Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון סאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.התחלתי לכוון מערכת ואת הרמקולים קדמיים כיוונתי עד לרגע שנשמע עיוות ואז הורדתי גיין בקצת,עברתי לסאב וגם כשהגיין פתוח מלא לא הרגשתי\שמעתי עיוות ,האם זה אומר שאני יכול להשאיר גיין פתוח עד הסוף?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

איזה סאב? מגבר? דגמים בבקשה...

דרך עגב גם אצלי זה ככה. לדעתי אצלי זה בגלל שיכולת ספיגה של הסאב היא 400רמס ואני נותן לו בקושי 250.

פורסם

בעקרון כן, אם המגבר שלך לא מספיק חזק אתה יכול להשאיר את הגיין פתוח עד הסוף.

צאיך להזהר שמהגבר לא חלש מידיי, זה גורם מספר 1 לשריפת הסאב ע"י עיוות (Distortion).

חוץ מזה, שים לב לכיוון של הקרוסים.

כדי ליצור תחושה של באס שמגיע מקדימה אתה רוצה לתת לרמקולים הקדמיים להוציא קצת מיד-באס.

ולכוון את הסאב לתדרים בהתאם.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

מגבר אוריון 4004 סאב C12קיקר.מגבר בגישור 150RMS וגם סאב 150RMS .מכוון משו כמו ל50-60 הרץ

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לפי דעתי מאוד מאוד קשה לשמוע עיוותים בתדרים שהסאב מנגן (נמוכים) רק אוזן מיומנת שעושה זאת כל יום תוכל לכוון את הסאב (במקרה שלך כמובן). אני ממליץ לך לבוא מחר למפגש פורום בר"ג - אני בטוח ללא כל ספק שיעזרו לך !!.

בברכה.

• תוכן חדש...