Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה בגלל שבשעה טובה ומוצלחת הצלחת להגיע לשם :wink:

פינטזתי שגם אני יצטרף אבל כניראה שהחודש זה לא יקרה :-( הוויזה ניבלעה.

*עוז לא להגיב, זה היה בצחוק.*

אחרי שהיא תצא מהצד השני ננסה לארגן משהו?גם אני רוצה אבל לא בחודש ה...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

dj-niv - אני ממש רציני לגבי זה !! אני פשוט רוצה להתנסות בסקיד קאר שנראה לי ממש חיוני להבנת הנלמד.

http://www.alternativi.com/skid.htm - כנס לפה ותראה את החשיבות, כמו כן זה מראה על השקעה בתלמיד בסופו של יום אתה משאיר שם 700 ש"ח ואתה מצפה לתמורה לכספך - תרחרחו קצת באתרים של בתי הספר וגם פה באתר ותראו את התגובות אני מאוד התלהבתי, בשבילי לשים 700 שח זה דורש ממני חשיבה וסיקור לפני שאני מפזר כספים לכל עבר, אבל אני יודע שאני ילמד דברים חיוניים שרק יעזרו ואנו נלמד מכך.

כמו כן תראה את הצוות - http://www.alternativi.com/staff.htm - פה רואים מקצועיות ברמה גבוהה - לעומת זאת תראו במסלולים לא מציגים את הסגל הבכיר אלא מציגים את ראם סמואל ומה שבטוח זה שהוא לא ילמד אותנו - אז הבנאדם נהג מרוצים זה אומר שהוא ילמד כל קבוצה וקבוצה מאיתנו ??

אני לא בא להגיד משהו רע או משהו אחר אני פשוט חושב לפי הדעות ששמעתי וראיתי יש העדפה לאלטרנטיבי כי בסך הכל אנחנו שמים סכום מכובד ומצפים לתמורה בחזרה.

אם משהו מצטרף איתי לקורס באלטרנטיבי או שזה גרם לו לשנות דעה ורוצה לבוא איתי לקורס שם

אני ישמח.

יוני

פורסם
dj-niv - אני ממש רציני לגבי זה !! אני פשוט רוצה להתנסות בסקיד קאר שנראה לי ממש חיוני להבנת הנלמד. -----> אני גם כן בעד, למרות שעברתי קורס מגרש החלקה כדאי לרענן וזה חינם.

http://www.alternativi.com/skid.htm - כנס לפה ותראה את החשיבות, כמו כן זה מראה על השקעה בתלמיד בסופו של יום אתה משאיר שם 700 ש"ח ואתה מצפה לתמורה לכספך - תרחרחו קצת באתרים של בתי הספר וגם פה באתר ותראו את התגובות אני מאוד התלהבתי, בשבילי לשים 700 שח זה דורש ממני חשיבה וסיקור לפני שאני מפזר כספים לכל עבר, אבל אני יודע שאני ילמד דברים חיוניים שרק יעזרו ואנו נלמד מכך. -------> הם בהחלט משקיענים.

כמו כן תראה את הצוות - http://www.alternativi.com/staff.htm - פה רואים מקצועיות ברמה גבוהה - לעומת זאת תראו במסלולים לא מציגים את הסגל הבכיר אלא מציגים את ראם סמואל ומה שבטוח זה שהוא לא ילמד אותנו - אז הבנאדם נהג מרוצים זה אומר שהוא ילמד כל קבוצה וקבוצה מאיתנו ?? ----> פה אני חולק על דעתך כל המדריכים של מסלולים טובים ועברו המון בחיים בנוגע לרכב ולהדרכה, אל תשכח ראם נהג מכובד ולא שנה או שנתיים, יש לי תמונה שלי מצולם איתו ועם אחי מאוטומוטור 98 נראה לי עם האיביזה הצהובה.

יש כבוד והרבה. הוא גם הדריך אותנו יחד עם עוד מדריך שעשינו יום עיון בסדנת ספויילד והוא והמדריך השני שסליחה שאני לא זוכר את שמו, היו מאוד מקצועיים ותרמו ידע עיוני רב.

