Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקת באס במפגש קרור אויר 30.06.2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, שיפוץ מהמם נגיעה בכל פרט קטן, אהבתי את הסלון ואת החוץ, הטרנספורטר נראת שנולדה מחדש.

אגב שימו לב ליחודיות של רוני בכל שיפוץ הרכבים, סתכלו על הגלגל, הטאסה ניקל, מתחתיה צבע הרכב, מסביב לבן ואז הצמיד השחור לבטח.

מענין כמה הוא מבקש על החיפושית, ראיתי את הרכב הזה פעם במקרה היא מהממת.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

וואו, אחד היפים.

הרכב נראה כאילו כרגע עזב את שערי המפעל, חבל שלא עטפת את המושבים בניילונים והיית מצלם אותך קורע אותם, כי ככה זה נראה.

שיפוץ מדהים, עבודה מדהימה, ירידה לכל פרט ופרט גם השולי ביותר, פשוט תענוג לעיניים.

אגב, הצבע מדהים.

תתחדש, תתיישן או איך שתרצה לקרוא לזה העיקר שאתה מבין את הכוונה.

under construction..

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אגב, התמונות גרמו לי ללכת היום ועם קצת מים לראות אם זה עדיין מחכה לי מתחת לאבק...

אסף.

מחכה לי, התכוונת....

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• תוכן חדש...