Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שחלה פה אי הבנה גדולה.

הבחור שדיברתי איתו באלטרנטיבי אמר לי שמקבלים סרטונים, מדיד לחץ אוויר וכל מיני שטויות כאלה. אמרתי לו במפורש שזה לא מה שמרשים אותי! וזה לא מה שיכריע את ההחלטה.

הסברתי לו שהשילוב של המחיר והמקצועיות הוא זה שיקבע בסופו של דבר.

שני אנשי המכירות הציגו את הקורסים שלהם ואני התרשמתי ממידת המקצועיות של השתיים. אחרי שהמחיר יהיה סופי אני יפרסם את ההצעות הסופיות של השתיים.

חברים אנחנו כרגע לא נעולים לא על אלטרנטיבי ולא על מסלולים.

אנחנו קבוצה וצריך להגיע לפשרה- כי חלק אומרים לי רק אלטרנטיבי, וחלק אומרים רק מסלולים.

תנו לי לדבר עם משה ממסלולים ואחרי זה נקבע לאן פנינו מועדות.

בינתיים יש היענות גדולה מאוד וכרגע אנחנו 13 איש רשומים.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערי אם זה יהיה בין התאריכים 16-23 ליולי כולל, Count Me Out

אני באילת בתאריכים הנ"ל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טוב לצערי הרב אני לא אוכל להגיע כי יש לי צה"ל אבל אם בכל זאת יהיה תאריך אחר (מאוחר יותר) אני מוכן ו 700 - 750 שקל זה דיי טוב

אגב אם זה רלוונטי אז ההעדפה שלי היא למסלולים...

וקבל דאבל ח"ח על היוזמה....

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

עדכון.

סגרתי עם משה ממסלולים.

750 ש"ח.

התאריך השתנה! בטוח שהקורס יהיה לקראת תחילת אוגוסט

ז"א 2\3 באוגוסט.

אני רוצה לעשות רשימה סופית של המשתתפים.

אז כל מי שמעוניין שישלח לי שוב הודעה פרטית עם הפרטים שלו.

רק אנשים סופיים והחלטיים שישלחו לי הודעה בגלל שצריך יותר מ12 אנשים בקבוצה כדי לקבל את ההנחה.

כרגע אף אחד עדיין לא רשום אצלי, שלחתי לכל מי שהתעניין הודעה בפרטית. מי שיחזיר לי הודעה אני ירשום אותו.

פורסם

לגבי מקצועיות כל אחד שיחליט מה מתאים לו יותר - מסלולים או אלטרנתיבי (ואתם מוזמנים לשאול כל מדריך מהו העבר הנהיגתי שלו ולברר את הסוגייה)...

אבל לגבי הציוד - רק באלטרנתיבי יש סקיד קאר (רכב בעל גלגלי צד המדמה החלקות ואיבודי אחיזה בהתאם לשליטתו של המדריך)

- מי שלא התנסה לא יודע במה מדובר. לדעתי זהו מצרך חובה בכל קורס מתקדם.

מומלץ.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תראו אני הרבה זמן רוצה לעשות את הקורס, ואכן עדיפות היא לטובת אלטרנטיבי גם בגלל הסקיד קאר וגם בגלל המתנות הנחמדות (בנוסף למחיר הזול יותר)...

אני חבר PSI וכשאצלנו עשו יום משותף יצא מדהים, ויש הוכחות בשטח...

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם

אני מצטרף לקונדסון מתוך הכרות שלי גם עם בתי ספר בארופה ואין בית ספר שמכבד את עצמו שאין לו סקיד קאר

דבר שני, אלטרנטיבי קרובים יותר מבחינה גאוגרפית וקל יותר להגיע.

חוץ מזה המחיר יותר זול באלטרנטיבי שזה בכלל עוד סיבה ללכת לשם

KUNDASON אני איתך ואני חושב שאת הקורס שלי אני יעשה באלטרנטיבי

כמו כן גם תראו את התגובה הקודמת ואת חוות הדעת של PSI על אלטרנטיבי

יוני

פורסם

ושכחת את צוות המדריכים ה-מ-ע-ו-ל-ה באלטרנתיבי... 8)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יוני, קרוב יותר למי?

אני גר בשדרות אז תבחן את השאלה שלך שוב, עם כל הכבוד אנחנו באים בקבוצה לא ביחידים,

שוב תמורת הידע שאני ארכוש ביום הזה אני מוכן לינוסע עד כ''ס אבל תראו לי שזה אטרקטיבי

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

לירן - על מה אתה מדבר ?

עד כמה שאני יודע psi לא עשו משהו באלטרנתיבי.

אורגנו בעבר קורסים אצל און בדרייב-ארט (שעד כמה שאני יודע לא היית בהם).

התכוונת באופן כללי שמשהו משותף יכול לצאת אחלה ?

אני תומך בכל קורס ולא הולך להביע דעה לאף כיוון אבל קחו בפרופורציה את ה"מתנות", כולה מדיד. הסקיד-קאר זה באמת אחלה (מקווה שאיזנתי :smile:).

ניר

פורסם

אנחנו יודעים שהמקצועיות גם של מסלולים וגם של אלטרנטיבי היא גבוהה מאוד.

רוב מי שהתעניים העדיף את מסלולים ולכן מסלולים נבחר.

לכן מי שרוצה להצטרף לקבוצה שיצור איתי קשר.

פורסם

הסקיד קאר אחלה של דבר.

ובאותה נימה מההתרשמות הכללית שלי (שביליתי קצת זמן פה ושם) התרשמתי שהחשיבה של מסלולים היא יותר בכיוון הספורטיבי מאשר אלטרנטיבי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...