Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך Audi A3 2007 2.0FSi מכל הבחינות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריכת דלק, אחזקה וכו'.

האם האוטו אמין כמו הקודמים שלו?

הזמנתי תיבת הילוכים אוטו' טיפטרוניק אם זה משנה.

תודה מראש,

פורסם
אתה שואל אחרי שהזמנת? חכם מאוד..

שמעתי חוות דעת על האוטו כבר, ואני סגור עליו סתם עניין אותי לשמוע עוד קצת דעות של אנשים.

חשבתי בהתחלה על הגולף החדשות אבל האוטו לדעתי ממש מכוער,

פורסם

אמין? לא יודע.

צריכת דלק - כמו רוב ה-2.0 ל'.

עלויות אחזקה - לא נמוכות. ביטוח יקר, טסט יקר, טיפולים יקרים. אבל ככה זה כשקונים אוטו ב-200אלף שקל.

איך האוטו? משפחתית משודרגת, עם איבזור טוב ואיכות הרכבה מצוינת. נוחות נסיעה בינונית כמו רוב האודים, הגה קל ומנותק. אחיזה גבוהה. מנוע ותיבת הילוכים טובים מאוד. הרבה שואו - הרכב נראה נהדר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רק לציין שהיא אחת המכוניות היותר יפות שיצאו בזמן האחרון, אני ממש התאהבתי במראה של ה3 דלתות.

(לא הספורטבאק, פחות יפה).

תתחדש לך, אני בטוח שתהנה.

לא אמורות להיות בעיות מיוחדות באוטו דנדש מהחברה אם תטפל בה כראוי ובזמן.

פורסם
צריכת דלק, אחזקה וכו'.

האם האוטו אמין כמו הקודמים שלו?

הזמנתי תיבת הילוכים אוטו' טיפטרוניק אם זה משנה.

תודה מראש,

אתה מתלוצץ? הזמנת רכב חדש יוקרתי ויקר ואתה מתעניין בצריכת הדלק ?

הלא בעלות של ירידת הערך של הרכב שלך בשנה הראשונה אפשר לקנות מכונית קטנה.

מי מחברי הפורום יוכל לספר לך על האמינות של רכב מודל 2007 - צריך לשם כך כשרון נבואי ולא הבנה ברכב.

אם מטרת השאלה היתה לאמר "שופוני יא נאס" - הצלחת.

פורסם

מרק, אבל הייתה לו האפשרות להזמין עם גיר ידני.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתה מתלוצץ? הזמנת רכב חדש יוקרתי ויקר ואתה מתעניין בצריכת הדלק ?

הלא בעלות של ירידת הערך של הרכב שלך בשנה הראשונה אפשר לקנות מכונית קטנה.

אבחנה מרשימה. אולי אני צריך ללכת ולהזמין את הWRX שרציתי פשוט כי עוד 1500 שקל לחודש בדלק לא מזיזים למי שקונה מכונית ב200K. אבל רגע, הם מזיזים לי. אבל מצד שני, אמרת שלא. ובכלל אפשר לקנות מכונית קטנה. אבל אני לא צריך מכונית קטנה, אני צריך WRX. כן, נו, אז מה הבעיה? רכב יוקרתי, מה אכפת לך מצריכת דלק? אבל הWRX לא יוקרתית. אז תקנה. אבל יקר לי. אז תקנה מכונית קטנה. אבל אני לא רוצה מכונית קטנה, אני רוצה WRX

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הייתי מחפש איזה עלבון בשבילך עכשיו, אבל איך לכל הרוחות אוכל להתעלות מעל 206 סיסי 1.6 אוטומט אדומה בלבד?

כמו שאומרים, אל תבוא לקומזיץ כשעל גופך רימונים...

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אני מקווה שאתה מודע שאתה קונה גולף משופצת.

בכל מיקרה לדעתי עשיתה טעות שהשקעתה 204 אלף שקל על רכב מהסוג הזה, בסכום ניכבד כזה של כסף היתי מוצא לעצמי רכב אמיתי.

בכל מיקרה דע לך שמהיום דלק יעלה לך הרבה כסף [98] !!! הצריכת דלק שלה כפי ששמעתי ממוצעת לחלוטין ודיי טובה אבל מחיר הדלק שאתה תשלם יעלה לך בערך חצי שקל לליטר יותר מ דלק 95 .

לגבי אמינות.. בוא נגיד ככה אאודי/פולקסוואגן אף פעם לא זכו בסקרים של אמינות בכל רחבי העולם, מנסיון אישי של גולף 2002 בעיות חשמל מרובות גם בדגמי אאודי A3 בשנים אלה, אני זוכר כשהלך לי המצבר ברכב הייתי צריך גרר ליגרור את הרכב למוסך של צ'מפיון כי אי אפשר להחליף מצבר בלי מוסך צמוד, מה שמצחיק שאחריי שהחלפתי האוטו לא רצה להידלק לקחתי אותו למוסך חיברו אותו למחשב הוא נתן שמה לחיצה והאוטו חזר :) , אני יכול להגיד לך שאין מה לעשות צריכים אמינות ברכבים בסופו של דבר לא רוצים מקרים אי נעימים בחיינו, אני הייתי הולך על במוו סדרה 3 החדשה יד שנייה במחיר הזה או שהייתי חוסך עוד קצת ללקסוס IS250 .

כן כן היא עולה 284 אלף אחריי הורדת המע"מ. הייתי נוגס ברכב הזה פשוט חתיך.

פורסם

אין לי ספק שלמישהו צעיר, בעל אמצעים, בלי שאיפות ספורטיביות כלשהן, רצון לבלוט בסביבתו וחיבה לאיכות חיים יש הרבה מה למצוא בA3.

הבעיה היא, שהפרופיל המתואר למעלה הוא כנראה היחידי שעבורו A3 היא קניה מוצלחת, וזאת בניגוד לרוב המכוניות בכסף הזה.

פורסם

רועי, לא נכון.

אם אתה מרשה לעצמך לקנות רכב ולשלם עליו 30-40 יותר מרכב מקביל, אז באופן עקרוני צריכת דלק של מעל הממוצע לא אמורה לעניין אותך.

אם בשביל שיכוך החזרה של הידיות וניקל על שעון הטורים אתה שם 10K, אז מה זה עוד 30 ש"ח בכל תדלוק, יחסית לאוטו אחר.

טיפול קטן ואומלל לאוטו יעלה לו יותר מצריכת הדלק השנתית שלו. מניסיון.

וכן, אם אתה רוצה WRX חדשה ויש לך רק 200K, אז אתה לא יכול להחזיק אותה.

בידיוק כמו שנכנסים לפה לשאול על רכב ב-10K ואז מסבירים לבן אדם שהוא צריך עוד 5K רק ליישור קו+ביטוח.

אהה.. ועוד דבר.

כל הרכבים (99.99999% מהם), עם אותו מנוע, צורכים בערך אותו הדבר.

ההשפעה של מנוע זה או אחר (הזרקה ישירה לעומת רב נקודתית רגילה) היא פחותה בהרבה, לעומת סגנון הנהיגה של הנהג.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...