בכל מקרה

בקטע של הרימוט אתה פשוט עושה חוט "מגשר"

ומחבר את הפלוס לרימוט...זהו.

כשתחבר תחשמל זה יופעל לבד...עדיף אבל לעשות מפסק!

יום נעים (:

אני גאה להיות בעל הפיאסטה (87-ישן להללה) הכי יפה ומדהימה בארץ!!!! חחח נראה לי היחידה שסוגרת 180 :twisted:

פורסם

רק אל תשכח שמגבר של רכב מוציא 4 אוהם ורמקול של בית מתנגד ב8 אום מה שאומר שזה יוצר לך בעיה קטנה

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

יש לי רמקולים של רכב עיגול של קינווד בבית עשיתי להם משהו טוב והם עובדים פצצה

עכשיו מה שאני רוצה לחבר למגבר זה כולה סאב וופר של רכב הבנת?

וגם כמה אמפר אני צריך בממיר מתח הזה אם אתה יכול להגיד לי?

תודה!

פורסם

אני גם בדיוק לא הבנתי כל כך מה אומר עניין הגשור... זה נשמע מאוד קל כשמבינים בחשמל

:oops:

חשבתי שהסיפורהכי גדול זה לקנות את השנאי :)

never drive faster than your guardian angel can fly..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...