Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משמיץ רק מורי נהיגה שלא מלמדים נהיגה כמו שצריך.

מכיוון שאני ואחיי למדנו אצל המורים הנ"ל צר לי לומר שאת הנסיון והטעויות למדנו מחוץ לשיעורי הנהיגה

בצורה לא מבוקרת, על הכביש בזמן אמת.

דבר פשוט כמו החלקה במגרש סגור בתנאים מבוקרים הם לא מלמדים אז מה שווה שהם מלמדים לנסוע במסלול של הטסט. אני מודה בזכות מורה נהיגה גרוע גם הנהיגה שלי היתה גרועה מכיוון שלא הכרתי מצבי נהיגה שונים. למזלי לא עשיתי תאונות, אבל מה לגבי נהגים אחרים, שלא איכפת להם מה קורה העיקר לעבור ולשלם כמה שפחות?

עזרא פרץ לימד את אחי הקטן יותר ממה שלימדו אותי וכך עדיף. למידה בתנאים מבוקרים מכשירה נהג חדש טוב יותר.

הבנאדם ביקש מורה שיכשיר אותו לנהוג ברכב, עדיף שיעשה זאת מורה איכפתי שדואג ללמד יותר מנסיעה

במסלול הטסט שהוא כמעט קבוע.

לפותח השירשור תפנה לכל מורי הנהיגה ותבקש לדעת מה ילמדו אותך בשיעורי תבחר את מי שנראה לך אמין והעיקר שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

חנן ורמי אחלה מורים שבעולם הם שותפים. הם גם מלמדים על אופנוע 500 שקל לכל השיעורים.

ולרכב אתה יכול להתמקח איתו ל75 בעיקרון זה 80 אבל עם קצת מיקוח אתה תגיע ל75 הם גמישים.

אם תרצה טלפון או משהו בה"פ.

crazy... citroen ZX.

למכירה j-b weld יש לי שלוש חבילות.

פרטים בה"פ

פורסם

דיברתי כבר אם המורה שהמליץ SPRING2005 לוקחת 80 שח לשיעור אבל היא מורהה ממש טובה

תודה לכולם על העזרה:)

• תוכן חדש...