אני לא בא להגיד משהו רע או משהו אחר אני פשוט חושב לפי הדעות ששמעתי וראיתי יש העדפה לאלטרנטיבי כי בסך הכל אנחנו שמים סכום מכובד ומצפים לתמורה בחזרה.

אם משהו מצטרף איתי לקורס באלטרנטיבי או שזה גרם לו לשנות דעה ורוצה לבוא איתי לקורס שם

אני ישמח. ----> אני בדעה שלך בשני בתי הספר תקבל קורס מקצועי וטוב פשוט אני חושב שכדאי לשקול את אלתרנטיבי כי א' נותן קורס יותר מלא ומאתגר, ב' יותר זול וג' לא נשכח את הצ'ופרים, קטנים ולא יקרים אבל כל הכבוד על היוזמה המבורכת.

יוני

לירן.

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם
אחרי שהיא תצא מהצד השני ננסה לארגן משהו?גם אני רוצה אבל לא בחודש ה...

כן, אולי חודש הבא.

פורסם

עידכון אנחנו כרגע 8 איש.

חסרים לנו עדיין 4 אנשים כדי לסגור את העניין.

מי שמעוניין מוזמן לשלוח לי הודעה בפרטי

פורסם
עידכון אנחנו כרגע 8 איש.

חסרים לנו עדיין 4 אנשים כדי לסגור את העניין.

מי שמעוניין מוזמן לשלוח לי הודעה בפרטי

אתה עדיין נעול על מסלולים ? מכיוון שאני עדיין בדעה ללכת לאלטרנטיבי

אם בכל מקרה זה ישתנה אתה מוזמן לשלוח הודעה.

פורסם

את הקורס הזה מבצעים עם הרכב שלך או של המדריכים???

מה לגבי מיגרש ההחלקה באשדוד (הביה"ס לתחבורה הארצי)

יש להם מורים מהרמה הגבוהה ביותר עם ניסיון עשיר מאוד.

ירון מאיר

פורסם

במסלולים ההדרכה נעשית כל אחד על הרכב הפרטי שלו.

ההחלטה נעשתה כבר-רוב מי שנרשם העדיף את מסלולים, זו לא בחירה אישית שלי.

מי שרוצה עדיין להצטרף לקבוצה זה עדיין אקטואלי, בינתיים אנחנו 10 רשומים.

ההרשמה נסגרת בסוף השבוע הזה.

פורסם

מאיר - ההדרכה של מסלולים יושבת באותו מתחם באשדוד.

החלק של משרד התחבורה מטפל בערך במשאיות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יום חמישי הבא אני חוזר מטורקיה אני סוגר את הכל.

כרגע אנחנו 9

מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה לפרטי.

המשתמשים הרשומים כרגע הם:

shemesh17

m3x7r3m3

aviram-c

Leon

Tom22

rafi36

pentos

The Red

ואני

מי שרשום שרוצה לבטל את ההירשמות שלו שיודיע לי בפרטי.

מי שלא רשום פה ועדיין רוצה להצטרף שישילח לי הודעה בפרטי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי הנה הפרטים הסופיים:

הקורס יהיה במסלולים

מחיר: 750 ש"ח.

תאריך: 13.8.06

רק אנשים רציניים לפנות אליי כי אני מכין רשימה סופית של המשתתפים.

לפני זה פנו אלי כמה רצינים שלא ידעו מה נסגר איתם!

כל אלה שלא בטוחים אם הם יכולים וכו' שלא יפנו אליי.

תודה ניב.

בינתיים אף אחד לא נרשם אצלי הכל יתאפס לכן מי שרוצה שיצור קשר באיי סי קיו 623643.

פורסם

אני רוצה להזכיר לניב ולאחרים שהמחיר הזה הוא ממש ממש לא רגיל, ואם מישהו חושב שהוא יקבל כזו הצעה באיזשהו זמן אחר - יש לו טעות גדולה.

זה מחיר מיוחד וחד פעמי שתלוי במינימום משתתפים והוא לקבוצה שמתארגנת דרך הפורום.

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

• תוכן חדש...