Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט/סקודה VS פג'ו (בסביבות 40K)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות הכותרת המוזרה היא די מתמצתת את העניין.

לאור ההשבתה של הסוויפט שלי אני זקוק לרכב בדחיפות ( שימוש יום יומי להגיע לעבודה )

התקציב המדובר הוא בסביבות 40K עם אפשרות להתגמשות כלפי מעלה של כמה אלפים.

הדרישות הן:

מרכב 5 דלתות או סדאן אבל לא חובה רכב משפחתי בגודל מלא ( באותה מידה גם סופר מיני לא תספק, דרוש תא מטען בגודל סביר )

נפח מנוע 1.4 או 1.6.גיר ידני בלבד, שנתון 2000-2002

ההתלבטות שלי היא בין 206 1.4 ,פאביה 1.4 ( 16V אם נצליח למצוא),סיאט קורדובה/איביזה/ליאון.

מבחינה דינאמית וביצועים אני מודע פחות או יותר להבדלים בין האופציות מה שיותר מעניין אותי

זה עלויות האחזקה של הרכבים והאמינות שלהם.

מה דעתכם ?

פורסם

קורדובה/איביזה/פאביה בנויות על אותם מיכלולים מיכנים. מנסיון רב בקורדובה ואיביזה אני יכול לאמר שהן אמינות, אחרי שעברו כמה מחלות ילדות, אין להן אמינות יפנית אבל האמינות היא סבירה ויותר ובתנאי שמקפידים על טיפולים שוטפים ונוזל קירור ייעודי למנועי פולקסווגן. יש לציין שהמכוניות האלה מצויידות באבזרי בטיחות מתקדמים לתקופתן.

היות ודיברת על בגאז' אז נשארו רק הקורדובה והפאביה 4 דלתות. לקורדובה בגאז' ענק. לא סתם היא חביבה על נהגי מוניות....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ה-206 הידנית תספק הרבה יותר הנאה (השילדה הטובה האחרונה של פז'ו ,נכון להיום) , אבל תא המטען שלה גבולי מאוד. אני מניח שאתה צריך אותו עבור עגלה. תצטרך לנסות זאת עם העגלה שלך , אבל מירב הסיכויים שזה לא יספיק.

הקורדובה צפופה מאוד מאחור , אבל מפצה על זה בבגאז' יותר ממכובד. יספיק בערך לכל צרכיך.

הפאביה יותר סימפטית - אבל גם הלאון (אם תמצא) ראוייה לתשומת הלב. עדיפה על הקורדובה והאיביזה לצרכיך.

למיטב נסיוני , האמינות דומה בכולן.מכוניות הקונצרן חולקות , כפי שציין בני - את אותם מכלולים , והפז'ו מתבססת על מנועים עתיקים אך מוכחים למדי.

פורסם

תודה על העזרה,

אכן נפח האכסון המינימלי שהתכוונתי אליו הינו עבור העגלה...

לגבי הפביה אני אוכל לבדוק בקרוב כי שנוררתי אחת מחבר שנוסע לחול לשבוע הקרוב.

עקרונית אני מחפש את גרסת הסדאן אלא אם כן לאחר בדיקת הרכב של החבר יתגלה

שתא המטען בעל נפח מספק עבורנו.

שאלה נוספת לגבי התקנת מנגנון ניתוק כרית אוויר של הנוסע בפאביה,בקורדובה אני יודע שהעניין

אפשרי , האם צריך להיות הבדל עבור הפאביה ?

פורסם

After seeing a 206 today i need some advice

How much would you pay for a first hand low mileage 206 with full garage history , but have its right side with bumps that will require a 2K investment, in addition there is a leak from the motor head (probably a gasket- atam rosh manoa)

levy Itzhak calculated price is 48K (base price with out the car parametrs is 45K)

What would you pay ?

פורסם

הרכב מטופל כמו שצריך, קילומטרז' נמוך, חדש יחסית, יד ראשונה וכבר בעיה באטם הראש ?

אני הייתי ממשיך לחפש, לא חסרות בשוק 206 במצב טוב ואני אם כל האהבה שלי למותג עדיין הייתי מעדיף סקודה, שבתקציב זה תהיה חדשה יותר וכנראה גם איכותית יותר.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...