Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה רכב לאחותך היא ללא ספק לא תחפש ביצועי מסלול היא תחפש נוחות עוד שנייה יותר למאה לא כל כך יפריע לה לטעמי, הפוקוס עולה על כולם בנוחות הנהיגה וכיוון שזה רכב שמיועד לבחורה בהחלט הפוקוס היא הבחירה הטובה מכולן.

dreams dreams dreams do not come true

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני כרגע מנסה לבחור בין קורולה לפוקוס. חיפשתי הרבה בפורום זה וגם באחרים ולא מצאתי תשובה. ערכתי נסיעה בקורולה ודי התרשמתי ממנה. הבעיה היא שאני לא מצליח להגיע לפורד בגלל הארועים אצלינו בצפון. אני אישית נוטה לכיוון של פורד (אני מעדיף רכבים אירופאיים).

העניין הוא שאני לא מצליח להבין למה כולם מתכוונים כשאומרים שהיא "לא מספיק זריזה, איטית, חלשה...

האם זה אומר שתהיה לי בעיה בעליות (בחיפה לדוגמא) או אולי לא יהיה לי מספיק תאוצה להשלים עקיפה של רכב בנסיעה על הכביש? או שרק לא אוכל להשתתף ב"מרוצי רמזורים"שבעצם גם עכשיו אני לא משתתף בהם.

מה אתם אומרים?:roll:

פורסם

גם בפוקוס יהיה לך מספיק כוח לרוב העליות והעקיפות במהירויות חוקיות.

הקורולה פשוט יותר זריזה ותיאום המנוע גיר שלה עדיף לטעמי. נקודה שלא הוזכרה כאן להפתעתי היא שעיצוב הפנים שלה פשוט משמים ברמת ארון קבורה, לעומת של הפוקוס שיחסית נעים לעין.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הפוקוס מרגישה כבדה, כאילו עושה טובה שהיא נוסעת,רכב סרבני משהו....

לאחר שתעשה סיבוב על הפוקוס לעומת המתחרות,אתה תבין מה זה כבדות ועצלות.

פורסם

gregp - כשתנסה להאיץ בפוקוס, בכל שיפוע מתון, ואפילו בקו ישר, אתה תמצא את עצמך עושה תנועות כמו קאובוי שמנסה לדרבן סוס - האוטו פשוט חלש, ואין דרך אחרת להתחמק מזה - גם הדור הראשון לא נודע בכוחו, אבל הוא היה קל ב200 ק"ג מהדור השני, על אותו המנוע.

אם אתה גר באיזור משופע, ולפי הודעתך משתמע שכן, צריכת הדלק שלך גם תהיה די גבוהה - הפוקוס עושה בערך 1-10 בנהיגה סבירה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

גיא- היא לא כ"כ נוחה. די קשיחה.

זה שלנו זה נוח, נחמד, הרבה אנשים שאני מכיר לא אהבו את הקשיחות הזאת.

אני משווה אותן מבחינת נוחות, לקסארה למשל.

על קסארה לא נסעתי מזמן. מבין המשפחתיות הנמכרות היום, הפוקוס היא הנוחה ביותר. והיא גם נוחה בפני עצמה. בלי השוואה לרכבים ספורטיבים, אבל גם בלי השוואה ל-C5. אולי המושבים המעט קשים הפריעו, וזה כבר משהו אחר שלא קשור לנוחות המתלים.

ולגבי פוקוס 1.6, למי שקונה פרטי שווה מאובזר, שווה כבר לעבור ל-2.0.

פורסם
gregp - כשתנסה להאיץ בפוקוס, בכל שיפוע מתון, ואפילו בקו ישר, אתה תמצא את עצמך עושה תנועות כמו קאובוי שמנסה לדרבן סוס - האוטו פשוט חלש, ואין דרך אחרת להתחמק מזה - גם הדור הראשון לא נודע בכוחו, אבל הוא היה קל ב200 ק"ג מהדור השני, על אותו המנוע.

