Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד סיפור על משטרת ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע הפסקת החשמל שיתקה את רוב גוש דן וגם רוב הרמזורים לא פעלו.

בדרכי לעבודה אני חולף כל בוקר בכניסה לאיזור התעשייה פארק סיבל בראש העין בנסיעתי מערבה,מי שמגיע מכיוון הגבעות בראש העין חולף על הצומת בכניסה לאיזור התעשייה ומכיוון שהרמזורים לא פעלו,נכנסו לתוקפם תמרורים ולפוני ימינה מאיזור התעשייה יש שלט "עצור" ענק.לתדהמתי רכב הייטק מסוג הונדה סיוויק ובמקביל(!)אליו משטרת תנועה חלפו על השלט מבלי להאט אפילו,גרמו לי לבלימה על מנת שלא אתנגש בהם,אין לי מילים לתאר את העצבים שלי באותו הרגע - ב י ז י ו ן.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

כמו במאות שרשורים לפני, אני אכתוב לך את התשובה הקבועה.

למה ישר לקפוץ למסקנות?

אתה יודע מי היו הרכבים? לאן הם נסעו?

אולי הרכב השכרה הוא גם משטרתי, והם מיהרו להציל חיים או למקרה חרום אחר, חשבת על זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...