Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבבה 8)

העיקר היה מקרה מעניין*.

* נכון שאתם לא אוהבים באמצע בדיקה לראות את הרופא הולך לקרוא לחבר שלו "חיים, בוא תראה מקרה מעניין" ?

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

שמח לשמוע

אך להבא אם ברצונך להניע את הרכב בגרירה אחורה יש לשלב הילוך אחורי ולזרוק את דוושת המצמד.-לא מומלץ הילוך אחורי מקביל בגודלו להילוך ראשון.

מומלץ לבצע את הנ"ל בדחיפה קדימה ושילוב הילוך שני.

אך מומלץ יותר להניע עם כבלים ולא בדחיפה כך יגרמו הרבה פחות נזקים למכלולים מכאניים.

פורסם

לבעל המיאטה

אני מציע לך להחליף את החלק פלסטיק השבור ולא לסמוך על הדבקה חובבנית של דבק

אפוקסי למרות שזה דבק חזק מאוד לא כדאי לקחת סיכון, ויש לך הרבה מאוד מזל

שלא נגרם נזק למכלול למכני כולשהוא, אבל השאלה היא: האם באמת לא נגרם נזק?

האם המנוע עובד חלק כמו שהוא עבד לפני המקרה? ואם גם הגיר באותו מצב?

כדאי לבדוק את הדברים האלה ביסודיות כי אין לדעת מה באמת קרה...

ותחליף את הפלסטיק ככה גם תהיה יותר שקט שהחלק לא יפול או יזוז ממקומו

בדרך כולשהיא...

ועוד שאלה קטנה: האם זה מוריד מערך הרכב במקרה שבעל הרכב ירצה למכור אותו?

והאם במצב כזה הוא מחוייב לדווח על המקרה לחברת הביטוח או שרק

אם יש נזק אז הוא מחוייב לדווח?

למכירה ספרים בעברית!!! נדירים ביותר לרנו מגאן החדשה לכל המעונינים נא לפנות אלי בפרטי

פורסם

ראשית לגבי החלפת הפלסטיק .

:mad:

אני כבר זמן רב מפליג בדימיונות שלי לגבי שיפור מסיבי של המיאטה שיכלול :

הוספת טורבו ושידרוג המנוע , החלפה לבולמים קשיחים יותר , החלפה של מערכת הבלמים למקצועית , מערכת פליטה כוללת , צ'יפ , צמיגים גדולים יותר ורחבים .

ולגופו של עניין חשבתי להתחיל עם הפילטר אוויר , להחליף את הסטנדרטי בפילטר פתוח , וכך כל העניין עם הפלסטיק כבר לא יהיה רלוונטי.

:p

אבל כדי להתחיל פרויקט כזה אתה צריך לדעת שמי שעובד לך על האוטו הוא סופר מקצוען שיודע הכל על המיאטה , ומה כל שיפור ושיפור עושה לה ואיך , כמו יצירות האומנות שפזורות בעולם בעיקר בארה"ב ,יפן ובאנגליה (מיאטות משופרות בצורה אבסולוטית 200-400כ"ס :!::!: )

:wink:

אני מקווה שפרויקט כזה יצה לפועל מתי שהוא (יש גם את האופציה לקחת את המיאטה לאחת מסדנאות השיפורים באירופה - אבל זה כבר סיפור יקר בטירוף)

:evil:

לגבי עניין של ירידת הערך אז זה קשקוש . כמו שלא ידעתי בצורה אחד לאחד ב100% מה קורה בתוך המנוע בדיוק גם אחרי בדיקות מסיביות של מחשב במכוני הבדיקה השונים . כך גם כל אחד אחר שלא יודע מה בדיוק קורה במנוע של האוטו שלו אחרי נסיעה מאומצת כזו או אחרת , תקלה מסוימת באוטו , טיפול במוסך כזה או אחר או העברת הילוך בצורה חזקה מעלה או מטה לא גרמה איזה נזק שאנו לא מודעים אליו כרגע והוא יכול לצוץ מאוחר יותר.

אנחנו רק יכולים לקוות שמה שקורה אצלנו בתוך המנוע זה בסדר ומשהו לא טוב מתבשל לנו שם.

:wink::wink::wink:

אשמח לדעת על מיאטות משופרות בצורה מקצועית בארצנו הקטנטונת. :twisted:

ביי ביי בינתיים :!:

כלי רכב בעיקר מכונית , סטריאו , ומיניי גאג'טים

אלעד

פורסם
אני כבר זמן רב מפליג בדימיונות שלי לגבי שיפור מסיבי של המיאטה שיכלול :

הוספת טורבו ושידרוג המנוע , החלפה לבולמים קשיחים יותר , החלפה של מערכת הבלמים למקצועית , מערכת פליטה כוללת , צ'יפ , צמיגים גדולים יותר ורחבים .

תתבייש לך.

יש לך מכונית מצויינת ומקורית. תפסיק לבלבל את המוח על שיפורים ושטויות שרק יקלקלו את האוטו.

אם כל מה שאתה מחפש מהאוטו זה פוזה, בבקשה תמכור את המיאטה למישהו שיודע להעריך אותה ותקנה לך Z3 או סנבירד קבריולט.

ואל תספר לי שאתה מחפש ביצועים יותר טובים. הנמכה במיאטה היא שטות מוחלטת (כאילו שאנחנו לא מגרדים את הגחון גם ככה פעם ביום). פילטר פתוח בארצנו מוכת האבק יקצר את חיי המנוע שלך בטווח הארוך, טורבו יחסל אותו בטווח הקצר ויטרוף לך קלאצ'ים גירים ודיפרנציאלים לקינוח.

אגזוז אני מרשה, אבל בטעם טוב, בלי להגזים.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

גבר , הסר דאגה מלבך :drinking:

לגבי כל שינוי , במידה ויעשה , יעשה בצורה המקצועית ביותר , אחרי התיעצויות מרובות . :wink:

נ.ב :

אל תדאג , אני אתיעץ גם בך .

ולגבי המכוניות שהוזכרו כאן קודם אז ...אני ... מוותר !!!

:D:D:D

להת' בינתיים ושתיהיה לי נסיעה טובה לני יורק.

8)8)8)

כלי רכב בעיקר מכונית , סטריאו , ומיניי גאג'טים

אלעד

• תוכן חדש...