קודם כל אני שמח שפתחנו את הנושא. ממה שאתה כותב כאן אני מסיק שזה מסוכן לנסוע בפוקוס - לפי התיאור אני לא אוכל להשלים עקיפה בזמן וזה ממש בעיה או שאולי אנחנו בכל זאת הגזמנו. אשמח לשמוע מבעלים של פוקוס חדשה.
פורסם

אל תיקח את מה שאמרתי לקיצוניות נגדית - לא חסרות מכוניות יותר עגלתיות (מישהו אמר יונדאי אטוס

?).

ממש לא מסוכן ולא נעליים - לא מכיר את כישורי ומנהגי הנהיגה שלך, אבל הפוקוס תשלים עקיפה בטיחותית באופן סביר. אם אתה עוקף במצבים שבהם גם בוגאטי ויירון עם ניטרו תתקשה - שאלוהים יעזור.

דרך אגב, אם אינני טועה, אפילו גרסאות הליסינג מגיעות במודל 07 עם 6 כריות אוויר.

אבל אני לא בעלים של פוקוס חדשה, וכבר לא בעלים של ישנה, ככה שנפנה את הבמה למי שיש לו יותר נסיון עם הרכב.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

פוקוס,אין פה שום עניין של סיכון מכיוון שתמיד ניתן להדביק את הדוושה לרצפה ולצאת לעקיפה בלי שום בעייה, השאלה היא ,אם לא איכפת לך לנסוע עם רגל כבדה כל הזמן על הגז,שזה אומר צריכת דלק מוגברת, ושחיקת מכלולים מוגברת היות ואתה לוחץ עד הסוף "הרבה זמן" , שוב הכל יחסי.

בטויוטה או במאזדה, מספיק ללטף את הגז והיא כבר דוהרת.

בפוקוס,צריך לבקש יפה לפני, ולחכות ...ולבסוף היא אומרת לך ....טוב נו בסדר...

פורסם

הייתי הולך על מאזדה 3 בגלל המראה והמנוע וגם מליסינג היא מגיעה בצבעים משעשעים ולא תמיד רק כסוף

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

בטויוטה או במאזדה, מספיק ללטף את הגז והיא כבר דוהרת.

בפוקוס,צריך לבקש יפה לפני, ולחכות ...ולבסוף היא אומרת לך ....טוב נו בסדר...

כדאי להחזיר את הדברים לפרופורציות. גם מאזדה 3 1.6 היא לא מטוס. ממש לא מטוס. מי שרוצה קצת יותר כוח שיקח את גרסאות ה-2.0 ל'.

פורסם

בכלל לא מטוס, אולי דאון.

כרגע יש לי גם מאזדה 3, וההבדל מאוד גדול בינה לבין הפוקוס.

אם יש אופצייה (ליסינג אחרי הכל) לקחת 2 ליטר - מאוד מומלץ, במיוחד אם הדלק לא עליכם. במקרה כזה המאזדה עדיין מהירה יותר, אבל הפוקוס לא תסבול ממחסור בכוח, וגם מאובזרת הרבה יותר.

בקיצור - טויוטה משעממת אך אמינה ומרגישה חזקה, המאזדה הכי "ספורטיבית" וקשורה לנהג (ובכלל לא נופלת מהטויוטה במובן של כוח, למרות הבדל קל בהספק), פוקוס - המקום הכי טוב להיות בו בין שלשת המתחרות, אבל החלשה ביותר, ולפי דעתי גם המומלצת במקרה זה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

האימפרזה הכי נוחה לנסיעה במשפחת ה1.6 שהוזכרו מטלים מעולים אומנם היותר חלשה מ100-0 מכולם אבל בעליות יש לה + על כולם, אני הייתי מנסה גם אותה ,ואם מדובר רק על תאוצה וכח המאזדה 3 תיהיה הטובה מכולם.

!Blue Subaru Impreza

• תוכן חדש...