Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב מחסור כלכלי, אני נאלץ למכור את כל רכיבי המערכת שלי. כל הציוד עדיין במסגרת האחריות ובשימוש כשנה.

הד יוניט, Clarion 646 - מכשיר ברמה גבוהה מאוד, קורא MP3, יציאת AUX, יציאות לסאב ו-2 מגברים, מכשיר פשוט מעולה. המחיר הוא 1200 ש"ח.

מגבר של Phase Evolution RS4 - מגבר איכותי מאוד וברמה מאוד גבוהה. המחיר 2000 ש"ח.

רמקולים גם כן של Phase Evolution, מסדרת CFS הגבוהה, 5 ורבע אינץ', רמקולים עם סאונד נקי ואיכותי באמת סאונד משובח. 500 ש"ח.

אני זמין בפלאפון כל יום משעה 16:00 ובימי ראשון וחמישי עד השעה 16:00.

אפשר להתקשר כל יום אחרי השעה 22:00 בלילה ועד 00:00.

המערכת מורכבת עדיין ברכב, ככה שמי שמעוניין לשמוע אותה בפעולה מוזמן להתקשר ולתאם מראש.

ליאור - 052-5583833.

Twincharger Stratified Injection

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

*הקפצה*

הפאנל של קלריון - נמכר.

עידכון מחירים:

המגבר במחיר באמת מצחיק של 1600 ש"ח בלבד! (חדש עולה 2200 ש"ח באתר הכי זול שמצאתי).

הרמקולים ימכרו ב-950 ש"ח בלבד! (התנצלותי על המחיר הקודם, שנכתב בטעות ורק עכשיו העירו לי ושמתי לב ותקנתי את המחיר. סט חדש עולה 1350 ש"ח באתר הכי זול שמצאתי!).

הערה: הציוד תקין ושמור בצורה יוצאת מן הכלל (מורכב ברכב עדיין ע"מ להיווכח ולשמוע את המערכת הכוללת) פועל כשנה וחצי ועדיין במצב חדש!! (המחירים באמת נמוכים מאוד מכיון שאני זקוק לכל גרוש, שכירות + שכר לימוד).

ליאור - 052-5583833 (אפשרי להתקשר גם בשבת, במקרה שאין מענה אפשר להשאיר הודעה ואני אחזור בהקדם).

שבת שלום!

פורסם

הקפצה...

מחירו של המגבר נשאר 1600 ש"ח!

החלטתי להוריד את מחיר הרמקולים ל- 800 ש"ח מחיר אחרון וסופי!

הציוד במצב חדש לחלוטין ושמור בצורה יוצאת דופן!

נ.ב - לכל הילדים הלא רציניים, בבקשה, אם אתם סתם שואלים שאלות ומציקים עדיף באמת שלא תתקשרו.

פורסם

הקפצה + עידכון:

הרדיודיסק - נמכר

המגבר - נמכר

הרמקולים רלוונטיים במחיר של 750 ש"ח בלבד! (חדשים עולים 1400 ש"ח).

אני מוכר בנוסף את הסאב-וופר שלי, גם כן של PHASE, מסדרת ה-THRILLER PRO, סאב מדוייק מאוד ומעולה עם סאונד איכותי ולא מרוח בגודל של 10 אינץ', מוציא 180 RMS נקי, זכה להרבה שבחים ופרסים באירופה ובעולם וקיבל ביקורות מצויינות ובלתי מתפשרות. המחיר: 500 ש"ח בלבד! (בזמנו עלה לי 850 ש"ח) - הסאב מגיע עם אחריות היבואן עדיין (SG) עובד דופק ופועל כמו חדש! הסאב מגיע עם תיבה מקורית בנוסף! (ללא תוספת במחיר).

נ.ב - המחירים באמת הוגנים וזולים מפאת צורך דחוף של מזומנים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

UP... מקפיץ...

המחירים נותרו במחירי הזדמנות, במקרה ויש התעניינות רצינית בסאב וברמקולים יחד - ישנה התגמשות משמעותית במחיר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...