Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדה מהכביש..!!?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בטסט מודדים CO בלבד - ממיר כמאט ולא משפיע על פליטת CO - הוא נועד "לשרוף" גזים אחרים שלא נכללים בדרישות תקינות הרכב (בינתיים)

במנוע לא מתבצעת תמיד שריפה מלאה

בנזין + CO2 +H20

כשאין שריפה מלאה נוצר הגז CO שהוא גז מסוכן.

הממיר מחמצן את ה CO לCO2, ולכן אם אין ממיר רואים זאת מיד בפליטת CO גבוהה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מורידים אותך מהכביש ל-48 שעות ואתה צריך לשלם גם על אגרה חדשה או רק ללכת לעשות טסט פשוט כמו כל שנה?!

קיימות שני סוגי "הורדות"-הודעות אי שימוש ברכב:

(1)עיכוב רישיון רכב ל-48 שעות ע"י שוטר/בוחן עד לתיקון הליקויים וההזרתו עם סיום הבד' החוזרת של השוטר.

(2)ביטול רישיון הרכב(חותמת מבוטל ע"ג הטופס), יש צורך לגשת לבצע רישוי מחדש, להיבדק כמו בטסט, לסדר ליקויים(במידה ויש), לגשת למשרד הרישוי עם טופס אישור מהמכון להוצאת כפל רישיון.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
מה זה....זה ממש מוגזם.

בגלל משהו קטן כמו אגזוז מסכן אני צריך ללכת לשלם 1000 שקל רישוי מחדש?!?!?!

המדינה הזו מתחרפנת לגמרי.

ל"הורדה" ישנם שלושה סוגי קנסות:

(1)250 ש"ח.

(2)500 ש"ח.

(3) 1K ש"ח.

אינני בקיא איזה מתקנות התעבורה כלולים בכל אחד מברירות הקנס השונות.

כמו כן ישנה "הורדה" שעליה אין בררת קנס כלל, אלא העמדה לדין-שינוי מבנה הרכב.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
מה זה....זה ממש מוגזם.

מי שיש לו 1000-2000 שקל לשלם בשביל 'רעש מגניב' מדבקה על הטמבון ו-0.5 כ"ס, סביר שיש לו 1000 שקל לשלם לקנס. וממה שאני מבין פה זה בד"כ לא מגיע ל-1000 שקל האלה.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

מתןך נימוס לא כתבתי במפורש שאני חושב שלשים 1000 שקל באגזוז זה כמו לזרוק אותם לזבל.

פורסם
מה זה....זה ממש מוגזם.

מי שיש לו 1000-2000 שקל לשלם בשביל 'רעש מגניב' מדבקה על הטמבון ו-0.5 כ"ס, סביר שיש לו 1000 שקל לשלם לקנס. וממה שאני מבין פה זה בד"כ לא מגיע ל-1000 שקל האלה.

למה אתה סתם זורק שטויות לאויר?

את האגזוז שיש לי ברכב לא אני שמתי, אלא קודמי.

מאיפה לך שהוא עלה 1000 שקל???

ו..אני לא שם שום מדבקה, אין ולו מדבקה אחת על הרכב.

בגלל שיש לי אגזוז שבולט מהרכב אני צריך לשלם סכומי עתק, למה????

רק אתמול התבוננתי על רכבים ויש מסה של רכבים שהאגזוז בולט להם מחוץ לפגוש, אונו,מזדות וכו', אז מה גם להם צריך להלביש דו"ח?!

מדינת משטרה, רוצה לעשות כסף קל על חשבון האזרח הפשוט, הדו"ח של לירן רק מעצים את מחשבתי על השוטר המצוי.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם
למה אתה סתם זורק שטויות לאויר?

אני בדרך כלל משתדל שלא, לפעמים מתפלק לי.

את האגזוז שיש לי ברכב לא אני שמתי, אלא קודמי.

אז אין לי טענות אליך ספציפית, חוץ מזה שלא שאלת את המוכר האם האגזוז חוקי ברשיון.

מאיפה לך שהוא עלה 1000 שקל???

האמת, מעולם לא בדקתי כמה עולה אגזוז סביר, אבל אני יודע שיש אנשים שמשקיעים את הסכום הזה בהגברת ו'הגנבת' הרעש שלהם.

ו..אני לא שם שום מדבקה, אין ולו מדבקה אחת על הרכב.

