Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מורה נהיגה טוב בעיר באר שבע

המלצות?

מחירים וכו..

תודה לעוזרים

עוד שאלה תגידו איך הכי כדאי ללמוד לתאוריה?

פורסם

הכי טוב ללמוד לתארויה זה מהספר מין הסתם. רק תוודא שהספר שלך מהשנה כי מידי פעם יש שינויים.

אופק.

פורסם

ממליץ לך על המורה שלי,

חזי כץ (לא יודע אם הוא עדיין מלמד, אבל הוא מורה ותיק ומנוסה).

חוץ מזה, ידידה שלי לומדת אצל עידן אחד, והבנתי שהוא טוב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ממליץ על יוסי טרבס, לוקח 70 ש"ח לשיעור, אדם סבלני ומצחיק וגם היה בין רשימת המורים הטובים בבאר שבע.

אם תדבר איתו תגיד לו שאני המלצתי לך עליו, חברים שלי למדו אצלו, אמא של חבר שלי למדה טצלו לפני 18 שנה ועוד הרבה שאני מכיר.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אני ממליץ על מירים אפינג'ר.

מורה נהדרת חביבה ובעלת לב זהב.

מורה טובה מאוד למרות הסטיגמה על נשים שלא יודעות לנהוג וכל זה היא מורה טובה מאוד!

ד"א עברתי טסט ראשון.

פלאפון שלה קיבלת בה"פ.

פורסם

אני למדתי אצל מורה בשם יוסי ללוש.. לדעתי אחלה מורה, מצחיק מאוד, פשוט היה כיף בשיעורים.

לבית ספר קראו ב"ש 2000 נראה לי.. לפחות ככה זה היה לפני 5 שנים.

בהצלחה ברישיון.

פיליפ.

פורסם

אני מאוד ממליץ לך על שלום לסרי.. מורה מצוין עם סבלנות אדירה.. מורה יסודי מאוד.. הרבה מהחברים שלי לומדים ולמדו אצלו ומאוד מרוצים

פורסם

ישנו מורה בשם אלעד מאיר

(איו לי קשר מישפחתי אליו) מאיר זה שמו הפרטי

הוא מורה בחסד עליון.

הוא מנחה מורי נהיגה ומרצה בכיר בתחום התחבורה .

ממליץ עליו בחום .

ירון מאיר

פורסם

דבר ראשון תשכח מהשם שהומלץ לך חזי כץ = מורה נהיגה גרוע עדיין פעיל.

כנ"ל מיקי מוטו שני מורים ותיקים וגרועים אם אתה רוצה לעבור בטסט השלישי וללמוד כלום על נהיגה תלך אליהם.

אם אתה באמת רציני תפנה לבית הספר עידן 2000 שם יש מורים רציניים שילמדו אותך נהיגה, החל מנהיגה עירונית וכלה בנסיעה בינעירונית הכוללת מצבי נהיגה שונים כמו ירידה לשוליים וחזרה, החלקות וכו'.

מבחינת כסף אני לא מעודכן במחירים, אבל תיתן לזה להיות שיקול מכריע, מה שילמדו אותך צריך להיות השיקול המכריע.

פורסם

אני חושב שלהשמיץ אנשים סתם זה לא לעניין.

אני למדתי אצל חזי, ועוד הרבה אנשים שאני מכיר למדו אצלו.

אני עברתי טסט שני. חבר עבר טסט ראשון.

ולגבי מורה שמלמד טוב או לא, בסוף בסוף, הניסיון שלך מלמד אותך לנהוג. לא המורה ב-X שיעורים.

חשוב שתהיה כימיה עם המורה - זה ברור.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...