Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אונו i.e.s 1.4 1994[פלאגים - חו"ד]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו החל לסחוב פחות, להרעיש, הנחתי שפשוט הוא נוסע על 3 צילינדרים, פירקתי את חוטי ההצתה אחד אחד, לא מצאתי פלאג שורר ב-100%, אבל מצאתי פלאג שבעת ניתוקו המנוע מגיב בפחות אגרסיביות מאשר ה-3 האחרים.

הוצאתי את הפלאגים, ניקיתי (כעזרה 1) והיום החלפתי את הפלאגים רשמית, המצב אכן השתפר והתופעות לוואי נעלמו.

2 פלאגים שפירקתי יצאו במצב ממש ממש טוב,כמעט חדשים(לא מצולמים). ה-2 האחרים נראים הרבה פחות טוב ואצטרך את דעתכם כדי לאבחן על מה המראה שלהם מצביע ומה הבעיה.

הרכב על פי הסקאלה עבר 173000 ק"מ. הפלאגים הנוכחים עברו בערך 10000 ק"מ, wr7dc.

אגב, עוד שאלה קטנה בשביל הידע הכללי, כשאומרים צילינדר מס' 1 - האם מתכוונים לצילינדר השמאלי ביותר כאשר אני עומד מול האוטו ?

plugs.jpg

פורסם

אכן תערובת עשירה, וזמן עבודה ארוך מהמקובל, מרווח האלקטרודות גדול מאוד, מה שמעיד

על מצתים שלא הוחלפו ברכב הרבה מעל המותר,ותערובת עשירה, של דלק, שיצרה שכבת פיח עשירה מאוד על שני המצתים בתמונה, וסימנים על שחיקת טבעות שמן בצילנדרים שבהם פורקו המצתים.

יש לטפל בתערובת הדלק, כדי להמנע משכבת פיח כזאת תוך זמן קצר במצתים החדשים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה דווקא באתר של לדיקו בהסבר על המצתים כתוב שיש לו בעייה של הצתה מוקדמת או משהו בסגנון.

בכל אופן החשד הוא בטיימינג, הפלאגים בתמונה נדמה לי לא עברו 10 אלף ק"מ אפילו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אז תקרא מה הוא כתב.

הפלאגים עברו עשר אלף אבל 2 מפוייכים מאוד ו2 נקיים מוזר ביותר, לא?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בערך 10 אלף, הכיוון הוא לפחות מזה.

מוזר זה עניין של טעם, גם אצלי היתה תופעה ש 2 פלאגים יצאו מאוד מפוייחים ו 2 יצאו פחות, וידוע לי שאצלי למשל המנוע עובד על תערובת עשירה מאוד.

in the face

with a chair

פורסם
צביקה דווקא באתר של לדיקו בהסבר על המצתים כתוב שיש לו בעייה של הצתה מוקדמת או משהו בסגנון.

בכל אופן החשד הוא בטיימינג, הפלאגים בתמונה נדמה לי לא עברו 10 אלף ק"מ אפילו.

תומר שלום רב!

לפי עדות פותח השרשור המצתים עברו 10000 ק"מ, ואני מוכן להמר שהם עברו יותר מכפליים!

הרגשתי ששני הפלגים שנראים טוב, יחסית(הם לא בתמונה וחבל...)הוחלפו לא מכבר, ואילו אלה שנראים בתמונה, פשוט הוזנחו ולא הוחלפו, מכל סיבה כלשהי...

אין שום קשר לטיימינג.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש קשר כי פותח השרשור לא כתב שלפני הרבה זמן עשה טיימינג ואחרי זה הורגשה ירידה קלה בסחיבה וזה לא טופל וכנראה שפה נעוצה הבעיה.

in the face

with a chair

פורסם

אני אולי צריך משקפיים כי אני לא רואה שום טיימינג בשירשור!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

האם פתרת את בעיית הצלצולים ברכבך שעליהם התלוננת לפני שנה ורבע?

אם התופעה עדיין קיימת, מירב הסיכויים שהתפחמות המצתים נובעת מתופעה זו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
תומר שלום רב!

לפי עדות פותח השרשור המצתים עברו 10000 ק"מ, ואני מוכן להמר שהם עברו יותר מכפליים!

צביקה

צביקה,

ונניח שהמצתים עברו 20,000 ק"מ, מדוע אתה אומר שזה ארוך מהמקובל? בספר הרכב היצרן קבע שיש להחליף מצתים רק כל 30,000 ק"מ. האם 20,000 זה מוגזם?

פורסם
תומר שלום רב!

הרגשתי ששני הפלגים שנראים טוב, יחסית(הם לא בתמונה וחבל...)הוחלפו לא מכבר, ואילו אלה שנראים בתמונה, פשוט הוזנחו ולא הוחלפו, מכל סיבה כלשהי...

אין שום קשר לטיימינג.

בברכה

צביקה

לא כפליים ולא נעליים.

10000 ק"מ לערך. אני לא מסוג האנשים שיחסכו 60 שקל פעם ב7 / 8 חודשים, עם כל הכבוד. אני מטפל ברכב בעצמי ולכן אין לי סיבה לחסוך בהחלפת דברים בסיסים שעולים כמו ארוחה במק-דונלדס.

בפעם האחרונה שהוחלפו - כל ה-4 הוחלפו. השניים הנוספים נראים יותר טוב, לדעתי לפחות, אתם מבינים יותר טוב , זה בטוח.

המנוע אכן הפסיק לצלצל..

בנוגע לטימינג שדובר, בפעם האחרונה שהוחלפה הרצועה חל שינוי קל ב"צליל" המנוע וההתנעה הפכה קשה יותר, אם בעבר האוטו היה מתניע בשנייה של סטרטר, עכשיו יש צורך בשנייה וחצי. היש דרך לבדוק שהחגורה במקומה בלי לעשות 90% דרך להחלפת החגורה בשנית ?

הפלאגים-האחרים.jpg

• תוכן חדש...