יופי, אני ממש בעדך. גם אני מקלף בקפדנות כל שטות שאיזה מוסכניק / מתקין אודיו הדביק לי על האוטו. כולל מסגרות מסביב למספר.

בגלל שיש לי אגזוז שבולט מהרכב אני צריך לשלם סכומי עתק, למה????

כי זה לא חוקי, ואתה יודע שיש דבר כזה אגזוז לא חוקי (וגם צמיגים אגב), והיית צריך לבדוק.

רק אתמול התבוננתי על רכבים ויש מסה של רכבים שהאגזוז בולט להם מחוץ לפגוש, אונו,מזדות וכו', אז מה גם להם צריך להלביש דו"ח?!

כן, בעיקר אם הם עושים רעש לא סביר / זיהום אוויר מוגבר. חכה שיתפסו אותם.

מדינת משטרה, רוצה לעשות כסף קל על חשבון האזרח הפשוט, הדו"ח של לירן רק מעצים את מחשבתי על השוטר המצוי.

לצערי, נכון לרוב. במקרה של אגזוז 'ליופי' שלא עושה רעש יתר / זיהום יתר, אני מסכים אתך. במקרים האחרים - לא חוקי ומפריע. לפעמים החוק דבילי. כבר כתבתי על זה יותר מדי במקום אחר.

פורסם

כאשר קניתי את הרכב הדבר האחרון שעניין אותי זה האגזוז.

אין דבר כזה אגזוז לא חוקי, יש דבר כזה מדינה מפגרת ב-30 שנה אחרי כולם שקובעת חוקים שעושים לה טוב ומכניסים לה כסף קל.

האגזוז שלי מתוצרת OMP והוא מותאם במיוחד לרכב, בדוק מאתר OMP.

הוא יחסית שקט לאגזוזים אחרים.

בשבועות הקרובים אני אקבל את הציוד שהזמנתי מפרדי ובאותה הזדמנות אני גם אקח ממנו אישור מצולם לאגזוז, נדפוק 2 ציפורים במכה.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

20VT, אתה מגזים .

בוא נתחיל בעובדות.

1. אגזוז זרימה חופשית לא מזהם יותר.

2. אולי הוא עושה קצת יותר רעש אבל זה עדיין במגבלות הרעש המותר עד כמה שידוע לי.

3. הוא כן חוקי, יש חברות שיש להם אישור ממכון התקנים לשווק את המוצר שלהם (למשל, סופרספרינט וANSA)

עכשיו בוא נעבור לכמה דברים שהם לא עובדות.

וואלה, אז אני יכול להגיד שמי שיש לו אוטו עם טורבו ו 180 כ"ס אין לו בעיה לשלם כל חדש קנס על מהירות .

בהפוך על הפוך אני יכול להגיד שמי שקונה אוטו עם 180 כ"ס ולא עובר את ה 140 זה כמו "לזרוק כסף לזבל", היית קונה פונטו, מגיע בדיוק לאותם תוצאות.

להיכנס לאנשים לראש ולכיס ולהחליט בשבילם מה טוב או לא, זה לא התפקיד שלך, לא לכולם יש צרכים כמו שלך ולא לכולם העדפות כמו שלך.

זה לא חוקי, ואתה יודע שיש דבר כזה אגזוז לא חוקי (וגם צמיגים אגב), והיית צריך לבדוק.

גם לנהוג 140 זה לא חוקי, גם לעבור באדום כהולך רגל או לא במעבר חצייה זה לא חוקי, בוא תגיד לי שאתה לא עושה את זה.

פורסם
יש פה משהו?

שיש לו ממיר לראלי 1600 ?

שיכול לעזור לי ?

:!: יש לי ממיר + דוד מעבר של 106 XSI :!:

אני אוכל להלוות לך אותו לצרכי טסט וכו' ... הם מחוברים יחד , רק לחתוך ולרתך עך הצנרת הקיימת .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
וואלה, אז אני יכול להגיד שמי שיש לו אוטו עם טורבו ו 180 כ"ס אין לו בעיה לשלם כל חדש קנס על מהירות .

זה מה שהתכוונתי בהודעה הקודמת שלי, פשוט שלומי כתב את זה יותר יפה :)

פורסם

אני לא כזה מומחה גדול ... :!:

אבל נראה לי שקצת סטיתם מהנושא ... זה לא חוכמה לקשקש , תנסו לעזור לבחור :idea:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...